Wegtransport leasen

Je transportbedrijf laten groeien én je liquide middelen vrijhouden voor andere investeringen? Dat kan! Van een Daf 95 tot een touringcar en van spiksplinternieuw tot al wat kilometers op de teller: we krijgen die financiering voor je rond.

Bekijk ons aanbod

Meer dan 67.000 voertuigen direct leverbaar

Plan een gratis adviesgesprek

Ons aanbod voor wegtransport leasen

Vrachtwagen leasen

Een nieuwe vrachtwagen aanschaffen kost een hoop geld. Door via DTC Lease een vrachtwagen te leasen, los je deze per maand af. Je hoeft dan niet alles in één keer te betalen. Wil je een tweedehands vrachtwagen leasen? Ook geen probleem. Vaak is dat juist een hele slimme zet: een gloednieuwe vrachtwagen verliest sneller zijn waarde dan een exemplaar dat al wat ritjes heeft gemaakt.

Meer info

Trailer leasen

Een koel-vries trailer, gesloten oplegger of schuifzeilenoplegger: je kan elke trailer of oplegger leasen. Super fijn, want dat is vaak beter voor je portemonnee dan er een kopen. Gebuikt of nieuw, klein of groot: we begrijpen wat jouw onderneming nodig heeft en zorgen voor een passende financiering.

Meer info

Bedrijfswagen leasen: snel en gemakkelijk

Bedrijfswagen leasen bij DTC Lease? ✓ Snel kredietacceptatie ✓ Enorme voorraad ✓ Geen investeringskosten ✓ Veel andere voordelen

Meer info

Touringcar of bus leasen

Ook als je personen vervoert, helpen we je graag met het vinden van de juiste financiering voor jouw vervoermiddel. Dat kan gaan om het leasen van één touringcar, maar ook een hele vloot stadsbussen.

Meer info

Andere vorm van wegtransport leasen?

Staat het bedrijfsmiddel of object dat jij wil leasen niet op deze pagina? Geen zorgen, je vindt via DTC Lease voor bijna alles wel een financiering. Hoe uitzonderlijk of zeldzaam het object dat je nodig hebt ook is. Neem contact op met onze specialisten, dan vinden we samen een passende leaseoplossing.

Over welke leasevorm wil je meer weten?

Bij DTC Lease kun je kiezen uit financial lease en operational lease. Nog niet zeker welke leasevorm bij jouw plannen past? Bekijk dan de belangrijkste verschillen tussen beide leasevormen.

Person

Financial lease

Bij financial lease ben je direct economisch eigenaar van je auto of object. Deze staat dus ook op jouw balans. Dit is de meest gekozen leasevorm in Nederland.

  • Direct leverbaar
  • Je bent direct economisch eigenaar
  • Fiscale voordelen omdat je auto of object op je balans staat

Operational lease

Bij operational lease betaal je een vast maandbedrag aan de leasemaatschappij, die de eigenaar is van je auto of object. Na de leaseperiode kun je het voertuig kopen.

  • De leasemaatschappij is de eigenaar
  • Altijd de laatste voorraad
  • Keuze uit gloednieuwe auto’s en occasions
Onze klanten geven ons een
4.6
van de 5 sterren op

Nog niet uitgekeken?