Heftrucks leasen

Je onderneming groeit en je hebt één of zelfs meerdere nieuwe heftrucks nodig. Uit eigen zak is dat een flinke investering. Een heftruck leasen maakt het groeien van je onderneming makkelijker en voordeliger. Welke heftruck je ook op het oog hebt, wij zorgen voor een passende financiering of advies op maat.

Bekijk ons aanbod

Meer dan 67.000 voertuigen direct leverbaar

Ons aanbod voor heftrucks leasen

Vorkheftruck leasen

Heb je besloten om je nieuwe vorkheftruck te leasen? Het maakt voor ons niet uit of je een elektrische vorkheftruck van Linde of een gloednieuw model van Toyota op je verlanglijst hebt staan. Kies je favoriet uit, dan zorgen wij binnen no-time voor een passende financieringsoplossing.

Meer info

Reachtruck leasen

Direct je nieuwe reachtruck inzetten in je magazijn zonder in één keer een grote investering te doen? Dat kan als je bij DTC Lease kiest voor een reachtruck leasen. Zo houd je wat geld in de kas én verhoog je de productiviteit in je magazijn. Extra fijn: je kan zowel een nieuwe als een gebruikte reachtruck leasen.

Meer info

Stapelaar leasen

Een extra stapelaar maakt je magazijnwerkzaamheden een stuk productiever. Wil je profiteren van die extra productiviteit, maar komt een groot bedrag te investeren je nu niet uit? Bekijk dan onze mogelijkheden om een stapelaar te leasen. Van Jungheinrich tot Still en van meeloopstapelaars tot een stapelaar voor zwaardere klussen: alles is mogelijk.

Meer info

Zijlader leasen

Door een zijlader te leasen, maak je direct gebruik van je nieuwe bedrijfsmiddel zonder hem direct af te betalen. Zeker bij een grote en dure zijlader zoals de Votex Bison kan dat een slimme oplossing zijn. Het aantal verschillende zijladers is lang niet op een hand te tellen. Bij DTC Lease kan je terecht voor zijladers van alle modellen van alle merken. Vertel ons welk model je op het oog hebt, dan vinden wij een passende financiering.

Meer info

Andere heftruck leasen?

Staat de soort heftruck die je wil leasen niet op deze pagina? Geen zorgen! Je vindt via DTC Lease voor bijna alles wel een financiering. Hoe uitzonderlijk of zeldzaam de heftruck die je nodig hebt ook is. Neem contact op met onze specialisten, dan vinden we samen een passende leaseoplossing.

Over welke leasevorm wil je meer weten?

Bij DTC Lease kun je kiezen uit financial lease en operational lease. Nog niet zeker welke leasevorm bij jouw plannen past? Bekijk dan de belangrijkste verschillen tussen beide leasevormen.

Person

Financial lease

Bij financial lease ben je direct economisch eigenaar van je auto of object. Deze staat dus ook op jouw balans. Dit is de meest gekozen leasevorm in Nederland.

  • Direct leverbaar
  • Je bent direct economisch eigenaar
  • Fiscale voordelen omdat je auto of object op je balans staat

Operational lease

Bij operational lease betaal je een vast maandbedrag aan de leasemaatschappij, die de eigenaar is van je auto of object. Na de leaseperiode kun je het voertuig kopen.

  • De leasemaatschappij is de eigenaar
  • Altijd de laatste voorraad
  • Keuze uit gloednieuwe auto’s en occasions
Onze klanten geven ons een
4.6
van de 5 sterren op

Nog niet uitgekeken?