Hoi, word jij mijn collega?

Word onderdeel van Team Dealer Totaal Concept, een team waar werkgeluk, flexibiliteit, gedrevenheid, ambitie, vertrouwen en gezelligheid hand in hand gaan.

Dealer Totaal Concept is één van de grootste bemiddelaars in consumptieve kredieten, financieringen en verzekeringen van Nederland. Een resultaat om trots op te zijn! Maar we willen het hier niet bij laten en hebben de ambitie om verder te groeien. Deze groei gaan wij realiseren door te investeren in onze professionele werknemers. Dus ben jij op zoek naar een plek waar je kunt groeien? Bekijk dan zeker onze vacatures hieronder.

Openstaande vacatures

Backoffice medewerker team Major

Start jouw carrière als backoffice medewerker bij DTC Lease. Beheer aanvragen en ondersteun onze top 20 autobedrijven met financieringen.

Bekijk de vacature

Telefoniste voor de zaterdag

Zin in een weekendbaan? Wij zoeken een telefonist(e) voor de zaterdag.

Bekijk de vacature

Backoffice medewerker Zakelijk

Werk met een gezellig team aan zakelijke financieringsaanvragen bij Dealer Totaal Concept. Word Backoffice medewerker. Ontdek de vacature en solliciteer.

Bekijk de vacature

Commercieel medewerker Online

Als Commercieel medewerker ga je deskundige advisering geven aan onze particuliere klanten.

Bekijk de vacature

Backoffice medewerker Consumptief Krediet

Als Backoffice medewerker Consumptief Krediet ligt jouw verantwoordelijkheid bij het opstellen, verwerken, controleren en bewaken van alle lease documenten.

Bekijk de vacature

Krediet adviseur

Als commerciële medewerker consumptief krediet ga je deskundige advisering geven aan onze particuliere klanten.

Bekijk de vacature

Verzekeringsadviseur

Word de drijvende kracht achter financiële zekerheid! Als Verzekeringsadviseur bij ons, ben jij dé expert die zakelijke en particuliere klanten voorziet van doordacht advies.

Bekijk de vacature

Commerciële leasespecialist binnendienst

Als Commerciële leasespecialist ga je deskundige advisering geven aan onze zakelijke klanten. Alle financieringen worden met zorg en met oog voor de persoonlijke situatie, op maat geleverd.

Bekijk de vacature