Hoi, word jij mijn collega?

Word onderdeel van Team DTC, een team waar werkgeluk, flexibiliteit, gedrevenheid, ambitie, vertrouwen en gezelligheid hand in hand gaan.

DTC is één van de grootste bemiddelaars in consumptieve kredieten, financieringen en verzekeringen van Nederland. Een resultaat om trots op te zijn! Maar we willen het hier niet bij laten en hebben de ambitie om verder te groeien. Deze groei gaan wij realiseren door te investeren in onze professionele werknemers. Wij zijn een zeer klantgerichte organisatie en we willen in alles wat wij doen de beste zijn. Ook betekenen deze groeiambities dat jij mee kan groeien binnen de organisatie, op elk vakgebied en binnen elk team.

Openstaande vacatures

Verzekeringsadviseur

Als verzekeringsadviseur ga je deskundige advisering geven aan onze zakelijke en particuliere klanten.

Bekijk de vacature

Krediet adviseur

Als commerciële medewerker consumptief krediet ga je deskundige advisering geven aan onze particuliere klanten.

Bekijk de vacature

Medewerker contractadministratie

Als Medewerker contractadministratie ligt jouw verantwoordelijkheid bij het opstellen, verwerken, controleren en bewaken van alle lease documenten.

Bekijk de vacature

Medewerker contractadministratie Zakelijk

Als Medewerker contractadministratie FL (Financial Lease) ligt jouw verantwoordelijkheid bij het opstellen, verwerken, controleren en bewaken van alle lease documenten.

Bekijk de vacature

Commerciële leasespecialist binnendienst

Als commerciële leasespecialist ga je deskundige advisering geven aan onze zakelijke klanten. Alle financieringen worden met zorg en met oog voor de persoonlijke situatie, op maat geleverd.

Bekijk de vacature

Telefonist(e)/Receptionist(e)

Samen met je collega’s heb je veel telefonisch contact met onze klanten, banken en autodealers en ontwikkel jij je tot een ware spil in het geheel.

Bekijk de vacature

Customer Succes Medewerker

Als Customer Succes medewerker weet jij de behoefte en potentie van een klant te analyseren en in te vullen met passende producten die DTC aanbiedt op het gebied van financial/operational lease, equipment lease en verzekeringen.

Bekijk de vacature

Student Flexwerker

Bijbaan naast je studie? Als Flexwerker ga je deskundige advisering geven aan onze zakelijke of particuliere klanten.

Bekijk de vacature

Flexwerker DTC Verzekeringen

Als Flexwerker van DTC Verzekeringen ben je verantwoordelijk voor het offreren en afsluiten van hoofdzakelijk autoverzekeringen.

Bekijk de vacature

Student Flexwerker Telefonist(e)

Als flexwerker in team communicatie ontzorg je de gehele organisatie omdat jij als telefonist(e) precies weet welke klant of dealer je naar welke collega moet doorverbinden.

Bekijk de vacature