Bedrijfswagen leasen

Een grote of een kleine bedrijfswagen, elektrisch of juist niet: welke bedrijfswagen heb jij nodig om de klus te klaren? Bij DTC Lease kan je bedrijfswagens leasen in alle soorten en maten.

Bedrijfswagen leasen

Wil je een nieuwe bedrijfswagen zonder in een keer een grote investering te doen? Dan is financial lease wellicht de ideale oplossing voor jou. Met financial lease behoud je namelijk controle over je kosten terwijl je financiële middelen vrij blijven voor andere belangrijke investeringen. Wij staan klaar om je te helpen de juiste bedrijfswagen te vinden en de financiering rond te krijgen. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend je mogelijkheden te bespreken.

5 voordelen van een bedrijfswagen leasen

Een bedrijfswagen heeft veel voordelen. Je bent flexibeler en kunt je werk beter uitvoeren. Een bedrijfswagen leasen levert nog een paar extra voordelen op:

 • Geen hoge investeringskosten

 • Direct economisch eigenaar van de bedrijfswagen

 • Ook voor starters

 • Blijven gebruiken na de leaseperiode

 • Gloednieuw of occasion

Geen hoge investeringskosten

Bij een bedrijfswagen leasen heb je een vast bedrag per maand dat je betaalt. Daardoor houd je de vrijheid om andere investeringen te doen.

Direct economisch eigenaar van de bedrijfswagen

Met financial lease ben je gelijk economisch eigenaar. Daardoor kun je de bedrijfswagen op de balans zetten en de investerings- en afschrijvingskosten opgeven. 

Ook voor starters

Ben je net begonnen met je bedrijf? Het is meteen mogelijk een bedrijfswagen te leasen. We helpen je met het vinden van het model dat het beste bij je past. Zo kun je een auto leasen zonder jaarcijfers.

Blijven gebruiken

Ben je tevreden met de bedrijfswagen? Na de leaseperiode kun je dan met een het betalen van de slottermijn de auto overnemen, zodat je hem kunt blijven gebruiken.

Gloednieuw of occasion

Bij een bedrijfswagen leasen kun je gaan voor een gloednieuwe bus. Het is ook mogelijk om in ons aanbod een occasion te leasen. Daarmee heb je een lager maandbedrag


Hoe werkt een bedrijfswagen leasen bij DTC Lease?

1

Bereken je leasebedrag

step-image

Heb je een object gevonden dat je wil leasen? Binnen slechts 2 minuten heb jij je leasebedrag berekend.

Bekijk ons aanbod

2

Vraag je leaseobject aan

step-image

Als je blij bent met je leasebedrag, kun je gelijk je leaseobject aanvragen. Dan gaan wij aan de slag met de beoordeling.

3

Plan de levering in

step-image

Is je aanvraag goedgekeurd? Dan hoef je alleen nog je contract te tekenen. Daarna leveren we jouw object op de afgesproken datum en plek!

Elektrische bedrijfswagen leasen

Het leasen van een elektrische bedrijfswagen wordt steeds aantrekkelijker. Hoewel ze misschien wat duurder zijn in aanschaf, bieden ze tal van voordelen. Zo hebben ze lagere onderhouds- en verbruikskosten, hoef je geen Bpm te betalen en hebben een hogere verkoopwaarde. Ook is de techniek steeds verder, waardoor een elektrische bestelbus een steeds grotere actieradius heeft. Wat niet geheel onbelangrijk is als je veel op de weg zit.

Elektrische bedrijfswagens zijn ook milieuvriendelijker en helpen bij het verminderen van de uitstoot van schadelijke stoffen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar kan ook positieve publiciteit genereren voor je bedrijf als voorstander van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Met een elektrische bedrijfswagen hoef je je ook geen zorgen te maken over eventuele milieuzones en zero-emissie zones. Dit geeft je een concurrentievoordeel en de mogelijkheid om op plaatsen te komen waar anderen niet kunnen komen. 

We hebben de top 10 elektrische bedrijfswagens voor 2024 voor je op een rijtje gezet. Enkele voorbeelden zijn de Volkswagen ID. Buzz Cargo, Nissan e-NV200, Renault Master, en meer. Dit is slechts een kleine greep uit het uitgebreide aanbod dat beschikbaar is.

Wat zijn populaire bedrijfswagens?

We helpen je graag met de juiste bedrijfswagen te leasen. Dit zijn een paar van de meest populaire modellen, waarvan we er veel op voorraad hebben:

 • Volkswagen Caddy

 • Volkswagen Transporter

 • Citroën Berlingo

 • Peugeot Partner

 • Ford Transit

 • Fiat Ducato

 • Opel Vivaro

 • Mercedes Vito


Dit is een greep uit de populairste elektrische bedrijfswagens. Er zijn veel meer modellen om uit te kiezen. We helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze. Ontdek hier meer over een Mercedes-Benz Sprinter leasen, een Ford Transit leasen of een Renault Trafic leasen.

Daarom een bedrijfswagen leasen bij DTC Lease

Kies voor DTC Lease wanneer je een bedrijfswagen wilt leasen. Ons team met professionals zit voor je klaar met al je vragen en helpt je met de financiering. Dit zijn een paar van onze voordelen:

 • Binnen no-time kredietacceptatie

 • Klanten geven ons een 4,6 van de 5!

 • De grootste leasevoorraad van Nederland met veel bedrijfswagens

Onze klanten geven ons een
4.6
van de 5 sterren

Veel gegeven antwoorden

 • Kan ik een financiering krijgen met een negatieve BKR codering?

  Wanneer je een lopende negatieve BKR codering hebt op een lopende lening, is het helaas niet mogelijk om een nieuwe financiering aan te gaan. Heb je een negatieve codering gehad in het verleden met een herstelcode daarop, dan kunnen we de aanvraag in ieder geval in behandeling voor je nemen.

 • Welke informatie hebben jullie van mij nodig?

  Voor het doen van een leaseaanvraag hebben wij de volgende informatie nodig:

  1. Jouw ondernemingsgegevens (zoals KVK-nummer).
  2. De gegevens van het te leasen product.

  Het is dus niet vereist om jaarcijfers toe te sturen, echter kan er door de bank wel om worden gevraagd. Dit kan te maken hebben met de activiteiten, investering of klantscores.

 • Geeft de calculator het daadwerkelijke maandtermijn weer?

  De prijzen die op onze site staan aangegeven zijn schattingen van de financiering, wij gaan hierbij uit van een gangbaar tarief. Dit kan voordeliger uitpakken. Vraag vrijblijvend naar een financiering op maat.

 • Wat is operational lease?

  Met operational lease kies je voor zekerheid en gemak. Je betaalt één vast bedrag per maand voor rente en aflossing, reparatie, onderhoud en banden, verzekeringen, houderschapsbelasting en eventueel vervangend vervoer en een brandstofpas. Aan het einde van de looptijd kun je ervoor kiezen om je auto in te leveren en een nieuwe te leasen. Of je kiest voor het overnemen van de auto tegen een vooraf afgesproken koopoptie.

 • Wat is financial lease?

  Met financial lease kies je voor een zakelijke financiering waarbij je verzekerd bent van vaste maandbedragen. Je kan de aanschafwaarde van het object exclusief btw volledig financieren. De btw betaal je als zakelijke klant altijd aan. Je bent direct economisch eigenaar en betaalt de wegenbelasting en verzekering zelf. Voordeel: Je hoeft de auto niet in één keer te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. 

 • Toon meer

Hulp nodig?

We helpen je graag op weg

Neem contact op
employee