Blogs & artikelen

Kun je een auto leasen zonder jaarcijfers?

3 minuten leestijd

Net begonnen met je bedrijf? Een bedrijfswagen is een slimme investering. Daarmee kom je makkelijk bij je klanten en heb je een goed visitekaartje. Wat komt daarbij kijken? Kun je bijvoorbeeld een auto leasen zonder jaarcijfers te overhandigen?

Banner van de blog
Leasen
Auto's

Auto leasen zonder jaarcijfers met financial lease

Is het mogelijk om een auto te leasen zonder jaarcijfers? Ja, dat kan! Op die manier kun je als startende ondernemer gelijk goed aan de slag. Ontdek hier wat leasen is. Maar ook wanneer je bedrijf al iets langer bestaat. Wellicht heb je pas net een grote stap gezet. Met een auto groei je dan verder zonder de actuele jaarcijfers over te hoeven dragen. 

Dat gaat via financial lease. Deze manier van leasen kun je het beste vergelijken met een hypotheek op je huis. Daarmee ben je meteen de economische eigenaar van de auto. Die auto is direct ook je onderpand. Het is een stukje zekerheid, waardoor je kunt leasen zonder jaarcijfers. Ontdek hier meer over wat financial lease is.

Wat is er nodig om een auto te leasen zonder jaarcijfers?

Om een auto zonder jaarcijfers te leasen is het belangrijk dat je goed kijkt naar je situatie. En naar de auto die je wilt leasen. De bank moet akkoord geven op de financial lease. Het moet niet alleen voor jou verantwoord zijn om via financial lease een auto te leasen zonder jaarcijfers. Ook voor de leasemaatschappij.

Wat dat betreft is het altijd het beste om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we dan kijken wat er mogelijk is.

Button: Bekijk ons aanbod | Plan een gratis adviesgesprek

Wel jaarcijfers tot je beschikking?

Heb je wel jaarcijfers tot je beschikking? Dan mag je deze altijd overhandigen. In veel gevallen hebben we deze niet nodig. Mocht het wel noodzakelijk zijn, dan laten we dit altijd weten. Let wel op dat de jaarcijfers aan een aantal regels moeten voldoen. Zo moeten ze door een accountant zijn opgesteld. In veel gevallen is de meest recente aangifte van de inkomstenbelasting ook voldoende.

Het voordeel van leasen bij DTC Lease

Bij DTC Lease kun je snel en gemakkelijk een auto leasen. Ons team met professionals zit voor je klaar met al je vragen en helpt je met de financiering. Dit zijn een paar van onze voordelen:

  • Binnen no-time kredietacceptatie
  • Klanten geven ons een 4,6 van de 5!
  • De grootste leasevoorraad van Nederland met veel bedrijfswagens

Neem snel contact met ons op om samen te ontdekken wat voor jou de mogelijkheden zijn. Ons team zit voor je klaar! Zo kun je snel een bedrijfswagen leasen. Maar ook is het mogelijk om een Opel te leasen of zelfs een Audi te leasen.

Nog niet uitgelezen?