Commerciële leasespecialist binnendienst

Door de enorme groei van het aantal aanvragen in het Team Financial Lease zijn er vacatures ontstaan in dit gedreven en ambitieuze team. Het team bestaat uit 8 bevlogen en toffe collega's! Als commerciële leasespecialist ga je deskundige advisering geven aan onze zakelijke klanten.

Alle financieringen worden met zorg en met oog voor de persoonlijke situatie, op maat geleverd. Ontwikkel jezelf tot een ware specialist op het gebied van leasing en financieringen! Samen met je collega’s heb je veel telefonisch contact met onze klanten, banken en autodealers en ontwikkel jij je tot een ware specialist.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je bent de eerste behandelaar van alle financieringsaanvragen die zakelijke klanten bij ons indienen waarbij er al wèl contact is geweest mèt de dealer. En alle aanvragen die binnenkomen per e-mail, telefoon en whatsapp. In deze veelzijdige functie heb je veel telefonisch contact met verkopers van autobedrijven, klanten die een lease willen afsluiten en banken waar wij onze aanvragen onderbrengen. Het gehele proces van aanvragen tot contract-afwikkeling wordt behandeld.

Je kunt wekelijks tussen de 32 en 40 uur aan de slag van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-19.30 uur en zaterdag van 09.00 -17.00 uur. Indien je op zaterdag werkt, ben je uiteraard doordeweeks een dag vrij.

Wat wij van jou verwachten

Als Commercieel Leasespecialist adviseer je ondernemers op het gebied van hun financieringsvraagstukken. Jij bent in staat om jouw klanten van het juiste advies te voorzien, of dit nou een operationele- of financiële leaseovereenkomst betreft. Maar uiteraard is alleen adviseren niet genoeg. Je hebt een sterk commercieel gevoel en dat gebruik je om de uitgebrachte voorstellen na te bellen, zodat de voorstellen omgezet worden in daadwerkelijke overeenkomsten.

Naast direct klantcontact, heb je ook veel contact met dealers en met onze buitendienst. Met de dealers bouw je een langdurige relatie op en zorg je ervoor dat er een duurzame samenwerking ontstaat. Uiteraard hoef je het niet alleen te doen. Je werkt nauw samen met je acht collega's van het zakelijke team. Het gehele proces van aanvragen tot contract-afwikkeling wordt behandeld.

Alles op een rijtje

 • Je hebt minimaal een opleiding op MBO niveau zoals bijv. bedrijfseconomie of commerciële economie.
 • Je bent communicatief sterk, klantgericht en professioneelJe kan zelfstandig werken, maar ook als lid van een team functioneren.
 • Het is een pré wanneer je in bezit van een WFT Basis diploma, heb je dit niet dan mag je dit uiteraard
  op onze kosten èn in de "baas z'n tijd" halen. Ook je studietijd wordt vergoed.

Dit zijn wij

Bij Dealer Totaal Concept (DTC) in IJsselstein ben je meer dan een werknemer; je wordt onderdeel van een hechte familie. Ons bedrijf staat bekend om het gezellige DTC Café, waar collega's samenkomen voor koffie, lunch en borrels. Een platte organisatiestructuur en open communicatie creëren een informele sfeer waarin collegialiteit centraal staat. We moedigen persoonlijk contact aan en bieden ruimte om vragen te stellen en van elkaar te leren. Onze focus ligt op de ontwikkeling van medewerkers, met diverse opleidingsmogelijkheden en kansen voor persoonlijke groei. Of je nu horizontaal of verticaal wilt groeien, bij DTC zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Kortom, DTC biedt een unieke werkplek waar je je thuis voelt en waar jouw succes voorop staat. Sluit je aan bij ons bijzondere bedrijf en groei met ons mee!  Maar tevreden medewerkers kijken ook naar onderstaande punten, want je krijgt bij ons: 

Wat je krijgt

 • Een salaris dat past bij jouw ervaring en zeker recht doet aan de inhoud van je functie, tussen de EUR 2.317,- en EUR 3.200,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.
 • Winstdelingsregeling.
 • 8% vakantiegeld.
 • Een pensioenregeling met een eigen bijdrage van slechts 30%. DTC betaalt 70%.
 • WGA gat verzekering volledig vergoed door DTC.
 • Collectieve zorgverzekering.
 • 25 vrije dagen o.b.v. 40 uur.
 • Met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Kom je met het OV dan vergoeden we jouw volledige reiskosten.
 • Kom je met de auto en woon je buiten IJsselstein, dan ontvang je 23 cent per kilometer.
 • Een thuiswerkvergoeding.
 • We vergeten je niet met je verjaardag en met de feestdagen.
 • Naast onze vrijdagmiddagborrel organiseren we regelmatig leuke evenementen. En ook Kerst en oud & nieuw laten wij niet zomaar voorbijgaan.
 • Last, but not least: jouw eigen ontwikkeling is voor ons beide van belang. Als jij de motivatie en capaciteiten hebt, helpen wij jou graag om te groeien!

Ben jij enthousiast? 

Leuk, we zien dan graag jouw reactie tegemoet! Mail dan je motivatie en CV naar hr@dealertotaalconcept.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wij geloven in onze eigen krachten en kwaliteiten en stellen acquisitie n.a.v. onze vacatures niet op prijs.