Commercieel medewerker Online

Door de enorme groei van het aantal aanvragen in het team Consumptief Krediet Online zijn er vacatures ontstaan in dit kleine, maar gezellige en ambitieuze team van Dealer Totaal Concept (DTC) in IJsselstein. Het team bestaat uit 5 bevlogen en toffe collega's! Als commercieel medewerker ga je deskundige advisering geven aan onze particuliere klanten. Alle financieringen worden met zorg en met oog voor de persoonlijke situatie, op maat geleverd. Ontwikkel jezelf tot een ware specialist op het gebied van persoonlijke leningen en financieringen! Samen met je collega’s heb je veel telefonisch contact met onze klanten, banken en autodealers en ontwikkel jij je tot een ware specialist.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Tegenwoordig is het niet meer weg te denken: op internet op zoek naar je droomauto. Dat geldt ook zeker voor onze klanten. Een auto vinden is één, maar hoe ga je deze bekostigen?

Als Commercieel Medewerker Online ga je samen op zoek met de klant naar financieringsmogelijkheden. Jij bent de eerste behandelaar van alle financieringsaanvragen die via particuliere klanten bij ons binnenkomen.

Hoeveel leencapaciteit heeft de klant? Naar wat voor auto is de klant op zoek? Jij zoekt voor de klant uit welke mogelijkheden er zijn aan de hand van de financiële situatie van de klant en de daarbij horende risico’s. Je neemt een adviserende rol aan en helpt de klant met jouw kennis waar nodig, van de start van de aanvraag met een kredietinterview, tot een uiteindelijke uitbetaling van de bank. Een tevreden klant denkt hopelijk voor de aankoop van zijn volgende auto ook weer aan jou!

Jij communiceert telefonisch en per e-mail niet enkel direct met klanten, daarnaast heb je ook contact met autodealers en banken. Dit zorgt voor veel afwisseling in de dagelijkse werkzaamheden!

Je kunt wekelijks tussen de 32 en 40 uur aan de slag van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 – 17.30 uur en zaterdag van 9.00 - 17.00 uur. Indien je op zaterdag werkt, ben je uiteraard doordeweeks een dag vrij.

Wat wij vragen?

Als commercieel medewerker adviseer je particuliere klanten op het gebied van hun financieringsvraagstukken. Jij bent in staat om jouw klanten van het juiste advies te voorzien, ongeacht welke auto de klant op het oog heeft. Maar uiteraard is alleen adviseren niet genoeg. Je hebt een betrokken, betrouwbaar gevoel voor de klant die jij ook in eerste instantie door juiste advisering goed beschermd.

 • Je hebt minimaal een opleiding op MBO niveau;
 • Je bent communicatief sterk, klantgericht en professioneel;
 • Je kan zelfstandig werken, maar ook als lid van een team functioneren;
 • Het is een pré wanneer je in bezit van een WFT Basis diploma, heb je dit niet dan mag je dit uiteraard op onze kosten én in de "baas z'n tijd" halen. Ook je studietijd wordt vergoed.

Dit zijn wij

Bij Dealer Totaal Concept (DTC) in IJsselstein ben je meer dan een werknemer; je wordt onderdeel van een hechte familie. Ons bedrijf staat bekend om het gezellige DTC Café, waar collega's samenkomen voor koffie, lunch en borrels. Een platte organisatiestructuur en open communicatie creëren een informele sfeer waarin collegialiteit centraal staat. We moedigen persoonlijk contact aan en bieden ruimte om vragen te stellen en van elkaar te leren. Onze focus ligt op de ontwikkeling van medewerkers, met diverse opleidingsmogelijkheden en kansen voor persoonlijke groei. Of je nu horizontaal of verticaal wilt groeien, bij DTC zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Kortom, DTC biedt een unieke werkplek waar je je thuis voelt en waar jouw succes voorop staat. Sluit je aan bij ons bijzondere bedrijf en groei met ons mee!

Wat je krijgt

 • Een salaris dat past bij jouw ervaring en zeker recht doet aan de inhoud van je functie, tussen de € 2389,44 en € 3.200,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.
 • Winstdeling aan het eind van het jaar.
 • 8% vakantiegeld.
 • Een pensioenregeling met een eigen bijdrage van slechts 30%. DTC betaalt 70%.
 • WGA gat verzekering volledig vergoed door DTC.
 • Een contract voor 7 maanden.
 • 25 vrije dagen o.b.v. 40 uur.
 • Met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Kom je met het OV dan vergoeden we jouw volledige reiskosten.
 • Kom je met de auto en woon je buiten IJsselstein, dan ontvang je 23 cent per kilometer (tot max 25km enkele reis).
 • Een thuiswerkvergoeding.
 • We vergeten je niet met je verjaardag en met de feestdagen.
 • Naast onze vrijdagmiddagborrel organiseren we regelmatig leuke evenementen. En ook Kerst en oud & nieuw laten wij niet zomaar voorbijgaan.
 • Last, but not least: jouw eigen ontwikkeling is voor ons beide van belang. Als jij de motivatie en capaciteiten hebt, helpen wij jou graag om te groeien!

Ben jij enthousiast? 

Leuk, we zien dan graag jouw reactie tegemoet! Mail dan je motivatie en CV naar hr@dealertotaalconcept.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wij geloven in onze eigen krachten en kwaliteiten en stellen acquisitie n.a.v. onze vacatures niet op prijs.