Stapelaar leasen

Heb je kleine gangpaden in je magazijn, of wil je jouw producten zowel horizontaal als verticaal vervoeren? Een stapelaar leasen maakt het allemaal mogelijk. Kies je favoriet en ga gelijk aan de slag!

Waarom een stapelaar leasen?

Niets vervelender dan een heftruck die je tegenhoudt in je werk. Wat je nodig hebt? Een stevige en comfortabele stapelaar. Het liefst zo snel mogelijk, want het werk gaat natuurlijk door. 

Klinkt dat bekend in je oren? Dan is een stapelaar leasen wat voor jou. Zo hoef je niet op de aankoop te wachten, maar staat ‘ie binnen no-time klaar in je magazijn om te gebruiken. En je spaarpot kun je ook met rust laten, want met leasen betaal je in maandelijkse termijnen. Zo houd je geld over voor andere investeringen, of kun je wat meer financiële zekerheid bewaren. 

Kosten van een stapelaar leasen

De kosten van een stapelaar leasen zijn afhankelijk van de aanschafwaarde van de stapelaar die je op het oog hebt en de leasevorm die je kiest. Zo is een gebruikte Ameise stapelaar leasen goedkoper dan het leasen van een nieuwe Jungheinrich. Heb je al een stapelaar op het oog? Dan kun je het leasebedrag nog beïnvloeden met de leasevorm. Als je voor operational lease kiest, bespaar je bijvoorbeeld op kosten voor je verzekering, onderhoud en eventuele reparaties. 

Stapelaar leasen: kies jouw ideale leasevorm

Leasen kan bij DTC Lease op 2 manieren: met financial lease of operational lease.

Financial lease wordt vaak gekozen voor equipment zoals stapelaars. Daarmee betaal je maandelijks een vast bedrag aan de leasemaatschappij. Met elke betaling die je doet, kom je een stapje dichter bij het overkopen van je stapelaar. Aan het einde van de leaseperiode heb je jouw stapelaar namelijk afbetaald en ben jij de nieuwe eigenaar. Het grote voordeel: omdat je stapelaar tijdens de leaseperiode al op je balans staat, kan je profiteren van investerings- en renteaftrek. 

De voordelen van financial lease

 • Je investeert slimmer in termijnen

 • De stapelaar staat na de leaseperiode op jouw naam

 • Je profiteert van investerings- en renteaftrek


Met operational lease betaal je ook maandelijks een vast bedrag aan de leasemaatschappij, maar is dat alleen voor het gebruik. Je koopt de stapelaar dus niet over. Dat betekent niet dat je er niets voor terugkrijgt: je wegenbelasting, verzekeringen en onderhoud worden namelijk voor je geregeld. Aan het einde van de leaseperiode lever je de stapelaar in, of zoek je een nieuwe uit. 

De voordelen van operational lease

 • Alle kosten, behalve brandstof, worden voor je gedekt

 • Je zit nooit vast aan één stapelaar

 • De stapelaar komt niet op je balans te staan

Stapelaar leasen voor starters

Ook als je nog geen stapel aan ervaring in het ondernemen hebt, kun je bij ons leasen.  We helpen je graag om een leaseoplossing te vinden die bij je onderneming en ambities past. Plan een gratis adviesgesprek in en ontdek wat mogelijk is. 

Hoe werkt een stapelaar leasen bij DTC Lease?

1

Bereken je leasebedrag

step-image

Heb je een object gevonden dat je wil leasen? Binnen slechts 2 minuten heb jij je leasebedrag berekend.

Bekijk ons aanbod

2

Vraag je leaseobject aan

step-image

Als je blij bent met je leasebedrag, kun je gelijk je leaseobject aanvragen. Dan gaan wij aan de slag met de beoordeling.

3

Plan de levering in

step-image

Is je aanvraag goedgekeurd? Dan hoef je alleen nog je contract te tekenen. Daarna leveren we jouw object op de afgesproken datum en plek!

Onze klanten geven ons een
4.6
van de 5 sterren op

Veel gegeven antwoorden

 • Welke informatie hebben jullie van mij nodig?

  Voor het doen van een leaseaanvraag hebben wij de volgende informatie nodig:

  1. Jouw ondernemingsgegevens (zoals KVK-nummer).
  2. De gegevens van het te leasen product.

  Het is dus niet vereist om jaarcijfers toe te sturen, echter kan er door de bank wel om worden gevraagd. Dit kan te maken hebben met de activiteiten, investering of klantscores.

 • Geeft de calculator het daadwerkelijke maandtermijn weer?

  De prijzen die op onze site staan aangegeven zijn schattingen van de financiering, wij gaan hierbij uit van een gangbaar tarief. Dit kan voordeliger uitpakken. Vraag vrijblijvend naar een financiering op maat.

 • Welke informatie hebben jullie nodig?

  In eerste instantie hebben wij alleen je KVK-nummer nodig en een kopie van de offerte. Dit mag je mailen naar info@dtc-lease.nl.

 • Mag ik zelf kiezen welk product ik aanschaf en bij welke partij?

  Jazeker. Als bank- en merkonafhankelijke leasepartner zijn wij niet gebonden aan bepaalde merken of verkooppartijen. Je bepaalt dus zelf welk product je aanschaft, waar je dit doet en tegen welke prijs.

Hulp nodig?

We helpen je graag op weg

Neem contact op
employee