Kunnen we iets voor je doen?

Om je snel op weg te helpen, hebben we de vragen die we vaker krijgen hieronder alvast beantwoord. Wel zo handig!

Waar gaat je vraag over?

Veel gegeven antwoorden

 • Zijn alle kosten inclusief in de maandtermijn?

  In de maandtermijn zitten alleen de kosten met betrekking tot de financiering. Daarnaast dien je zelf eventuele belasting, onderhoudskosten en verzekering van het object te regelen en te betalen.

 • Wat is de maximale looptijd bij een persoonlijke financiering?

  De looptijd van een particuliere financiering is maximaal 120 maanden.

 • Hoelang duurt het voordat er wordt uitbetaald?

  Nadat wij een financieringsvoorstel met je hebben besproken, vragen wij je om het voorstel te ondertekenen en eventueel benodigde documenten toe te sturen. Na ontvangst duurt de verwerking zo'n 2 tot 3 werkdagen en wordt het voorstel uitbetaald. (De documenten worden zorgvuldig gecontroleerd, afhankelijk daarvan kan er wel nog enige vertraging optreden).

 • Ik heb een auto gezien die niet op jullie website staat, kan deze bij jullie in de lease of financiering?

  Jazeker! Het is mogelijk om een auto die niet op onze website staat bij ons te leasen of financieren. Je kunt altijd gratis een offerte opvragen. Zelfs als je een aanbieding heeft ontvangen van een andere partij, kunnen wij je nog steeds een voorstel doen..

 • Ik heb een verblijfsvergunning, kan ik bij jullie lenen?

  Als je in bezit bent van een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd, kom je in aanmerking voor een lening. Je kunt ook in aanmerking komen voor een financiering met een tijdelijke verblijfsvergunning. Neem contact op met Dealer Totaal Concept voor de voorwaarden.

 • Is er een maximum leeftijd voor het aanvragen van een financiering?

  Ja, de maximale leeftijd voor het aanvragen van een financiering is 78 jaar. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op.

 • Kan ik bij jullie boetevrij vervroegd aflossen?

  Bij ons kun je jouw financiering boetevrij, vervroegd aflossen. Neem in dit geval contact op met onze binnendienst 030 – 7605000, zodat wij voor je het juiste inlossaldo kunnen opvragen.

 • Kan ik een financiering aanvragen met een uitkering?

  Wij onderzoeken graag de mogelijkheden voor een financiering, ook als je inkomen ontvangt uit een uitkering. Het zal afhankelijk zijn van het soort uitkering en de verdere persoonlijke situatie of er mogelijkheden zijn voor een financiering.

 • Kan ik een financiering aanvragen wanneer ik voor een uitzendbureau werk?
  • Wij onderzoeken graag de mogelijkheden voor een financiering, ook wanneer je werkt via het uitzendbureau. Het zal afhankelijk zijn van jouw uitzendovereenkomst en de verdere persoonlijke situatie of er mogelijkheden zijn voor een financiering.
 • Kan ik een financiering krijgen met een negatieve BKR codering?

  Wanneer je een lopende negatieve BKR codering heeft op een lopende lening, is het helaas niet mogelijk om een nieuwe financiering aan te gaan. Heb je een negatieve codering gehad in het verleden met daarop een herstelcode, dan kunnen we de aanvraag in ieder geval in behandeling nemen.

 • Moet ik een vast contract hebben om in aanmerking te komen voor een financiering?
  • Het is niet noodzakelijk om een dienstverband voor onbepaalde tijd te hebben, om in aanmerking te komen voor een financiering. Het is afhankelijk van jouw verdere persoonlijke situatie of een nieuwe lening betaalbaar is, wanneer je bijvoorbeeld een tijdelijk dienstverband hebt.
 • Wat is private lease?

  Met private lease rijd je voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto. Een auto die volledig volgens jouw wensen samenstelt, maar waar je géén spaargeld aan hoeft te besteden. Je weet precies wat jouw nieuwe auto maandelijks kost. In het leasetarief zijn meer dan 10 autoservices inbegrepen, zoals verzekering, onderhoud en reparatie, pechhulp en wegenbelasting. Je betaalt zelf alleen de brandstof en eventuele kosten zoals verkeersboetes. De auto wordt geen eigendom, je betaalt een vast bedrag per maand om de auto te gebruiken en aan het einde van de leasetermijn weer in te leveren.

 • Wat is een BKR toetsing?

  Een BKR toetsing is het controleren van jouw eventuele leningen bij het Bureau Krediet Registratie. In dit overzicht is zichtbaar of je andere leningen en/of kredieten heeft. Dit overzicht is nodig om te bepalen of er voldoende ruimte is voor het aangaan van een nieuwe lening.

 • Wat is een persoonlijke lening?

  Een persoonlijke lening is een bankterm voor een consumptief krediet waarbij het geleende bedrag in één keer wordt uitbetaald en daarna door de lener in een vaststaand aantal termijnen wordt terugbetaald. Elke termijn bevat een aflossingscomponent en rente over de restschuld.

 • Welke informatie hebben jullie van mij nodig voor een persoonlijke financiering?

  Voor het doen van een persoonlijke financieringsaanvraag hebben wij de volgende informatie nodig:

  1. Kopie geldig paspoort of ander legitimatiebewijs (Let op! Sommige banken accepteren geen rijbewijs als legitimatiebewijs)
  2. Kopie recente loonstrook of uitkeringsspecificatie
  3. Kopie arbeidscontract (indien tijdelijk dienstverband)
  4. Kopie bankafschrift  van een volledige maand
 • Wat houdt het slottermijn in?
  • Een slottermijn is een laatste termijn die je moet betalen aan het einde van de looptijd van het lease- of financieringscontract. Het opnemen van een slottermijn in het leasecontract betekent dat jouw maandlasten lager uit zullen vallen. Voor het opnemen van het slottermijn betaal je binnen het maandbedrag namelijk wel rente, maar geen aflossing.
 • Hoe doe ik een aanvraag?

  Bij de auto van je keus staat een aanvraagformulier. Heb je nog geen keus kunnen maken? Via “bereken je maandtermijn” kun je via het aanvraagformulier een aanvraag doen voor een bepaald bedrag en looptijd en natuurlijk telefonisch op 030 -760 5000.

 • Hoe oud moet ik zijn om een financiering aan te vragen?

  Om een financiering aan te vragen, is de minimale leeftijd 18 jaar.

De weg even kwijt? We staan voor je klaar..

 • Bel ons op 030 - 76 05 000

  Voor razendsnelle hulp kun je ons bereiken op 030 - 76 05 000.

  Maandag - donderdag: 08.00 - 17.30 uur
  Vrijdag: 08.00 - 17.00 uur
  Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur 

  030 - 76 05 000
 • Stuur ons een e-mail

  Neem je liever per e-mail contact met ons op? Stuur dan je mail naar info@dealertotaalconcept.nl
  Ben je zelfstandig ondernemer? Stuur dan je mail naar particulieren@dtc-lease.nl

 • Vul het contactformulier in

  Wil je dat wij contact met jou opnemen? Vul dan het contactformulier in.