Kia Niro leasen

Een Kia Niro leasen is een goed idee. Het is een auto die altijd als hybride wordt aangeboden. Daardoor bespaar je aanzienlijk op brandstofkosten. Met name bij korte ritjes in de stad komt de elektromotor goed tot zijn recht. Ontdek snel alles wat je moet weten over deze auto, inclusief de voordelen en alternatieven.

Ontdek hier de Kia Niro.

Kia Niro: zuinige hybride

De Kia Niro is als een hybride model beschikbaar. Daarbij zijn er twee varianten. Je kunt kiezen tussen een standaard hybride model en een plug-in hybride variant. De hybride laadt de batterij op tijdens het rijden. Tijdens het remmen komt er energie vrij, die in de batterij wordt opgeslagen. De elektromotor wordt daarmee aangestuurd. Vooral in de stad, waar je regelmatig remt, profiteer je van de hybride motor.

De plug-in hybride kan, net als een volledig elektrische auto, extern worden opgeladen.. Je laadt de batterij op bij een laadpaal. Met een volledig opgeladen batterij heb je een bereik van zo’n 65 kilometer. Ook bij dit model wordt de batterij opgeladen door de energie die tijdens het remmen vrijkomt. Hiermee kun je uiteindelijk nog verder rijden.

De Kia Niro is een compacte crossover SUV met een lengte van 4,3 meter. Daarmee is het makkelijk om in de stad een parkeerplek te vinden, terwijl je tegelijkertijd genoeg ruimte in de auto hebt om je spullen mee te nemen. De auto heeft voldoende vermogen. Met een minimaal vermogen van 139 pk trek je in 10,4 seconden op van 0 naar 100 kilometer per uur.

Zo herken je de Kia Niro

De meeste modellen van de Kia Niro zijn te herkennen aan de grille. In het midden zit daar een versmalling in. Hierdoor lijkt het net alsof het een bril met twee glazen is. Bovendien is het een niet al te grote auto, waardoor je hem herkent. Tot slot heeft de auto een opvallende achterbumper.

3 redenen waarom een Kia Niro voor jou geschikt is

Als je overweegt een Kia Niro te leasen, zijn dit drie voordelen waar je van profiteert.

Zuinig

Het belangrijkste voordeel van de Kia Niro is zijn zuinigheid. Door het hybride karakter van de auto bespaar je op je verbruikskosten. Vooral in de stad, waar je veel remt, profiteer je hiervan. En omdat het een hybride is, hoef je je geen zorgen te maken over een beperkt bereik, want je tankt gewoon zoals je gewend bent.

Betrouwbaar

Kia komt altijd goed uit de jaarlijkse betrouwbaarheidsonderzoeken. En dat geldt ook voor de Kia Niro. Dit is een model dat niet vaak problemen kent. De kans dat je met deze auto langs de weg komt te staan is dan ook erg klein. Zo kun jij gewoon met een gerust hart blijven ondernemen.

Scherp geprijsd

Een ander belangrijk voordeel van de Kia Niro is dat deze hybride auto scherp geprijsd is. Dat zie je terug in je leasebedrag. Daardoor bespaar je heel wat kosten en houd je onderaan de streep meer winst over. Dat is wel zo fijn als je ondernemer bent.

3 alternatieven voor de Kia Niro

Wil je liever iets anders leasen dan een Kia Niro? Er zijn gelukkig heel wat alternatieven. Dit zijn drie goede keuzes.

Hyundai Kona

De Hyundai Kona wordt tegenwoordig vaak geproduceerd als een elektrische auto, maar hij is ook beschikbaar als hybride auto. Bij deze full hybrid wordt de batterij opgeladen door de energie die vrijkomt tijdens het rijden. De auto rijdt daardoor extra zuinig. Het nieuwste model heeft een 12 inch displayscherm dat zich uitstrekt tot achter het stuur, inclusief het navigatiescherm.

Toyota Prius

De Toyota Prius is één van de eerste hybride auto’s. De eerste versie kwam al in 1997 op de markt. Door de lage bijtelling is de auto lang populair geweest. Het nieuwste plug-in hybride model heeft een bereik van tachtig kilometer wanneer de batterij volledig is opgeladen.

Renault Captur Hybrid

Ook de Renault Captur Hybrid is een goed alternatief op de Kia Niro leasen. De auto is er als plug-in en als full hybrid model. Deze heeft een bereik van 50 kilometer met een volle batterij. Vooral in de stad rijd je met dit model veel op de elektrische motor.

Ontdek jouw Kia Niro

Klaar om een Kia Niro te leasen? In onze voorraad vind je honderden modellen om uit te kiezen. Heb je de juiste gevonden? Vraag dan gelijk een offerte aan. Binnen 24 uur komen we dan bij je terug en helpen we je op weg. Heb je nog verdere vragen? Neem dan direct contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Is een kleinere Kia ook goed? Dan kun je ook een Kia Picanto leasen.

Onze klanten geven ons een
4.6
van de 5 sterren op

Veelgestelde vragen

 • Kan ik mijn huidige auto inruilen?

  Of je jouw auto kan inruilen hangt af van het desbetreffende autobedrijf. Als dit mogelijk is, kunnen wij jouw inruilbedrag verrekenen met de financiering.

 • Mag iemand anders in mijn auto rijden?

  Feitelijk mag iedereen (met een geldig Nederlands rijbewijs en jouw toestemming) in je auto rijden.

 • Wanneer kan ik mijn auto ophalen?

  Na ontvangst van je getekende contract duurt de verwerking bij de bank zo'n 2 tot 3 werkdagen en wordt het voorstel uitbetaald. Vervolgens kun je contact opnemen met het autobedrijf voor de levering.

 • Wat is financial lease?

  Met financial lease kies je voor een zakelijke financiering waarbij je verzekerd bent van vaste maandbedragen. Je kan de aanschafwaarde van het object exclusief btw volledig financieren. De btw betaal je als zakelijke klant altijd aan. Je bent direct economisch eigenaar en betaalt de wegenbelasting en verzekering zelf. Voordeel: Je hoeft de auto niet in één keer te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. 

 • Mag ik ook een aanbetaling doen?

  Het is mogelijk om een aanbetaling te doen. Hiermee wordt de gehele kredietsom minder en kun je jouw maandlasten verlagen. Een aanbetaling zorgt er ook voor dat je een betere score zult krijgen van de bank. Dit is uitsluitend positief voor het voorstel!

 • Toon meer

Hulp nodig?

We staan voor je klaar

Neem contact op
employee