Zitmaaier leasen

Of je nu een heuvelachtig land hebt, of gewoon een groot stuk grond: bij DTC Lease kun je de ideale zitmaaier leasen. Zo ziet jouw oppervlakte er - zelfs met minimale inzet - altijd netjes gemaaid uit. 

Een zitmaaier leasen of kopen?

Je hebt een mooi stuk land waar je trots op bent. En dat wil je goed onderhouden. Een zitmaaier helpt daar enorm bij: met deze landbouwmachine maai je allerlei soorten velden in korte tijd. Handig om te hebben!

Als je een zitmaaier koopt, ben je direct eigenaar van de machine. Dan heb je alle vrijheid om ermee te doen wat je wilt. Maar het neemt ook wat vrijheid van je af: een zitmaaier kost waarschijnlijk een groot deel van je werkkapitaal. En dat zorgt er weer voor dat je dat minder in andere zaken kunt investeren. Bovendien zit je jarenlang vast aan dezelfde zitmaaier, óók als deze toch niet helemaal fijn voor jou werkt. De oplossing? Een zitmaaier leasen! 

De voordelen van een zitmaaier leasen

Kies je ervoor om je zitmaaier te leasen? Dan betaal je maandelijks een vast leasebedrag voor het gebruik van je zitmaaier. Je hoeft dus niet één keer een smak geld neer te leggen. En is de leaseperiode afgelopen? Dan kun jij je zitmaaier inleveren, omruilen of overkopen. Een zitmaaier leasen is dus niet alleen voordelig, maar maakt je ook een stuk flexibeler. 

Zitmaaier leasen: financial en operational lease

Heb je een mooie Stiga gezien? Of ga je toch voor de X100-serie van John Deere? Als je de perfecte zitmaaier hebt gevonden, hoef je alleen nog de beste leasevorm te kiezen. Bij ons kun je kiezen tussen financial lease en operational lease. 

Bij financial lease betaal je tijdens de leaseperiode maandelijks een vast bedrag om je zitmaaier af te betalen. Dat lees je goed: aan het eind van de leaseperiode heb je de zitmaaier afbetaald, en is deze helemaal van jou. Je profiteert ook nog eens van alle fiscale voordelen, omdat de zitmaaier tijdens de leaseperiode al op jouw balans staat. Goed om te weten: je betaalt zelf de kosten voor onderhoud, verzekeringen en eventuele reparaties. 

De voordelen van financial lease

 • De zitmaaier is na de leaseperiode helemaal van jou

 • Je profiteert van investerings- en renteaftrek

 • Er is geen maximaal aantal kilometers


Wil jij juist flexibel blijven, en soms van zitmaaier wisselen? Of heb je de zitmaaier gewoon voor een korte periode nodig? Dan is operational lease perfect voor jou. Daarbij betaal je iedere maand een vast bedrag voor je zitmaaier, maar na de leaseperiode lever je deze weer in of kies je een andere uit. Je wordt dus geen eigenaar van de zitmaaier. Het voordeel daarvan is weer dat alle verzekeringen, onderhoud en eventuele reparaties door de leasemaatschappij worden betaald. Lekker makkelijk!

De voordelen van operational lease

 • Je loopt geen enkel financieel risico

 • Na de leaseperiode alsnog mogelijk om over te kopen

 • Onderhoud, verzekeringen en reparaties zijn geregeld

Bij DTC Lease een zitmaaier leasen

Weet je al helemaal welke zitmaaier je wil leasen? Of heb je nog hulp nodig bij het vinden van de ideale landbouwwagen? Onze experts helpen je graag om een leaseoplossing te vinden die bij je onderneming en ambities past. Plan een gratis adviesgesprek in en ontdek wat mogelijk is.

Hoe werkt een zitmaaier leasen bij DTC Lease?

1

Bereken je leasebedrag

step-image

Heb je een object gevonden dat je wil leasen? Binnen slechts 2 minuten heb jij je leasebedrag berekend.

Bekijk ons aanbod

2

Vraag je leaseobject aan

step-image

Als je blij bent met je leasebedrag, kun je gelijk je leaseobject aanvragen. Dan gaan wij aan de slag met de beoordeling.

3

Plan de levering in

step-image

Is je aanvraag goedgekeurd? Dan hoef je alleen nog je contract te tekenen. Daarna leveren we jouw object op de afgesproken datum en plek!

Onze klanten geven ons een
4.6
van de 5 sterren

Veel gegeven antwoorden

 • Welke informatie hebben jullie van mij nodig?

  Voor het doen van een leaseaanvraag hebben wij de volgende informatie nodig:

  1. Jouw ondernemingsgegevens (zoals KVK-nummer).
  2. De gegevens van het te leasen product.

  Het is dus niet vereist om jaarcijfers toe te sturen, echter kan er door de bank wel om worden gevraagd. Dit kan te maken hebben met de activiteiten, investering of klantscores.

 • Geeft de calculator het daadwerkelijke maandtermijn weer?

  De prijzen die op onze site staan aangegeven zijn schattingen van de financiering, wij gaan hierbij uit van een gangbaar tarief. Dit kan voordeliger uitpakken. Vraag vrijblijvend naar een financiering op maat.

 • Ik ben een starter, kan ik ook financieren?

  Een groot voordeel van leasen bij DTC Lease is dat wij ook een financial lease kunnen regelen voor starters. Wel moet de investering in verhouding staan tot je toekomstige resultaat. En er kan een aanbetaling gevraagd worden van 20% van de investering ex. de btw.

 • Mag ik zelf kiezen welk product ik aanschaf en bij welke partij?

  Jazeker. Als bank- en merkonafhankelijke leasepartner zijn wij niet gebonden aan bepaalde merken of verkooppartijen. Je bepaalt dus zelf welk product je aanschaft, waar je dit doet en tegen welke prijs.

Hulp nodig?

We helpen je graag op weg

Neem contact op
employee