Krediet adviseur

Door de enorme groei van het aantal aanvragen in het Team Particuliere Financieringen zijn er vacatures ontstaan in dit gedreven, gezellige en ambitieuze team. Het team bestaat uit 12 bevlogen en toffe collega's! Als commerciële medewerker consumptief krediet ga je deskundige advisering geven aan onze particuliere klanten. 

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als kredietadviseur ga je in de leencapaciteit van de klanten duiken en ontwikkel je jezelf tot een ware specialist op het gebied van Consumptieve Financieringen! Je bent de eerste behandelaar van alle financieringsaanvragen die particuliere klanten via directe kanalen bij ons indienen. Vervolgens ga je heel secuur te werk en bepaal jij de maximale leencapaciteit van de klant.

Je inventariseert de leenbehoefte van de klant, pluist zijn/haar financiële situatie en daarbij horende risico’s uit. Indien de klant alle documenten (denk aan loonstrook, arbeidscontract, lopende leningen) opgestuurd heeft, beoordeel je deze documenten inhoudelijk en beslis jij of de aanvraag kansrijk is. Vervolgens bied jij jouw voorstel aan bij één van onze banken. De administratieve afhandeling van het dossier is vervolgens de laatste stap die je secuur dient uit te voeren.

Je kunt wekelijks tussen de 32 en 40 uur aan de slag van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-19.30 uur en zaterdag van 09.00 -17.00 uur. Indien je op zaterdag werkt, ben je uiteraard doordeweeks een dag vrij.

Wat wij van jou verwachten

Als kredietadviseur adviseer je particuliere klanten op het gebied van hun financieringsvraagstukken. Jij bent in staat om jouw klanten van het juiste advies te voorzien, of dit nou een financiering met als onderpand een auto of een financiering voor een verbouwing, nieuwe keuken of badkamer betreft. Maar uiteraard is alleen adviseren niet genoeg. Je hebt een betrokken, betrouwbaar gevoel voor de klant die jij ook in eerste instantie door juiste advisering goed beschermd.

Naast direct klantcontact, heb je ook veel contact met dealers en met onze buitendienst. Met de dealers bouw je een langdurige relatie op en zorg je ervoor dat er een duurzame samenwerking ontstaat. Uiteraard hoef je het niet alleen te doen. Je werkt nauw samen met je twaalf collega's van het particuliere team. Het gehele proces van aanvragen tot contract-afwikkeling wordt behandeld.

Alles op een rijtje

 • Je hebt minimaal een opleiding op MBO niveau zoals bijv. bedrijfseconomie of commerciële economie.
 • Je bent communicatief sterk, klantgericht en professioneel
 • Je kan zelfstandig werken, maar ook als lid van een team functioneren.
 • Het is een pré wanneer je in bezit van een WFT Basis diploma, heb je dit niet dan mag je dit uiteraard
  op onze kosten én in de "baas z'n tijd" halen. Ook je studietijd wordt vergoed.

Dit zijn wij

Bij Dealer Totaal Concept (DTC) in IJsselstein ben je meer dan een werknemer; je wordt onderdeel van een hechte familie. Ons bedrijf staat bekend om het gezellige DTC Café, waar collega's samenkomen voor koffie, lunch en borrels. Een platte organisatiestructuur en open communicatie creëren een informele sfeer waarin collegialiteit centraal staat. We moedigen persoonlijk contact aan en bieden ruimte om vragen te stellen en van elkaar te leren. Onze focus ligt op de ontwikkeling van medewerkers, met diverse opleidingsmogelijkheden en kansen voor persoonlijke groei. Of je nu horizontaal of verticaal wilt groeien, bij DTC zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Kortom, DTC biedt een unieke werkplek waar je je thuis voelt en waar jouw succes voorop staat. Sluit je aan bij ons bijzondere bedrijf en groei met ons mee! Maar tevreden medewerkers kijken ook naar onderstaande punten.

Wat je krijgt

 • Een salaris dat past bij jouw ervaring en zeker recht doet aan de inhoud van je functie, 
  tussen de EUR 2.317,- en EUR 3.200,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.
 • Winstdelingsregeling.
 • 8% vakantiegeld.
 • Een pensioenregeling met een eigen bijdrage van slechts 30%. DTC betaalt 70%.
 • WGA gat verzekering volledig vergoed door DTC.
 • Collectieve zorgverzekering.
 • 25 vrije dagen o.b.v. 40 uur.
 • Kom je met het OV dan vergoeden we jouw volledige reiskosten.
 • Kom je met de auto en woon je buiten IJsselstein, dan ontvang je 23 cent per kilometer.
 • Een thuiswerkvergoeding.
 • We vergeten je niet met je verjaardag en met de feestdagen.
 • Naast onze vrijdagmiddagborrel organiseren we regelmatig leuke evenementen
  En ook Kerst en oud & nieuw laten wij niet zomaar voorbijgaan.
 • Last, but not least: jouw eigen ontwikkeling is voor ons beide van belang.
  Als jij de motivatie en capaciteiten hebt, helpen wij jou graag om te groeien!

Ben jij enthousiast? 

Leuk, we zien dan graag jouw reactie tegemoet! Mail dan je motivatie en CV naar hr@dealertotaalconcept.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wij geloven in onze eigen krachten en kwaliteiten en stellen acquisitie n.a.v. onze vacatures niet op prijs.