Reachtruck leasen

Wil jij de productiviteit in je magazijn verhogen? Een reachtruck leasen helpt je daarbij! Van Jungheinrich tot Still: bij DTC Lease vind je jouw ideale reachtruck. 

Waarom een reachtruck leasen?

Soms voldoet een heftruck gewoon nét niet. Bijvoorbeeld omdat deze niet past in de kleine gangpaden van je magazijn, of omdat je niet genoeg ruimte hebt om met je heftruck te draaien. Dan is een reachtruck de ideale oplossing. Die is niet alleen smaller, maar heeft ook een kleinere draaias. In de hoogte doet ‘ie overigens niets te min: een reachtruck kan een hoogte van 6,5 tot 13 meter bereiken. 

Toch hangt er ook een nadeel aan: een reachtruck kopen kost je vaak een flinke hap geld. Geld dat je misschien wel goed kunt gebruiken voor andere zakelijke investeringen. Daarom kun je bij DTC Lease ook gewoon je reachtruck leasen. Zo profiteer jij van dit handige speelgoed, zonder in één keer een groot bedrag neer te leggen. En wil je in de toekomst misschien een andere reachtruck, of vind je het fijn om hem uiteindelijk in je eigen bezit te hebben? Bij DTC Lease kan het allebei. 

Reachtruck leasen: kies jouw favoriete leasevorm

Welke reachtruck je wilt leasen, weet je misschien al goed. Maar welke leasevorm past het best bij jou? We leggen het voor je uit. 

Met financial lease betaal je maandelijks een vast bedrag aan de leasemaatschappij om je reachtruck af te betalen. Met elke betaling wordt de reachtruck dus een beetje meer van jou. Is je leaseperiode afgelopen? Dan heb je de reachtruck afbetaald en ben jij de nieuwe eigenaar. Je hoeft dus geen grote investering te doen, maar je regelt tijdens de leaseperiode wel zelf de verzekering en eventuele reparaties en onderhoud. Voor equipment zoals een reachtruck is financial lease het populairst. 


De voordelen van financial lease

 • Je hebt meer financiële ruimte

 • Na de leaseperiode ben jij eigenaar van de reachtruck 

 • Je profiteert van fiscale voordelen, zoals renteaftrek


Kies je voor operational lease? Dan blijft de reachtruck eigendom van de leasemaatschappij. Je betaalt dan maandelijks een vast bedrag om je reachtruck te huren. Aan het einde van de leaseperiode lever je de reachtruck weer in of ruil je hem in voor een andere. Extra fijn aan deze leasevorm: je wegenbelasting, verzekeringen en onderhoud worden voor je geregeld. Ideaal voor wie wel houdt van een beetje gemak. 


De voordelen van operational lease

 • De reachtruck komt niet op je balans te staan

 • Verzekering, onderhoud en reparaties zijn geregeld

 • Je bent flexibel: na de leaseperiode kun je inleveren of omruilen

De kosten van een reachtruck leasen

Wat een reachtruck leasen kost, bepaal je helemaal zelf. Het leasebedrag is namelijk afhankelijk van de aanschafwaarde van je reachtruck en de leasevorm die je kiest. Wil je een tweedehands reachtruck leasen? Dan zitten er al wat gebruikssporen op en ligt het leasebedrag een stuk lager dan bij een splinternieuwe Linde reachtruck. Ga je tóch voor die nieuwe, maar kies je voor operational lease? Dan bespaar je weer op kosten voor je verzekering en onderhoud, want die betaalt de leasemaatschappij dan. 

Hoe werkt een reachtruck leasen bij DTC Lease?

1

Bereken je leasebedrag

step-image

Heb je een object gevonden dat je wil leasen? Binnen slechts 2 minuten heb jij je leasebedrag berekend.

Bekijk ons aanbod

2

Vraag je leaseobject aan

step-image

Als je blij bent met je leasebedrag, kun je gelijk je leaseobject aanvragen. Dan gaan wij aan de slag met de beoordeling.

3

Plan de levering in

step-image

Is je aanvraag goedgekeurd? Dan hoef je alleen nog je contract te tekenen. Daarna leveren we jouw object op de afgesproken datum en plek!

Onze klanten geven ons een
4.6
van de 5 sterren

Veel gegeven antwoorden

 • Mag ik zelf kiezen welk product ik aanschaf en bij welke partij?

  Jazeker. Als bank- en merkonafhankelijke leasepartner zijn wij niet gebonden aan bepaalde merken of verkooppartijen. Je bepaalt dus zelf welk product je aanschaft, waar je dit doet en tegen welke prijs.

 • Zijn alle kosten inclusief in de maandtermijn?

  In de maandtermijn zitten alleen de kosten met betrekking tot de financiering. Daarnaast dien je zelf eventuele belasting, onderhoudskosten en verzekering van het object te regelen en te betalen.

 • Waarom zou ik mijn bedrijfsequipment leasen via DTC Lease?

  Het leasen van je bedrijfsequipment brengt veel interessante voordelen mee voor je onderneming, waaronder o.a. het voorkomen van hoge investeringskosten, aantrekkelijke en fiscaal aftrekbare rentetarieven, maandlasten afgestemd op jouw wensen en het behoud van je liquiditeitspositie. Als bank- en merkonafhankelijke partner zoeken wij de leaseoplossing die het beste bij jouw onderneming past. Wij bieden diverse mogelijkheden, ook voor kleine ondernemers en zzp'ers. Voor het leasen van nagenoeg al je bedrijfsgoederen kun je bij ons terecht. Wij doen altijd een passend en scherp leasevoorstel.

 • Hoe oud moet ik zijn om een financiering aan te vragen?

  Om een financiering aan te vragen, is de minimale leeftijd 18 jaar.

Hulp nodig?

We helpen je graag op weg

Neem contact op
employee