Yamaha MT-07 leasen

Sinds zijn introductie is de Yamaha MT-07 één van de populairste motoren. Wereldwijd zijn er meer dan 160.000 exemplaren van verkocht. De motor is ook zakelijk te leasen. Ontdek snel alle sterke punten van deze motor, zodat je weet of deze bij je past.

Ontdek hier jouw Yamaha MT-07

De Yamaha MT-07 is een moderne hit

De Yamaha MT-07 is een relatief nieuw model. De motor verscheen in 2014 en wordt nog altijd geproduceerd. Het is een zogenaamde naked bike. Dit zijn sportieve motoren zonder stroomlijnkuip, die de sportmotor wel heeft. Door het ontbreken daarvan is dit type motor lichter en wendbaarder.

De motor werd bij de introductie geprezen. De Yamaha MT-07 heeft een krachtige 689 cc motor. Daarmee trek je snel op. In 3,8 seconden kun je van stilstand optrekken tot 100 kilometer per uur. De maximumsnelheid van de motor ligt op 238 kilometer per uur. De wegligging is dankzij zijn lage gewicht uitstekend. Zo heb je constant alles onder controle. De nieuwere modellen hebben een 5 inch touchscreen waar alle informatie op wordt getoond. Deze kun je verbinden met je smartphone voor een compleet overzicht.

Zo ziet de Yamaha MT-07 eruit

De Yamaha MT-07 is een sportieve motor die in drie verschillende kleursoorten komt: Tech Black, Icon Blue of Cyan Storm. De laatste twee zijn wat speelser qua kleur. Maar alle drie de modellen leveren een zeer stoere en krachtige motor op. Eén waar de motor echt prachtig in het design is verwerkt, de wielen een sportief uiterlijk hebben en door het touchscreen heel modern overkomt.

3 redenen waarom een Yamaha MT-07 voor jou geschikt is

Lijkt het je wat om op de Yamaha MT-07 weg te rijden. Dit zijn drie redenen waarom het leasen van de motor een goede keuze is. En hier ontdek je wat leasen is.

Krachtig

Even snel optrekken wanneer het kan? Dat is met de Yamaha MT-07 geen enkel probleem. Binnen een seconden op vier zit je op de 100 kilometer per uur. Dat geeft je een goed gevoel van snelheid.

Top design

De Yamaha MT-07 is een mooie motor. Met de drie kleurencombinaties is er voor iedereen wel een type die bij hem of haar past. Of je nu voor een speels kleurtje gaat of het stoere zwart. Denk je die kleuren weg, dan is het design een plaatje. De motor is uitstekend in het frame verwerkt en het zadel geeft een aerodynamisch design.

Modern touchscreen

Wanneer je de Yamaha MT-07 zakelijk wil lease, dan helpt het dat deze een modern touchscreen heeft. Deze is makkelijk te koppelen aan je smartphone. Zo kun je via Google Maps snel en makkelijk de navigatie instellen en kom je snel bij je klant. Ook toont het touchscreen andere informatie als je dat wenst, zoals je snelheid.

Ontdek jouw Yamaha MT-07

Klaar om een Yamaha MT-07 te leasen? In onze voorraad vind je veel modellen om uit te kiezen. Heb je de juiste gevonden? Vraag dan gelijk een offerte aan. Binnen 24 uur komen we dan bij je terug en helpen we je op weg. Heb je nog verdere vragen? Neem dan direct contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wat een motor zakelijk leasen is geen probleem. Dit gaat vaak via financial lease. Hier ontdek je wat financial lease is.

Onze klanten geven ons een
4.6
van de 5 sterren op

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt mijn leaseovereenkomst?

  Dat bepaal je helemaal zelf. Dat kan vanaf 12 maanden, maar ook voor een periode van 72 maanden. Bij een langere periode van leasen is je maandbedrag lager dan wanneer je voor een kortere periode kiest. Met shortlease duurt de leasetermijn minimaal een maand. Daarna is het dagelijks opzegbaar.

 • Welke kosten maak ik zelf?

  Naast het maandbedrag betaal je bij financial lease voor je verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatiekosten. Wil je enkel een vast bedrag per maand betalen? Dan is operational lease een goed alternatief.

 • Wat is het voordeel van financial lease?

  Met financial lease ben je gelijk de eigenaar van de auto zonder dat je een groot aankoopbedrag betaalt. Daarmee profiteer je van verschillende aftrekposten en behoud je de financiële vrijheid om je bedrijf verder te laten groeien.

 • Welke informatie hebben jullie van mij nodig?

  Voor het doen van een leaseaanvraag hebben wij de volgende informatie nodig:

  1. Jouw ondernemingsgegevens (zoals KVK-nummer).
  2. De gegevens van het te leasen product.

  Het is dus niet vereist om jaarcijfers toe te sturen, echter kan er door de bank wel om worden gevraagd. Dit kan te maken hebben met de activiteiten, investering of klantscores.

 • Wat houdt het slottermijn in?

  Een slottermijn is een laatste termijn die je dient te voldoen aan het einde van de looptijd van het lease- of financieringscontract. Het opnemen van een slottermijn in het leasecontract betekent dat je maandlasten lager uit zullen vallen. Voor het opnemen van het slottermijn betaal je binnen het maandbedrag namelijk wel rente, maar geen aflossing.

 • Toon meer

Hulp nodig?

We staan voor je klaar

Neem contact op
employee