Student Flexwerker Telefonist(e)

Bijbaan naast je studie? En verder meeliften op alle voordelen van werken bij de DTC Groep! Leren, ervaren, ontwikkelen en een mooie basis leggen voor je CV! (8-24 uur). Vertel wie je bent en wat je doet? Waar krijg je energie van?

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als flexwerker in team communicatie ontzorg je de gehele organisatie omdat jij als telefonist(e) precies weet welke klant of dealer je naar welke collega moet doorverbinden. Jij vangt de eerstelijns telefoon op en verricht licht admistratief werk om de commerciële teams te ondersteunen. Daarbij doe jij er alles aan om de klant een super warm welkom te geven!

Wat wij van jou verwachten

Voor deze functie is het belangrijk dat je het niet erg vindt om veel aan de telefoon te zitten. Je bent stressbestendig en weet bij iedere klant een glimlach op het gezicht te krijgen.

Over ons

Bij Dealer Totaal Concept (DTC) in IJsselstein ben je meer dan een werknemer; je wordt onderdeel van een hechte familie. Ons bedrijf staat bekend om het gezellige DTC Café, waar collega's samenkomen voor koffie, lunch en borrels. Een platte organisatiestructuur en open communicatie creëren een informele sfeer waarin collegialiteit centraal staat. We moedigen persoonlijk contact aan en bieden ruimte om vragen te stellen en van elkaar te leren. Onze focus ligt op de ontwikkeling van medewerkers, met diverse opleidingsmogelijkheden en kansen voor persoonlijke groei. Of je nu horizontaal of verticaal wilt groeien, bij DTC zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Kortom, DTC biedt een unieke werkplek waar je je thuis voelt en waar jouw succes voorop staat. Sluit je aan bij ons bijzondere bedrijf en groei met ons mee!      Maar tevreden medewerkers kijken ook naar onderstaande punten, want je krijgt bij ons:

Wat zijn dan jouw voordelen als flexwerker?

  • All-in loon € 13,00 per uur.*
  • Er wordt geïnvesteerd in jou! Zo mag jij je Wft-diploma('s) halen en kan je o.a. met GoodHabitz jouw eigen ontwikkeling dirigeren.
  • Winstdeling aan het eind van het jaar.
  • Vast werk met flexibele werktijden.
  • Gezellig team met collega's.
  • We vergeten je niet met je verjaardag en de feestdagen.
  • Gezellige weekafsluiting in onze rooftopbar.
  • Leuke bedrijfsuitjes.
  • Geeneen dag is hetzelfde.
  • In ieder geval beschikbaar op de zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.


*Vraag naar de voorwaarden

Ben jij enthousiast? 

Leuk, we zien dan graag jouw reactie tegemoet! Mail dan je motivatie en CV naar sollicitatie@dtc.nu en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wij geloven in onze eigen krachten en kwaliteiten en stellen acquisitie n.a.v. onze vacatures niet op prijs.