Flexwerker DTC Verzekeringen

Bijbaan naast je studie? En verder meeliften op alle voordelen van werken bij de DTC Groep! Leren, ervaren, ontwikkelen en een mooie basis leggen voor je CV! (8-24 uur). Vertel wie je bent en wat je doet? Waar krijg je energie van?

Hoe ziet jouw dag eruit?

Jij bent verantwoordelijk voor het offreren en afsluiten van hoofdzakelijk autoverzekeringen. Samen met jouw 10 collega's van jouw team verzekeringen heb je veelal telefonisch contact met onze klanten en autodealers.

Wat wij van jou verwachten

Een vereiste is dat je zeer accuraat kunt werken, het leuk vindt om veel aan telefoon te zitten en goed in teamverband kunt werken. Het is een pré als je al in het bezit van het diploma WFT Basis. Heb jij dat nog niet, dan mag jij deze opleiding bij ons uiteraard op onze kosten gaan doen. Hier krijg jij ruimte voor in 'de baas z'n tijd'! Of krijg je je studie-uren voor vergoed.

Dit zijn wij

Bij Dealer Totaal Concept (DTC) in IJsselstein ben je meer dan een werknemer; je wordt onderdeel van een hechte familie. Ons bedrijf staat bekend om het gezellige DTC Café, waar collega's samenkomen voor koffie, lunch en borrels. Een platte organisatiestructuur en open communicatie creëren een informele sfeer waarin collegialiteit centraal staat. We moedigen persoonlijk contact aan en bieden ruimte om vragen te stellen en van elkaar te leren. Onze focus ligt op de ontwikkeling van medewerkers, met diverse opleidingsmogelijkheden en kansen voor persoonlijke groei. Of je nu horizontaal of verticaal wilt groeien, bij DTC zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Kortom, DTC biedt een unieke werkplek waar je je thuis voelt en waar jouw succes voorop staat. Sluit je aan bij ons bijzondere bedrijf en groei met ons mee!      Maar tevreden medewerkers kijken ook naar onderstaande punten, want je krijgt bij ons: 

Wat zijn dan jouw voordelen als flexwerker?

  • All-in loon € 13,00 per uur.*
  • Winstdeling aan het eind van het jaar.
  • Vast werk met flexibele werktijden.
  • Gezellig team met collega's.
  • We vergeten je niet met je verjaardag en de feestdagen.
  • Gezellige weekafsluiting in onze rooftopbar.
  • Leuke bedrijfsuitjes.
  • Geeneen dag is hetzelfde.
  • In ieder geval beschikbaar op de zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.


*Vraag naar de voorwaarden

Ben jij enthousiast? 

Leuk, we zien dan graag jouw reactie tegemoet! Mail dan je motivatie en CV naar hr@dealertotaalconcept.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wij geloven in onze eigen krachten en kwaliteiten en stellen acquisitie n.a.v. onze vacatures niet op prijs.