Volvo V60 leasen

Een Volvo V60 leasen is een populaire keuze. Het is een krachtige, moderne en ruime auto. Daarmee zijn de zakelijke ritjes in één keer een stuk fijner om te maken. Ontdek snel meer over deze auto. 

De Volvo V60 is ruim en sportief

De Volvo V60 werd in 2010 voor het eerst uitgebracht. Het is een ruim model met veel luxe elementen. Daarmee is het een goed alternatief op de modellen van BMW, Audi en Mercedes-Benz. De auto heeft een lengte van 4,7 meter, waardoor je genoeg ruimte hebt. In 2018 verscheen de tweede generatie van de Volvo V60.

Een Volvo V60 leasen kan met een benzine motor. Maar het hybride aanbod wordt ook steeds groter. Daarmee bespaar je op de brandstofkosten en hoef je minder snel naar het tankstation om de tank weer te vullen. Zo houd je geld over om te investeren in andere zaken.

Een nieuwe Volvo V60 heeft standaard een vermogen van 163 pk. Daarmee haal je een maximale snelheid van 180 kilometer per uur en trek je in 8,6 seconden op van 0 naar 100 kilometer per uur. Maar er is ook een motor met een vermogen van 197 pk. De maximumsnelheid blijft hetzelfde, maar optrekken van stilstand naar 100 kilometer per uur gaat in 7,6 seconden.

Zo herken je de Volvo V60

De Volvo V60 is een ruime en gestroomlijnde auto. De voorkant is zeer herkenbaar met de speelse gril met daarop het logo en de streep die daarachter loopt. Het is daarmee een auto om mee gezien te worden. De achterkant loopt strak af.

Aan de binnenkant heeft de Volvo V60 een strak en simpel design. Dat geeft de auto gelijk een zeer moderne indruk. Het grote touchscreen maakt het navigeren naar je klant of werk net wat makkelijker. 

3 redenen waarom een Volvo V60 voor jou geschikt is

Wil je een Volvo V60 leasen? We geven je drie redenen waarom dat een goed idee is.

Veel ruimte

Eén van de grote voordelen van de Volvo V60 is dat je daarmee een auto haalt die veel ruimte heeft. Zo zit je comfortabel en heb je ook genoeg ruimte om spullen mee te vervoeren. 

Genoeg kracht

De motoren van de Volvo V60 zijn standaard krachtig en bovendien zuinig. Daarmee trek je snel op. Op de snelweg iemand inhalen is zo geen enkel probleem.  

Scherper geprijsd

De Volvo V60 is een goed alternatief voor de auto’s van BMW, Audi en Mercedes-Benz. Hij is misschien net iets minder krachtig, maar voor de Nederlandse wegen ga je er hard genoeg mee. Bijkomend voordeel is dat dit model scherper geprijsd is. Je hebt daarmee een lager maandbedrag en zo houd je geld over.

3 alternatieven voor de Volvo V60

De Volvo V60 is een luxe auto. Daarmee gaat de auto de concurrentie aan met de luxe modellen van Duitse automerken. Dat zijn dan ook gelijk de belangrijkste alternatieven als je toch geen Volvo V60 wil leasen.

BMW 3-Serie

Een goed alternatief op de Volvo V60 is de BMW 3-Serie. De BMW 3-Serie heeft wel wat meer verschillende soorten modellen, waardoor je ook een variant vindt met meer kracht. Wel is het model iets prijziger.

Ontdek hier meer over de BMW 3-Serie leasen.

Mercedes-Benz C-Klasse

Net als de BMW 3-Serie is de Mercedes-Benz C-Klasse een goed alternatief, maar dan wel één uit het iets hogere segment. Dit is echt een premium auto, waar je comfortabel mee rond rijdt en altijd een krachtige motor hebt. De auto is ruim, waardoor je altijd comfortabel zit.

Ontdek hier meer over de Mercedes-Benz C-Klasse leasen.

Audi A4

Ook de Audi A4 is een goed alternatief. Deze is ongeveer even lang en heeft een moderne inrichting. De motor begint bij 148 pk en loopt op tot een vermogen van 349 pk. Met name dit laatste model heeft een indrukwekkend krachtige motor. 

Ontdek hier meer over de Audi A4 leasen.

Ontdek jouw Volvo V60

Klaar om een Volvo V60 te leasen? In onze voorraad vind je honderden modellen om uit te kiezen. Heb je de juiste gevonden? Vraag dan gelijk een offerte aan. Binnen 24 uur komen we dan bij je terug en helpen we je op weg. Heb je nog verdere vragen? Neem dan direct contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Onze klanten geven ons een
4.6
van de 5 sterren op

Veelgestelde vragen

 • Wat is financial lease?

  Met financial lease kies je voor een zakelijke financiering waarbij je verzekerd bent van vaste maandbedragen. Je kan de aanschafwaarde van het object exclusief btw volledig financieren. De btw betaal je als zakelijke klant altijd aan. Je bent direct economisch eigenaar en betaalt de wegenbelasting en verzekering zelf. Voordeel: Je hoeft de auto niet in één keer te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. 

 • Hoe doe ik een aanvraag?

  Bij de auto van je keus staat een aanvraagformulier. Heb je nog geen keus kunnen maken? Via “bereken je maandtermijn” kun je via het aanvraagformulier een aanvraag doen voor een bepaald bedrag en looptijd en natuurlijk telefonisch op 030 - 760 5000.

 • Wat houdt het slottermijn in?
  • Een slottermijn is een laatste termijn die je moet betalen aan het einde van de looptijd van het lease- of financieringscontract. Het opnemen van een slottermijn in het leasecontract betekent dat jouw maandlasten lager uit zullen vallen. Voor het opnemen van het slottermijn betaal je binnen het maandbedrag namelijk wel rente, maar geen aflossing.
 • Wat is private lease?

  Met private lease rijd je voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto. Een auto die volledig volgens jouw wensen samenstelt, maar waar je géén spaargeld aan hoeft te besteden. Je weet precies wat jouw nieuwe auto maandelijks kost. In het leasetarief zijn meer dan 10 autoservices inbegrepen, zoals verzekering, onderhoud en reparatie, pechhulp en wegenbelasting. Je betaalt zelf alleen de brandstof en eventuele kosten zoals verkeersboetes. De auto wordt geen eigendom, je betaalt een vast bedrag per maand om de auto te gebruiken en aan het einde van de leasetermijn weer in te leveren.

 • Kan ik een financiering krijgen met een negatieve BKR codering?

  Wanneer je een lopende negatieve BKR codering heeft op een lopende lening, is het helaas niet mogelijk om een nieuwe financiering aan te gaan. Heb je een negatieve codering gehad in het verleden met daarop een herstelcode, dan kunnen we de aanvraag in ieder geval in behandeling nemen.

 • Toon meer

Hulp nodig?

We staan voor je klaar

employee