Tesla Model 3 leasen

De Tesla Model 3 is wereldwijd één van de succesvolste elektrische auto’s. De Tesla Model 3 is ook zeer geschikt om te leasen. Ontdek de voordelen om zelf een Tesla Model 3 te leasen.

Ontdek hier jouw Tesla Model 3

De Tesla Model 3 is klaar voor de toekomst

De Tesla Model 3 werd in de Verenigde Staten in 2017 gelanceerd. Twee jaar later kwam de auto in Nederland op de weg. Zo is het een nieuw model. Ook een occasion is altijd voorzien van moderne voordelen en rijhulp technieken.

Bij een elektrische auto is het bereik een belangrijk punt. Wanneer je de Tesla Model 3 gaat leasen, zijn er drie varianten. Met de Standard Range Plus heb je een motor met 287 pk vermogen. Daarmee trek je in 5,1 seconden op van 0 naar 100 kilometer per uur. Je maakt er ook heel wat kilometers mee. Met een volle batterij heb je een bereik van 560 kilometer.

Wil je een groter bereik wanneer je een Tesla Model 3 gaat leasen? Zoek in dat geval naar een Long Range model. Je motor is met 351 pk nog krachtiger. In 4,1 seconden trek je daarmee op van stilstand naar 100 kilometer per uur. De batterij heeft een bereik van 560 kilometer. De Performance-versie van de Model 3 heeft ook nog altijd een goed bereik van 530 kilometer. Zoals de naam al doet vermoeden is deze motor nog krachtiger: 463 pk. Optrekken van 0 naar 100 kilometer per uur doe je  in 3,4 seconden. Opladen van de auto kan via het Supercharger Netwerk. In 15 minuten laad je voor 275 kilometer bij.

Aan de binnenkant straalt de Tesla Model 3 luxe uit. Het grote touchscreen is een absolute eyecatcher en daarmee wordt navigeren een feest. Het dashboard is verder zeer rustig en overzichtelijk gehouden. Zowel voor- als achterin zit je in deze auto comfortabel. De auto rijdt volledig elektrisch. Dat maakt hem extra stil. En wanneer je stilstaat, gebruik je het touchscreen om op te gamen of je favoriete serie op te streamen.

Zo herken je de Tesla Model 3

De Tesla Model 3 is zeer herkenbaar. Zijn design is een sterk punt. Zeer gestroomlijnd en sportief. Aan de voorkant valt het bekende T-logo direct op. De achterkant loopt strak af, terwijl de kofferbakinhoud ruim is. Je kunt er 425 liter aan bagage in plaatsen. Met een lengte van bijna 4,7 meter is de auto lang en zit je zowel voor- als achterin comfortabel. Door het glazen dak komt er licht binnen en dat levert een ruimtelijk gevoel op.

3 reden waarom een Tesla Model 3 voor jou geschikt is

Twijfel je nog om een Tesla Model 3 te leasen? Dit zijn een paar belangrijke voordelen die je daarmee pakt.

Lage bijtelling

Wil je de auto die je gaat leasen ook privé gebruiken? Met een Tesla Model 3 heb je het voordeel dat je minder bijtelling betaalt. Over de eerste € 30.000 van de cataloguswaarde betaal je 16% bijtelling. Het bedrag daarboven levert een standaard bijtelling van 22% op. 

Besparen op kosten

De bijtelling is niet het enige voordeel dat je pakt door de Tesla Model 3 te leasen. Zo betaal je geen wegenbelasting, heb je geen last van de prijsschommelingen aan de pomp (zeker wanneer je thuis oplaadt met zonnepanelen ben je goedkoop uit) en hoef je geen BPM af te dragen. Ook kun je profiteren van de Mileu-investeringsaftrek wanneer je zakelijk gaat leasen.

Een visitekaartje

Niet onbelangrijk: wanneer je bij een klant aankomt, is je auto toch wel een beetje je visitekaartje. En een luxe en mooie auto als de Tesla Model 3 is een goede binnenkomer! Zo laat je ook zien dat je het belangrijk vindt om schoon rond te rijden

Alternatieven voor de Tesla Model 3

Toch iets anders dan een Tesla Model 3 leasen? Dit zijn een drietal goede alternatieven.

Hyundai IONIQ 6

Een eerste alternatief op de Tesla Model 3 is de Hyundai IONIQ 6. Het is één van de nieuwere elektrische auto’s. Het bereik is een sterk punt van de auto. Met een volle batterij heb je een maximaal bereik van 610 kilometer. De krachtigste versie heeft een 321 pk motor. Optrekken van 0 naar 100 kilometer per uur doe je daarmee in 5,1 seconden.

Volkswagen E-Golf

Liever een lager maandbedrag voor een elektrische auto neerleggen? Kijk eens naar de Volkswagen E-Golf. Zijn bereik is met maximaal 230 kilometer een stuk kleiner, maar je rijdt er net zo schoon mee. De auto is een echte Golf en dat is meer dan genoeg om de overstap te maken.

BMW i3

Tot slot heb je nog de BMW i3 als een goed alternatief voor de Tesla Model 3. Met een gemiddeld model heb je bij een volle batterij een bereik van zo’n 260 kilometer. De accu is snel opgeladen. Met een gemiddelde snellader laad je in 45 minuten de batterij voor tachtig procent op. Daarna ga je snel weer op weg. Handig om even te doen wanneer je tijdens de lunch even op je laptop werkt. Ontdek hier meer over waar je op moet letten bij een elektrische auto leasen.

Ontdek jouw Tesla Model 3

Klaar om een Tesla Model 3 te leasen? In onze voorraad vind je honderden modellen om uit te kiezen. Heb je de juiste gevonden? Vraag dan gelijk een offerte aan. Binnen 24 uur komen we dan bij je terug en helpen we je op weg. Heb je nog verdere vragen? Neem dan direct contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Lease gaat bij ons vaak via financial lease. Ontdek hier wat financial lease is.

Onze klanten geven ons een
4.6
van de 5 sterren op

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel bijtelling betaal ik?

  Wil je een zakelijke auto privé rijden? Dan moet je bijtelling betalen. Rijd je in een volledig elektrische auto? Dan valt de auto in een lagere bijtellingscategorie. Je betaalt dan 4% bijtelling (over het catalogusbedrag tot € 50.000). Rijd je in een auto die meer dan 0 gram CO₂-uitstoot? Dan betaal je 22% bijtelling.

 • Hoe lang duurt mijn leaseovereenkomst?

  Dat bepaal je helemaal zelf. Dat kan vanaf 12 maanden, maar ook voor een periode van 72 maanden. Bij een langere periode van leasen is je maandbedrag lager dan wanneer je voor een kortere periode kiest. Met shortlease duurt de leasetermijn minimaal een maand. Daarna is het dagelijks opzegbaar.

 • Kan ik een financiering krijgen met een negatieve BKR codering?

  Wanneer je een lopende negatieve BKR codering hebt op een lopende lening, is het helaas niet mogelijk om een nieuwe financiering aan te gaan. Heb je een negatieve codering gehad in het verleden met een herstelcode daarop, dan kunnen we de aanvraag in ieder geval in behandeling voor je nemen.

 • Kan ik als startend ondernemer of zzp'er ook leasen via DTC Lease?

  Voor het aanvragen van een Equipment Lease hebben wij alleen een KVK-nummer in combinatie met onderpand nodig. Afhankelijk van je onderneming en de investering zal de bank het voorstel afgeven. Je bent dus niet verplicht om cijfers te hebben of eigen middelen in te zetten.

 • Wat houdt het slottermijn in?

  Een slottermijn is een laatste termijn die je dient te voldoen aan het einde van de looptijd van het lease- of financieringscontract. Het opnemen van een slottermijn in het leasecontract betekent dat je maandlasten lager uit zullen vallen. Voor het opnemen van het slottermijn betaal je binnen het maandbedrag namelijk wel rente, maar geen aflossing.

 • Toon meer

Hulp nodig?

We staan voor je klaar

Neem contact op
employee