Renault Trafic Leasen

Sinds de jaren tachtig rijdt de Renault Trafic rond en is het een bestelauto die zichzelf bewezen heeft. Ben jij klaar om voor je bedrijf een Renault Trafic te leasen? Ontdek snel meer over het model, de voordelen en de alternatieven.

Ontdek hier jouw Renault Trafic

Renault Trafic ruim veertig jaar een begrip

De Renault Trafic werd in 1980 uitgebracht. De auto viel op met zijn neus die strak afliep en een krachtige motor. Naast een goede bedrijfswagen werd het model in de jaren tachtig en negentig ook regelmatig omgebouwd tot camper. Zo zag je hem vaak op de camping staan.

Pas na 21 jaar werd er een nieuw model van uitgebracht. De tweede generatie uit 2001 was echt een stuk moderner en veiliger. De wegligging werd flink verbeterd, waardoor je ook met veel spullen achterin moeiteloos door de bochten rijdt. Met een lengte van maximaal 5,4 meter heb je ook genoeg ruimte om alles te vervoeren.

De meest recente update werd in 2014 doorgevoerd. Dit model is beschikbaar als gesloten bestelwagen of als een model met een dubbele cabine, zodat je met meerderen plaatsneemt in de auto. De maximale lengte van dit model is 5,4 meter. Daarmee heb je een laadvolume van 8,9 m3. De auto is voorzien van een dieselmotor met een vermogen van 150 pk. Zo heb je genoeg kracht om ook met een volle lading snel bij je klus te komen.

3 redenen waarom de Renault Trafic bij jouw wensen past

Klaar om een Renault Trafic te leasen? Dit zijn drie redenen waarom de auto goed past bij je wensen.

Zuinig voor een bestelbus

Met een Renault Trafic bespaar je op je verbruikskosten. Wanneer je voor een kleinere bus kiest met een lichtere motor, dan heb je een gemiddeld verbruik van 1 op 16. Bij een zwaarder model loopt het verbruik op, maar heb je alsnog in de praktijk een verbruik van 1 op 13. Ook belast je het milieu op deze manier minder zwaar. 

Betrouwbaar

De Renault Trafic staat bekend om zijn betrouwbaarheid. Dat is belangrijk voor de ondernemer. De kans dat je op weg naar een klus met pech aan de zijkant van de weg staat is klein. Ook heb je over het algemeen met deze auto minder onderhoudskosten. Zo houd je meer geld nodig om te investeren in je bedrijf.

Krachtig

De standaard motor van de Renault Trafic is met 110 pk al sterk. Maar wanneer je voor een 150 pk motor gaat, heb je een krachtige bestelauto. Zelfs met een volgeladen auto trek je snel op en haal je makkelijk de maximale snelheden. Met deze bestelauto kom je zonder problemen aan bij je klant.

3 alternatieven voor de Trafic

Liever een andere bestelbus dan de Renault Trafic leasen? Dit zijn drie goede alternatieven op de bestelwagen van Renault.

Ford Transit

De Ford Transit is een bekende bestelbus, die in verschillende maten leverbaar is. De kleinste variant heeft al een lengte van 5,5 meter. Daardoor is het een wagen waar je heel wat spullen in kwijt kan. De nieuwste generatie van deze bestelauto is er als een elektrisch model. Daarmee rijd je zonder problemen elke milieuzone in.

Ontdek hier alles over de Ford Transit leasen.

Mercedes-Benz Sprinter

De Mercedes-Benz Sprinter is een betrouwbare bestelauto, die zeer comfortabel rijdt. De nieuwere modellen zijn voorzien van een krachtige, maar zuinige motor. Ook is de auto uitgerust met diverse hulpmiddelen, zodat je tijdens het rijden altijd weet wat er om je heen gebeurt.

Ontdek hier alles over de Mercedes-Benz Sprinter.

Volkswagen Transporter

Het laatste alternatief op de Renault Trafic is de Volkswagen Transporter. Een ruime bestelauto, die in verschillende varianten leverbaar is. Met een iets hoger dak past er net wat meer in. Of kies juist voor een model met net iets meer lengte, zodat je alles zonder problemen meeneemt.

Ontdek jouw Renault Trafic

Klaar om een Renault Trafic te leasen? In onze voorraad vind je honderden modellen om uit te kiezen. Heb je de juiste gevonden? Vraag dan gelijk een offerte aan. Binnen 24 uur komen we dan bij je terug en helpen we je op weg. Heb je nog verdere vragen? Neem dan direct contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Onze klanten geven ons een
4.6
van de 5 sterren op

Veelgestelde vragen

 • Kan ik de leaseovereenkomst tussentijds opzeggen?

  Het is mogelijk om je leaseovereenkomst tussentijds op te zeggen. Bij financial lease betaal je dan de resterende maanden van je contract inclusief de verschuldigde rente. Bij shortlease kun je na de eerste maand met een opzegtermijn van een dag de lease opzeggen. Bij operational lease kun je een beëindigingsvoorstel opvragen.

 • Wat houdt het slottermijn in?

  Een slottermijn is een laatste termijn die je dient te voldoen aan het einde van de looptijd van het lease- of financieringscontract. Het opnemen van een slottermijn in het leasecontract betekent dat je maandlasten lager uit zullen vallen. Voor het opnemen van het slottermijn betaal je binnen het maandbedrag namelijk wel rente, maar geen aflossing.

 • Ik ben een starter, kan ik ook financieren?

  Een groot voordeel van leasen bij DTC Lease is dat wij ook een financial lease kunnen regelen voor starters. Wel moet de investering in verhouding staan tot je toekomstige resultaat. En er kan een aanbetaling gevraagd worden van 20% van de investering ex. de btw.

 • Mag ik de btw meefinancieren?

  Nee helaas, de btw dient altijd bij een financiering aanbetaald te worden bij de dealer. 

Hulp nodig?

We staan voor je klaar

employee