Peugeot leasen

Er zijn veel Peugeot modellen om te leasen. Daarmee zit er zeker één bij die past bij jouw wensen en je bedrijf. Van de kleine Peugeot 108 tot de ruime en stoere Peugeot 5008. Ontdek de geschiedenis en de populairste modellen.

Ontdek hier al onze Peugeot modellen

De geschiedenis van Peugeot

Peugeot is een bedrijf dat al in 1810 in Frankrijk werd opgericht. Oorspronkelijk een bedrijf in de staalindustrie, maar in 1889 werd de eerste auto gemaakt. Destijds met een stoommotor en drie wielen. Dat was geen succes en daardoor kwam het model daarna met vier wielen en een verbrandingsmotor. Vervolgens deden de eerste auto’s van Peugeot mee aan verschillende races. En met succes. Zo werd de Franse Grand Prix in 1912 gewonnen en in 1913 won een auto van het Franse automerk de hoog aangeschreven race in Indianapolis.

Na de Tweede Wereldoorlog begon Peugeot echt auto’s voor consumenten te maken. Al snel verscheen de Peugeot 203, die tot en met 1960 werd gemaakt en waar veel exemplaren van werden verkocht. Dat succes gaf het bedrijf de ruimte om verder te groeien. In de jaren zeventig was het aan Peugeot om Citroën na hun faillissement over te nemen. Er werd toen gekozen om dat merk wel los te houden van Peugeot.

In de jaren tachtig en negentig waren het de Peugeot 205 en de 206 die zeer populair waren. En met die successen bleef het bedrijf doorgaan. In 2020 werd er gefuseerd met de Fiat Chrysler Automobiles groep en ontstond Stellantis. Naast Peugeot, Citroën, Fiat en Chrysler vallen merken als Jeep, Maserati, DS, Dodge, Abarth, Mopa, Ram, Vauxhall, Lancia en Alfa Romeo eronder. Tegenwoordig heeft Peugeot veel verschillende modellen beschikbaar. Zakelijk een Peugeot leasen biedt zo genoeg mogelijkheden. 

Peugeot voor een brede doelgroep

Peugeot heeft veel verschillende modellen. Daardoor is het een automerk voor een zeer brede doelgroep. De Peugeot 107 en 108 zijn kleine stadsauto’s, die ook voor de zakelijke rijder het voordeel hebben dat je er makkelijk een parkeerplaats mee vindt. En voor iets meer luxe heb je de Peugeot 308. Kies je voor de plug-in hybride versie, dan rijd je 66 kilometer met de volledig opgeladen batterij op de elektromotor.

Liever een extra stap maken met je bedrijf en elektrisch rijden? Ook dan kun je een Peugeot leasen. Zowel de Peugeot 208 als de Peugeot 2008 zijn er in een volledig elektrische uitvoering.

De voordelen van Peugeot

Kies je voor een Peugeot leasen? Dit zijn de voordelen waar je van profiteert..

Betrouwbaarheid

Peugeot heeft een naam dat het op betrouwbaarheid iets minder goed scoort. Gelukkig heeft het Franse bedrijf daar stappen mee gezet. Met name de nieuwere modellen bewijzen het tegenovergestelde. Deze scoren op het gebied van betrouwbaarheid, waardoor je onderhoudskosten laag zijn.

Betaalbaar

Door een Peugeot te leasen heb je over het algemeen een laag maandbedrag. Zeker bij een kleiner model ben je voordelig uit. En bij een model dat volledig elektrisch rijdt, profiteer je weer van verschillende fiscale voordelen.

Zuinig

De meeste Peugeot modellen hebben een iets lichtere motor. Daarmee heb je een belangrijk voordeel: zuinigheid. Het verbruik ligt bij een Peugeot gemiddeld aan de lage kant. Daarmee bespaar je op je verbruikskosten.

De populaire modellen

Er zijn veel Peugeot modellen. Wanneer je een Peugeot wil leasen, zijn dit drie populaire modellen om te overwegen.

Peugeot 108

De Peugeot 108 is de kleinste auto van Peugeot. De opvolger van de zeer succesvolle Peugeot 107. Door zijn moderne karakter is de auto vaak voorzien van een touchscreen om mee te navigeren. De auto wordt niet meer nieuw gemaakt. Peugeot is ermee gestopt omdat er te veel concurrentie was voor de kleine stadsauto. De auto is waardevast, betrouwbaar en heeft een laag verbruik. Daarmee een populaire Peugeot om te leasen.

Peugeot 208

De Peugeot 208 is de kleinste Peugeot die nieuw wordt gemaakt. Met meer kracht en vooral ruimte is de auto ideaal om zakelijk te gebruiken. Koppel je smartphone aan het navigatiesysteem en profiteer van Apple CarPlay of Android Auto. Je favoriete apps bedien je direct via het touchscreen. Luister naar je favoriete podcast terwijl je naar de klant toe rijdt. De nieuwste Peugeot 208 is ook in een volledig elektrische uitvoering beschikbaar.

Peugeot 2008

De Peugeot 2008 is een compacte crossover op basis van de Peugeot 208. Met een lengte van 4,3 meter is de auto een slag groter en daardoor heb je meer zitruimte. Ook zit je hoger met meer overzicht tijdens het rijden. Het model is dankzij zijn stoerdere uiterlijk een populaire keuze. Ook dit is één van de Peugeot-modellen die volledig elektrisch kan zijn.

Peugeot 308

Een ander populair model is de Peugeot 308. Een grote Peugeot om te leasen. De nieuwere versie komt met een speciale virtual cockpit. Daarmee zijn de analoge wijzers op het dashboard ingeruild voor een virtueel scherm. Naast je snelheid zie je in één oogopslag wanneer je een afslag moet nemen. Zo kom je altijd gemakkelijk op je bestemming terecht. Ontdek hier meer over een Peugeot 308 leasen.

Peugeot 3008

Een ander model om te overwegen wanneer je een Peugeot wil leasen is de Peugeot 3008. Net als de Peugeot 2008 is de auto een stuk stoerder en is de crossover SUV ruim zonder lomp te zijn. Met een lengte van 4,5 meter is de auto ruim en vind je alsnog makkelijk een parkeerplek. De motor is krachtig en de virtual cockpit geeft je veel overzicht tijdens het rijden.

Ontdek wat er voor jou mogelijk is

Klaar om je Peugeot te leasen? Neem snel contact op met onze klantenservice om te ontdekken wat er voor jou mogelijk is. Of neem een kijkje in onze grote voorraad en vind daar zelf jouw ideale Peugeot. Toch liever wat anders? Je kunt ook een Volkswagen leasen.

Onze klanten geven ons een
4.6
van de 5 sterren op

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt mijn leaseovereenkomst?

  Dat bepaal je helemaal zelf. Dat kan vanaf 12 maanden, maar ook voor een periode van 72 maanden. Bij een langere periode van leasen is je maandbedrag lager dan wanneer je voor een kortere periode kiest. Met shortlease duurt de leasetermijn minimaal een maand. Daarna is het dagelijks opzegbaar.

 • Wat is het voordeel van financial lease?

  Met financial lease ben je gelijk de eigenaar van de auto zonder dat je een groot aankoopbedrag betaalt. Daarmee profiteer je van verschillende aftrekposten en behoud je de financiële vrijheid om je bedrijf verder te laten groeien.

 • Welke informatie hebben jullie van mij nodig?

  Voor het doen van een leaseaanvraag hebben wij de volgende informatie nodig:

  1. Jouw ondernemingsgegevens (zoals KVK-nummer).
  2. De gegevens van het te leasen product.

  Het is dus niet vereist om jaarcijfers toe te sturen, echter kan er door de bank wel om worden gevraagd. Dit kan te maken hebben met de activiteiten, investering of klantscores.

 • Staat de rente vast?

  Ja, zowel de rente als de overeengekomen maandlasten staan gedurende de gehele looptijd van je financieringsperiode vast. Hierdoor weet je elke maand precies waar je aan toe bent. Deze rente wordt door de bank vastgesteld en zul je in de volledige looptijd terugbetalen.

 • Mag ik ook een aanbetaling doen?

  Het is mogelijk om een aanbetaling te doen. Hiermee wordt de gehele kredietsom minder en kun je jouw maandlasten verlagen. Een aanbetaling zorgt er ook voor dat je een betere score zult krijgen van de bank. Dit is uitsluitend positief voor het voorstel!

 • Toon meer

Hulp nodig?

We staan voor je klaar

employee