Opel Astra leasen

De Opel Astra is een klassieker van het Duitse merk. Het eerste model reed al in 1991 op de weg. Wil jij een nieuwer model van de Opel Astra leasen? Ontdek hier snel je mogelijkheden.

De Opel Astra is modern en ruim

De Opel Astra is een auto uit het middensegment. Het model heeft een lengte van 4,3 meter wanneer je voor een hatchback kiest. Het model is er ook als stationwagen. Deze heeft een lengte van 4,6 meter. Meer dan genoeg ruimte om samen met een paar collega’s naar een klant toe te rijden. En wanneer je alleen reist, heb je alle ruimte om spullen mee te nemen. Wel zo handig.


In 2021 werd de zesde en momenteel nieuwste versie van de Opel Astra gelanceerd. Dit nieuwste model is ruim op voorraad en ziet er zeer modern uit. Met dit nieuwste model profiteer je van verschillende moderne voordelen. Denk bijvoorbeeld aan Apple CarPlay of Android Auto om gemakkelijk te navigeren of onderweg naar je favoriete muziek te luisteren via Spotify.


De Opel Astra begint met een 110 pk motor. Daarmee haal je een maximumsnelheid van 199 kilometer per uur. Voor iets meer kracht kies je voor een motor met een vermogen van 130 pk. Je topsnelheid gaat daarmee naar 210 kilometer per uur. Handig wanneer je op de Duitse snelweg rondrijdt. Of gewoon iets sneller wil optrekken. Ook heb je de keuze voor een plug-in hybride. Met een motorvermogen van 180 pk heb je echt een krachtig model. Je topsnelheid gaat naar 225 kilometer per uur, terwijl je brandstofverbruik flink omlaag gaat.

Zo herken je de Opel Astra

Opel heeft in 2021 de Opel Astra echt in een nieuw jasje gestoken. De Duitse automaker heeft zichzelf na wat veilige designs de vrijheid gegeven om wat durf te tonen. Het resultaat liegt er niet om. De nieuwe Astra is een strakke moderne auto. De voorkant valt vooral op. De lampen lijken haast over te lopen in de bovenste grille, waar het logo in een stoere zwarte kleur op de auto pronkt. Het lijnenspel aan de voorkant en zijkant is strak en sportief, en aan de achterkant loopt de auto recht af. Ook de energiebesparende LED-achterlichten komen goed tot hun recht in dit model.  

3 redenen waarom een Opel Astra voor jou geschikt is

Van plan om een Opel Astra te leasen? Dit zijn een paar belangrijke voordelen die je daarmee pakt.

Modern en strak

We hebben het al gezegd, maar het is zeker een voordeel: het design van de nieuwe Opel Astra is echt top. De auto is zeer modern en ziet er uit alsof het een futuristische elektrische auto is. Maar dan met een verbrandingsmotor. Wanneer je het belangrijk vindt om met een goed visitekaartje aan te komen bij je klant, dan is dit een groot voordeel.

Krachtig zonder de hoofdprijs te betalen

De Opel Astra is minder sportief in vergelijking met de Duitse broeders van Audi, BMW en Mercedes-Benz. Maar standaard heb je een redelijk krachtige 110 pk motor. Daarmee haal je topsnelheden die je op de Nederlandse weg niet nodig hebt. Die extra kracht helpt je echter wel om snel op te trekken.

Duitse degelijkheid

Opel is de laatste jaren druk bezig geweest om zijn reputatie op te verbeteren. En dat zien we terug in de betrouwbaarheid van de auto. De kans dat je met een Opel Astra aan de kant van de weg komt te staan is zeer klein. Daardoor kun jij zonder dat je je druk maakt je kilometers maken en bij je klant aankomen.

3 alternatieven voor de Opel Astra

Wil je toch iets anders dan een Opel Astra leasen? Er zijn heel wat goede alternatieven. Je kunt aan deze modellen denken.

Ford Fiesta

Het eerste alternatief voor het leasen van een Opel Astra is een Ford Fiesta. Met een lengte van 4 meter is dit model iets kleiner. Maar de auto is qua betrouwbaarheid en ruimte aan de binnenkant redelijk vergelijkbaar. 

Ontdek hier meer over de Ford Fiesta.

Peugeot 308

Ook de Peugeot 308 is een goed alternatief op de Opel Astra. Deze is wel iets ruimer. De hatchback heeft een lengte van 4,2 meter. De stationwagen is 4,5 meter lang. Genoeg ruimte om lekker mee de weg op te gaan. Het nieuwste model heeft de virtual cockpit, waarmee je een heel groot digitaal scherm hebt.

Ontdek hier meer over de Peugeot 308.


Renault Clio

Tot slot hebben we nog de Renault Clio als een goed alternatief. Net als de Ford Fiesta is dit een model dat net iets kleiner is met een lengte van 4 meter. Iets compacter om te parkeren. De meest recente versie komt uit 2019. Daarmee is het een modern model, waarbij je profiteert van diverse rijhulp technieken.

Ontdek jouw Opel Astra

Klaar om een Opel Astra te leasen? In onze voorraad vind je honderden modellen om uit te kiezen. Heb je de juiste gevonden? Vraag dan gelijk een offerte aan. Binnen 24 uur komen we dan bij je terug en helpen we je op weg. Heb je nog verdere vragen? Neem dan direct contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Onze klanten geven ons een
4.6
van de 5 sterren op

Veelgestelde vragen

 • Ben ik eigenaar van de auto?

  Vanaf het moment dat je de leaseovereenkomst hebt getekend, ben je economisch eigenaar van de auto. De factuur van de auto komt op jouw naam en het kenteken wordt ook direct aan jou toegewezen. De financieringsmaatschappij blijft gedurende de looptijd juridisch eigenaar van de auto. Dit betekent dat de auto het onderpand is van de opgestelde overeenkomst.

 • Staat de rente vast?

  Ja, zowel de rente als de overeengekomen maandlasten staan gedurende de gehele looptijd van je financieringsperiode vast. Hierdoor weet je elke maand precies waar je aan toe bent. Deze rente wordt door de bank vastgesteld en zul je in de volledige looptijd terugbetalen.

 • Mag ik ook een aanbetaling doen?

  Het is mogelijk om een aanbetaling te doen. Hiermee wordt de gehele kredietsom minder en kun je jouw maandlasten verlagen. Een aanbetaling zorgt er ook voor dat je een betere score zult krijgen van de bank. Dit is uitsluitend positief voor het voorstel!

 • Wanneer weet ik of mijn leaseaanvraag akkoord is?

  We streven ernaar om je binnen 24 uur te informeren over je leaseaanvraag en het al dan niet akkoord geven hiervan.

 • Mag ik de btw meefinancieren?

  Nee helaas, de btw dient altijd bij een financiering aanbetaald te worden bij de dealer. 

 • Toon meer

Hulp nodig?

We staan voor je klaar

employee