Nissan lease

Nissan is een Japans autobedrijf dat al een eeuw lang auto’s produceert. Bij Nissan vind je enerzijds sportieve auto’s en anderzijds modellen die zeer zuinig rijden. Denk je erover na om een Nissan te leasen? Lees verder en ontdek alles over de geschiedenis, de voordelen en de populairste modellen.

Ontdek hier jouw Nissan.

De geschiedenis van Nissan

De eerste auto die Nissan heeft geproduceerd, kwam in 1914 uit. Toen heette het bedrijf nog Kwaishinsha Motor Car Works. In de jaren dertig nam de in 1928 opgerichte Nissan Group het bedrijf over. Vanaf dat moment ontstond Nissan Motors. Na de Tweede Wereldoorlog ging Nissan nauw samenwerken met Amerikaanse fabrikanten. In de Koreaanse Oorlog leverde Nissan verschillende trucks aan het Amerikaanse leger. In de jaren zeventig van de vorige eeuw groeide Nissan uit tot een van de grootste exporteurs van auto’s wereldwijd.

Het hielp ook dat de auto’s van Nissan zuinig waren. Zeker in de oliecrisis van 1973 zochten veel consumenten een auto die zuinig was. En dat kwam goed uit. Zowel in de Verenigde Staten als in Europa steeg de verkoop. Ook werden er fabrieken in Europa en de Verenigde Staten gebouwd om daar direct auto's te maken.

Aan het eind van de twintigste eeuw ging het financieel minder goed met Nissan. Er werd toen een alliantie aangegaan met Renault, waardoor de twee nauw gingen samenwerken. Door een aantal goede beslissingen kwam het bedrijf er weer bovenop. Vandaag de dag staat het bedrijf er goed voor en worden er wereldwijd elk jaar miljoenen Nissans gemaakt.

Zo herken je een Nissan

Nissan heeft veel verschillende soorten auto’s. Daardoor kun je niet echt spreken van iets dat typisch is. Want een Leaf ziet er anders uit dan een QASHQAI. Wel is het logo van Nissan zeer herkenbaar. Daar staat namelijk de naam van het bedrijf op in een afgebroken cirkel. Dat is dus lekker makkelijk om te herkennen. 

Aan de buitenkant zie je het niet, maar onder de motorkap is een Nissan vaak voorzien van een hybride motor. Ook heb je modellen die volledig elektrisch zijn. Daarmee rijd je met een Nissan zuinig en groen.

De voordelen van het rijden met een Nissan

Het leasen van een Nissan biedt verschillende voordelen. Hierbij kun je denken aan:

Zuinig

Een Nissan is een zuinige auto. Zeker wanneer je kiest voor een model met een hybride motor ga je merken dat je minder vaak naar de benzinepomp toe hoeft. Dat is helemaal fijn wanneer de prijzen aan de pomp omhoog schieten. Met een zuinige Nissan lease heb je daar minder last van.

Veilig

Een ander belangrijk punt voor Nissan is de veiligheid. Bij de verschillende crashtests van de NCAP komt Nissan met zijn modellen goed uit de bus. Zo werd de Nissan QASHQAI in 2021 uitgeroepen tot de veiligste auto’s. Maar ook bij de andere modellen zit je goed. Dan rijd je met een goed gevoel over de snelweg.

Betaalbaar

Niet onbelangrijk: een Nissan heeft een scherpe lease prijs. Wil je gewoon een auto om mee naar werk te rijden, dan heb je aan dit model een goede. Voor een paar tientjes tot een paar honderd euro kun je een Nissan leasen. En de onderhoudskosten zijn historisch gezien bij een Nissan ook nog eens laag. Zo is het win-win.

Een aantal populaire modellen

Bij een Nissan lease heb je de keuze uit verschillende modellen. Dit zijn een paar van de populairste modellen.

Nissan QASHQAI

Zie je een Nissan in Nederland rondrijden? Grote kans dat het een Nissan QASHQAI is. Het model is zeer populair (geweest). Het was één van de eerste crossover SUV’s op de markt. En dat sloeg aan. Ook is het model behoorlijk zuinig, wat ook goed is. Daardoor hebben veel mensen de auto gekocht en is hij als occasion breed beschikbaar.

Nissan Juke

De Nissan Juke is een compact model van Nissan. Met een lengte van net iets meer dan 4,2 meter is het een auto waarmee je makkelijk een parkeerplek vindt. Er zijn steeds meer modellen met een hybride motor. Maar de benzinemotor is op zichzelf ook erg zuinig. Daardoor zijn je ritten naar werk of klanten voordeliger.

Nissan Leaf

Wil je volledig elektrisch rijden? Dat kan met de Nissan Leaf. Nissan heeft altijd wel elektrische auto’s gehad, maar de Leaf was het eerste model dat ook echt voor consumenten geschikt was. Met een volle batterij heb je een bereik van iets meer dan 350 kilometer. Daarmee is een Leaf meer dan geschikt voor je dagelijkse ritten woon-werkverkeer.

Ontdek wat er voor jou mogelijk is

Klaar om je Nissan te leasen? Neem snel contact op met onze klantenservice om te ontdekken wat er voor jou mogelijk is. Of neem een kijkje in onze grote voorraad en vind daar zelf jouw ideale Nissan.

Veelgestelde vragen

 • Kan ik bij jullie boetevrij vervroegd aflossen?

  Bij ons kun je jouw financiering boetevrij, vervroegd aflossen. Neem in dit geval contact op met onze binnendienst 030 – 7605000, zodat wij voor je het juiste inlossaldo kunnen opvragen.

 • Kan ik mijn auto ook verzekeren bij jullie?

  Jazeker! Bij de auto van je dromen of de perfecte bedrijfsauto hoort natuurlijk niet alleen een gunstige financiering, maar ook een verzekering die perfect op je wensen aansluit. Bij DTC Lease is de premie vaak nog lager dan bij een collectieve autoverzekering! DTC Lease levert, bij iedere financieringsaanvraag (indien gewenst) een vrijblijvende en een op maat gemaakte offerte met de beste verzekeringsvoorwaarden.

  • Goedkope Allrisk verzekering.
  • 3 jaar nieuwwaarde dekking.
  • 3 jaar aanschafwaarde dekking.
  • Gratis vervangend vervoer.
  • Geen eigen risico.

  Bereken direct je premie

 • Kan ik mijn huidige auto inruilen?

  Of je jouw auto kan inruilen hangt af van het desbetreffende autobedrijf. Als dit mogelijk is, kunnen wij jouw inruilbedrag verrekenen met de financiering.

 • Wanneer kan ik mijn auto ophalen?

  Na ontvangst van je getekende contract duurt de verwerking bij de bank zo'n 2 tot 3 werkdagen en wordt het voorstel uitbetaald. Vervolgens kun je contact opnemen met het autobedrijf voor de levering.

 • Mag ik ook een aanbetaling doen?

  Het is mogelijk om een aanbetaling te doen. Hiermee wordt de gehele kredietsom minder en kun je jouw maandlasten verlagen. Een aanbetaling zorgt er ook voor dat je een betere score zult krijgen van de bank. Dit is uitsluitend positief voor het voorstel!

 • Mag ik zelf kiezen welk product ik aanschaf en bij welke partij?

  Jazeker. Als bank- en merkonafhankelijke leasepartner zijn wij niet gebonden aan bepaalde merken of verkooppartijen. Je bepaalt dus zelf welk product je aanschaft, waar je dit doet en tegen welke prijs.

 • Toon meer

Hulp nodig?

We staan voor je klaar

employee