Blogs & artikelen

De goedkoopste auto leasen

2 minuten leestijd

Wil je de goedkoopste auto leasen? We zetten vijf goedkope auto’s om te leasen voor je op een rijtje. Daarmee heb je een auto met een laag maandbedrag en houd je geld over voor andere dingen.

Banner van de blog
Leasen
Auto's

Peugeot 108

De Peugeot 108 is de kleine stadsauto van het Franse automerk. Het model is niet meer in productie, waardoor je hem enkel als occasion vindt. Doordat de auto zuinig rijdt, bespaar je niet alleen op je maandbedrag, maar ook op je verbruikskosten. De nieuwere modellen hebben soms een navigatiesysteem, zodat je makkelijk de weg naar je klant vindt.

Vind hier jouw Peugeot 108.

Citroën C1

De Citroën C1 is nagenoeg hetzelfde als de Peugeot 108. De oudere modellen zijn gebaseerd op de Peugeot 107. De nieuwere is gelijk aan de 108. Daardoor is ook dit een kleine en compacte stadsauto. De auto is niet meer in productie, waardoor ook dit model er enkel als occasion is.

Vind hier jouw Citroën C1.

Volkswagen Up!

Liever een compacte auto van Volkswagen? De Volkswagen Up! is één van de goedkoopste auto’s om te leasen. Ook deze auto is compact en heeft een laag verbruik. Extra voordeel van de Up! zie je in de wegligging. Doordat het model hetzelfde onderstel heeft als de Volkswagen Golf is de wegligging strak.

Vind hier jouw Volkswagen Up!.

Kia Picanto

Dan de Kia Picanto. Zeker één van de goedkoopste auto’s om te leasen. De auto is compact en zuinig. Daarnaast staat de auto extra bekend om zijn betrouwbaarheid. De kans op pech is met dit model klein. Ook heeft dit kleine model net wat meer ruimte in de kofferbak. Handig als je voor kantoor even wat boodschappen moet doen.

Vind hier jouw Kia Picanto.

Opel Karl

De laatste goedkoopste auto die je kunt leasen: de Opel Karl. De auto werd tot en met 2019 geproduceerd. Door de markt van de stadsauto die behoorlijk verzadigd was, werd besloten ermee te stoppen. Toch is het nog altijd een gewilde occasion. De combinatie tussen de Duitse degelijkheid en het zuinige rijden maakt de auto nog altijd zeer populair.

Vind hier jouw Opel Karl.

Zo kun je een goedkope auto leasen

Dit zijn de goedkoopste auto’s om te leasen. Maar ook een ander model kun je goedkoop leasen. Door goed te kijken naar je eisen bespaar je zo op je maandlasten. En daardoor houd je geld over om andere investeringen te doen.

Nog niet uitgelezen?