Mitsubishi Space Star leasen

De Mitsubishi Space Star is al jaren een populair model. Deze auto is met een lengte van 3,8 meter nog altijd zeer compact. Maar is wel een slag groter dan de gemiddelde stadsauto. Hierdoor zit je net iets ruimer achterin en is er meer ruimte voor bagage. Denk je erover na om een Mitsubishi Space Star te leasen? Lees hier alles wat je over het model moet weten.

Ontdek hier jouw Mitsubishi Space Star.

De Mitsubishi Space Star is compact en zuinig

De Mitsubishi Space Star kent een lange geschiedenis. Tussen 1999 en 2005 werd het model in het Nederlandse Born bij NedCar gemaakt. Daarna is de productie stopgezet. In 2012 kwam het model weer terug. Internationaal werd de auto de Mitsubishi Mirage genoemd. Maar omdat we in Nederland bekend zijn met de naam Space Star werd hij hier zo genoemd.

In 2019 kreeg de auto een facelift. Daarmee is het nieuwste model van moderne gemakken voorzien. Zo heb je moderne LED lampen, een motor met een iets hoger vermogen en betere vering. Ook zijn de remmen aangepast, zodat de remweg korter is. Sommige modellen hebben een uitgebreid touchscreen met ondersteuning voor Apple’s CarPlay. Daarmee gebruik je je favoriete apps, zoals Google Maps, om te navigeren. Of Spotify om muziek te luisteren.

De nieuwe versie van de Mitsubishi Space Star heeft een motorvermogen van 78 pk. Daarmee trek je in 13 seconden op van stilstand naar 100 kilometer per uur. Doordat het vermogen beperkt is, rijd je wel zuinig. Op papier een verbruik van 1 op 25, maar in de praktijk kom je uit op ongeveer 1 op 19.

Zo herken je de Mitsubishi Space Star 

De Mitsubishi Space Star is een auto die aan de buitenkant wel wat wegheeft van de Peugeot 208. En dat is geen verkeerde vergelijking. De auto is compact, maar door het lijnenspel aan de buitenkant heeft de auto alsnog een sportieve uitstraling. Aan de achterkant loopt de auto strak af, met een afdakje boven de achterklep. 

3 redenen waarom een Mitsubishi Space Star voor jou geschikt is

Sta je op het punt een Mitsubishi te leasen? Dit zijn de drie belangrijkste voordelen van de auto.

Zuinig

Het grootste voordeel van de Mitsubishi Space Star zit hem in het zuinige rijden. Mitsubishi laat met deze auto zien dat je ook een laag verbruik hebt bij een auto met een traditionele verbrandingsmotor. In de praktijk rijd je met de Mitsubishi Space Star gemiddeld 1 op 18. Daardoor zijn de reiskosten lager en heb je minder last van hogere benzinekosten.

Compact, maar genoeg ruimte

De Mitsubishi Space Star is een compacte auto. Daarmee is het een model waarmee je makkelijk rondrijdt in de stad. In de kofferbak kun je veel spullen kwijt. Maar het is voornamelijk een auto waarin het comfortabel zitten is, vooral achterin. Daar heb je genoeg beenruimte. Handig wanneer je met collega’s op pad gaat. Die zetten dan net wat fijner.

Goede wegligging

Met de nieuwe versie van de Mitsubishi Space Star heeft de Japanse automaker heel wat verbeteringen doorgevoerd. Daardoor heb je bij het nieuwste model een auto die zeer goed op weg ligt. Dat merk je vooral wanneer je over de kleinere wegen rijdt. De oneffenheden van de weg worden door de vering goed opgevangen en in de bochten heb je veel controle. 

3 alternatieven voor de Mitsubishi Space Star

Toch iets anders dan de Mitsubishi Space Star leasen? Er zijn gelukkig heel wat alternatieven. Aan deze drie modellen kun je denken.

Renault Twingo

Het eerste alternatief voor de Mitsubishi Space Star is de Renault Twingo. Het is een auto die een slag kleiner is dan de Mitsubishi Space Star. Met een lengte van iets meer dan 3,5 meter is dit een echte kleine stadsauto. De motor is ook iets lichter. Daardoor duurt het iets langer voordat je op een hoge snelheid komt. Net als de Space Star is de auto zuinig.

Hyundai i10

De Hyundai i10 is een andere compacte stadsauto. Met een lengte van 3,7 meter zit hij dicht tegen de Mitsubishi Space Star aan. De auto staat bekend om zijn betrouwbaarheid. De kans dat je met deze auto stil langs de weg komt te staan is zeer klein. Ook heeft de auto in 2019 zijn laatste grote update gekregen. Daardoor vind je snel een occasion die van alle gemakken is voorzien.

Kia Picanto

De Kia Picanto is een iets kleinere auto. Met een lengte van 3,6 meter is het de grootste van de kleine stadsauto’s. De derde generatie van deze auto werd in el aan op je plaats van bestemming.

Ontdek jouw Mitsubishi Space Star

Klaar om een Mitsubishi te leasen? In onze voorraad vind je honderden modellen om uit te kiezen. Heb je de juiste gevonden? Vraag dan gelijk een offerte aan. Binnen 24 uur komen we dan bij je terug en helpen we je op weg. Heb je nog verdere vragen? Neem dan direct contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
Onze klanten geven ons een
4.6
van de 5 sterren op

Veelgestelde vragen

 • Wat is het verschil tussen een marge en btw-auto?

  Over een btw-auto kun je als ondernemer de btw terugvorderen. Over een marge-auto niet. De btw van een marge-auto is namelijk al eerder betaald door bijvoorbeeld een particulier, waardoor deze niet nogmaals betaald hoeft te worden. Een marge-auto is dus btw-vrij.

 • Hoeveel bijtelling betaal ik?

  Wil je een zakelijke auto privé rijden? Dan moet je bijtelling betalen. Rijd je in een volledig elektrische auto? Dan valt de auto in een lagere bijtellingscategorie. Je betaalt dan 4% bijtelling (over het catalogusbedrag tot € 50.000). Rijd je in een auto die meer dan 0 gram CO₂-uitstoot? Dan betaal je 22% bijtelling.

 • Mag ik ook een aanbetaling doen?

  Het is mogelijk om een aanbetaling te doen. Hiermee wordt de gehele kredietsom minder en kun je jouw maandlasten verlagen. Een aanbetaling zorgt er ook voor dat je een betere score zult krijgen van de bank. Dit is uitsluitend positief voor het voorstel!

 • Wat is financial lease?

  Met financial lease kies je voor een zakelijke financiering waarbij je verzekerd bent van vaste maandbedragen. Je kan de aanschafwaarde van het object exclusief btw volledig financieren. De btw betaal je als zakelijke klant altijd aan. Je bent direct economisch eigenaar en betaalt de wegenbelasting en verzekering zelf. Voordeel: Je hoeft de auto niet in één keer te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. 

 • Kan ik de financiering van mijn auto vroegtijdig inlossen?

  Je kunt vroegtijdig inlossen door extra maandtermijnen te betalen. Ook kun je het gehele openstaande saldo betalen. Deze mogelijkheden zijn wel afhankelijk van de bank waar jouw financiële leaseovereenkomst is ondergebracht, maar regelmatig boetevrij!

 • Toon meer

Hulp nodig?

We staan voor je klaar

Neem contact op
employee