Mini Countryman leasen

De Mini Countryman is een speciale auto. Het unieke design in combinatie met de krachtige prestaties maken het leasen van een Mini Countryman aantrekkelijk. Ontdek snel meer over dit speciale model, de prestaties en de alternatieven.

Ontdek hier de Mini Countryman.

De Mini Countryman is uniek en sportief

De Mini Countryman is een compacte crossover SUV. In 2010 werd de auto gelanceerd. De combinatie tussen het stoere design van de standaard Mini en de extra lengte maakt de auto in één klap zeer aantrekkelijk bij een groot publiek. De auto heeft een lengte van 4,3 meter. Daarmee is het nog altijd een compacte SUV en vind je een parkeerplek makkelijk. 


De nieuwste generatie van de Mini Countryman verscheen in 2017. Het design van de eerste auto werd behouden, maar met de extra lengte (+30 centimeter) en een update aan de binnenkant werd de auto nog aantrekkelijker. Bij dit model heb je standaard een prachtig touchscreen dat verwerkt zit in een cirkel op het dashboard. Dit geeft de auto een leuk en sportief karakter.


Dat sportieve karakter komt terug in de motor. De Mini Countryman heeft standaard een motor van 101 pk. Er zijn ook modellen met meer kracht. Kies je voor een plug-in hybride, dan reken je al snel op een vermogen van 220 pk. Voor nog meer kracht is er de John Cooper Works. Met een vermogen van 306 pk trek je in 5,1 seconden op van 0 naar 100 kilometer per uur.

Zo herken je de Mini Countryman

De Mini Countryman is een unieke auto, die je makkelijk herkent. Vooral het dak valt op. Het lijkt net alsof het erop gelegd is. Zeker wanneer je voor een model kiest waarbij het dak een andere kleur heeft, valt dit op. Maar ook de strak aflopende achterkant is een smaakmaker, alsmede de speelse voorkant. Het is een auto waarvan het design zeer geliefd is. Het maakt de auto waardevast. Na de leaseperiode en het betalen van de slottermijn kun je hem gemakkelijk verkopen of inruilen voor een nieuwe auto. 

3 redenen waarom een Mini Countryman voor jou geschikt is

Van plan om een Mini Countryman te leasen? Dit zijn drie grote voordelen van het model.

Compact, maar ruim

Met een lengte van 4,3 meter is de Mini Countryman compact. Het vinden van een parkeerplek is makkelijk. Maar aan de binnenkant is het model verrassend ruim. Zo zit je zowel voor- als achterin extra ruim. Ook in de kofferbak past heel veel. Spullen meenemen naar je klant is met dit model geen enkel probleem.

Design

Het design blijft zonder twijfel het sterkste punt van de Mini Countryman. Het is een auto die door veel mensen mooi wordt gevonden. Het is daarmee een auto om in gezien te worden. Met het leasen van een Mini Countryman heb je zo een mooi visitekaartje. 

Sportief rijgedrag

De Mini Countryman is een sportieve auto. Bij de lichtste motor trek je in minder dan 10 seconden op van 0 naar 100 kilometer per uur. En met een iets luxer model worden die prestaties alleen maar beter. De maximumsnelheid van de Mini Countryman ligt ook dik boven de 200 kilometer per uur. 

3 alternatieven voor de Mini Countryman

De Mini Countryman is een unieke auto. Daardoor is het moeilijk om te spreken over een alternatief. Toch zijn dit drie auto’s die qua kracht en grootte dichtbij komen wanneer je iets anders dan een Mini Countryman wil leasen.

Mercedes-Benz A-Klasse 

Een Mercedes-Benz A-Klasse is de kleinste Mercedes-Benz om uit te kiezen. Door het strakke design, de sportieve motor en fijne wegligging is het een auto waarmee je zakelijk graag je kilometers rijdt. 

Audi A3

Ook de Audi A3 is een goed alternatief voor de Mini Countryman. Qua lengte is hij met 4,4 meter net iets groter. Zijn standaard motor is ook iets krachtiger, maar door het hogere gewicht gaat het optrekken iets minder snel. Gelukkig is het makkelijk om een model te vinden met meer kracht.

Hyundai i30

De Hyundai i30 is als alternatief voor de Mini Countryman iets minder voor de hand liggend. Toch zijn er duidelijke overeenkomsten. Zo is deze auto net als de Countryman 4,3 meter lang. De standaard motor begint bij 99 pk. Maar wanneer je sportief wil rijden, loopt dit op tot een motorvermogen van 276 pk. 

Ontdek jouw Mini Countryman

Klaar om een Mini Countryman te leasen? In onze voorraad vind je honderden modellen om uit te kiezen. Heb je de juiste gevonden? Vraag dan gelijk een offerte aan. Binnen 24 uur komen we dan bij je terug en helpen we je op weg. Heb je nog verdere vragen? Neem dan direct contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Onze klanten geven ons een
4.6
van de 5 sterren op

Veelgestelde vragen

 • Ik ben een starter, kan ik ook financieren?

  Een groot voordeel van leasen bij DTC Lease is dat wij ook een financial lease kunnen regelen voor starters. Wel moet de investering in verhouding staan tot je toekomstige resultaat. En er kan een aanbetaling gevraagd worden van 20% van de investering ex. de btw.

 • Mag ik de btw meefinancieren?

  Nee helaas, de btw dient altijd bij een financiering aanbetaald te worden bij de dealer. 

 • Wat is operational lease?

  Met operational lease kies je voor zekerheid en gemak. Je betaalt één vast bedrag per maand voor rente en aflossing, reparatie, onderhoud en banden, verzekeringen, houderschapsbelasting en eventueel vervangend vervoer en een brandstofpas. Aan het einde van de looptijd kun je ervoor kiezen om je auto in te leveren en een nieuwe te leasen. Of je kiest voor het overnemen van de auto tegen een vooraf afgesproken koopoptie.

 • Welke informatie hebben jullie nodig?

  In eerste instantie hebben wij alleen je KVK-nummer nodig en een kopie van de offerte. Dit mag je mailen naar info@dtc-lease.nl.

 • Wat is financial lease?

  Met financial lease kies je voor een zakelijke financiering waarbij je verzekerd bent van vaste maandbedragen. Je kan de aanschafwaarde van het object exclusief btw volledig financieren. De btw betaal je als zakelijke klant altijd aan. Je bent direct economisch eigenaar en betaalt de wegenbelasting en verzekering zelf. Voordeel: Je hoeft de auto niet in één keer te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. 

 • Toon meer

Hulp nodig?

We staan voor je klaar

Neem contact op
employee