Mercedes-Benz C-Klasse leasen

De Mercedes-Benz C Klasse is een ruime luxe auto, die in de jaren negentig van de vorige eeuw is geïntroduceerd. Met een lengte van 4,7 meter biedt de auto voldoende ruimte en is hij voorzien van luxe elementen. Ontdek snel de voordelen van een Mercedes-Benz C-Klasse leasen.

Ontdek hier Mercedes-Benz C-Klasse.

De Mercedes-Benz C-Klasse is een uitstekende auto

De Mercedes-Benz C-Klasse heeft in 2021 zijn laatste grote update gekregen. De vorige update werd uitgevoerd in 2014. Met het laatste model heb je net wat meer nieuwe technologische onderdelen. Standaard is er een kleine elektromotor die je helpt om snel op te trekken.

De Mercedes-Benz C Klasse heeft minimaal een motor met een vermogen van 168 pk. Er zijn echter ook modellen met meer vermogen. Zo is er ook een model met een vermogen van 255 pk. Hiermee versnel je nog sneller. Bovendien is de motor stil, waardoor je tijdens het rijden een gevoel van rust ervaart. Door de kracht hoeft de motor nooit harder te werken dan nodig is.

Wil je het maximale halen uit het leasen van een Mercedes-Benz C-Klasse? Er is zelfs nog een speciale AMG-versie. Deze combineert een krachtige turbocharged 2.0 liter 4-cilinder M139 motor met een elektrische motor voor een gecombineerd vermogen van 402 pk. Daarmee wordt rijden naar je klanten pas echt een feest.

Zo herken je de Mercedes-Benz C-Klasse

De Mercedes-Benz C-Klasse is een herkenbare auto. De grille in combinatie met het logo aan de voorkant straalt direct kracht en luxe uit. Het gestroomlijnde design in combinatie met de lengte zorgt voor een unieke combinatie. Aan de binnenkant is de Mercedes-Benz C-Klasse ruim en stijlvol ingericht. Dankzij technologische hulpmiddelen ervaar je ook een modern gevoel

3 reden waarom een Mercedes-Benz C-Klasse voor jou geschikt is

Heb je nog wat extra motivatie nodig om een Mercedes-Benz C-Klasse te leasen? Hier zijn drie redenen waarom deze auto bij jou past

Stijlvol

De Mercedes-Benz C-Klasse is een zeer stijlvolle auto. Het is het design aan de buitenkant dat op een positieve manier opvalt. Bovendien is de auto van binnen luxe en modern. Hierdoor is het een auto waar je mee gezien wilt worden en die een visitekaartje is bij het bezoeken van klanten

Ruim

De Mercedes-Benz C-Klasse scoort punten op het gebied van ruimte. Het is dan ook niet verrassend dat dit model vaak wordt gebruikt als taxi. Zowel voor- als achterin zit je in deze auto ruim. De kofferbak is ruim, waardoor je zonder problemen grote koffers kunt meenemen wanneer je gaat vliegen.

Krachtig

De Mercedes-Benz C-Klasse is een premium auto en dat komt tot uiting in de motor. Deze begint bij 168 pk, waardoor het optrekken zeer snel gaat en je tijdens het rijden gemakkelijk anderen kunt inhalen. Ook wanneer je met een aantal mensen en de bijbehorende bagage zit, kan de motor dit zonder problemen aan. 

3 alternatieven voor de Mercedes-Benz C-Klasse

Het leasen van een Mercedes-Benz C-Klasse biedt veel auto voor je leasebedrag. Er zijn ook andere alternatieven om te overwegen.

BMW 3-Serie

De eerste auto om naar te kijken als een alternatief op de Mercedes-Benz C-Klasse is de BMW 3-Serie. Dit model heeft ongeveer dezelfde lengte, maar begint met een iets lichtere motor van 148 pk. De meest uitgebreide versie heeft een vermogen van 350 pk. Net als bij Mercedes-Benz heb je bij dit model veel moderne technologie in de auto.

Ontdek hier meer over de BMW 3-Serie.

Audi A4

Een andere keuze is de Audi A4. Deze is qua lengte ook vergelijkbaar en heeft vele moderne elementen. De auto is gebouwd op het platform van Volkswagen en begint bij een motor van 148 pk. Dit loopt op tot 349 pk. Meer dan genoeg kracht om je dagelijkse ritjes naar de klanten af te leggen.

Ontdek hier meer over de Audi A4.

Volvo S90

Tot slot kun je nog kijken naar de Volvo S90. De auto is net iets langer: 4,9 meter. Zo heb je nog meer ruimte, maar is een parkeerplek net iets makkelijker te vinden. De auto begint met een motor van 187 pk en loopt op tot een motorvermogen van 316 pk. Zo heb je een goed alternatief om ruim mee rond te rijden.

En als je echt iets anders wilt qua stijl, dan kun je ook nog een Mini Countryman overwegen.

Ontdek jouw Mercedes-Benz C-Klasse

Klaar om een Mercedes-Benz C-Klasse te leasen? In onze voorraad vind je honderden modellen om uit te kiezen. Heb je de juiste gevonden? Vraag dan gelijk een offerte aan. Binnen 24 uur komen we dan bij je terug en helpen we je op weg. Heb je nog verdere vragen? Neem dan direct contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. En hier ontdek je meer over een Mercedes-Benz leasen. Zo kun je ook kiezen voor de kleinere Mercedes-Benz A-Klasse.

Onze klanten geven ons een
4.6
van de 5 sterren op

Veelgestelde vragen

 • Wat houdt het slottermijn in?

  Een slottermijn is een laatste termijn die je dient te voldoen aan het einde van de looptijd van het lease- of financieringscontract. Het opnemen van een slottermijn in het leasecontract betekent dat je maandlasten lager uit zullen vallen. Voor het opnemen van het slottermijn betaal je binnen het maandbedrag namelijk wel rente, maar geen aflossing.

 • Kan ik als startend ondernemer of zzp'er ook leasen via DTC Lease?

  Voor het aanvragen van een Equipment Lease hebben wij alleen een KVK-nummer in combinatie met onderpand nodig. Afhankelijk van je onderneming en de investering zal de bank het voorstel afgeven. Je bent dus niet verplicht om cijfers te hebben of eigen middelen in te zetten.

 • Welke informatie hebben jullie van mij nodig?

  Voor het doen van een leaseaanvraag hebben wij de volgende informatie nodig:

  1. Jouw ondernemingsgegevens (zoals KVK-nummer).
  2. De gegevens van het te leasen product.

  Het is dus niet vereist om jaarcijfers toe te sturen, echter kan er door de bank wel om worden gevraagd. Dit kan te maken hebben met de activiteiten, investering of klantscores.

 • Welke kosten maak ik zelf?

  Naast het maandbedrag betaal je bij financial lease voor je verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatiekosten. Wil je enkel een vast bedrag per maand betalen? Dan is operational lease een goed alternatief.

 • Wat is het voordeel van financial lease?

  Met financial lease ben je gelijk de eigenaar van de auto zonder dat je een groot aankoopbedrag betaalt. Daarmee profiteer je van verschillende aftrekposten en behoud je de financiële vrijheid om je bedrijf verder te laten groeien.

 • Toon meer

Hulp nodig?

We staan voor je klaar

employee