Mercedes-Benz A-Klasse leasen

De Mercedes-Benz A-Klasse is het instapmodel dat Mercedes-Benz tegenwoordig aanbiedt. Daarmee heb je de luxe en kracht van Mercedes-Benz voor een scherpe prijs. Ontdek snel meer over dit model, wat de voordelen zijn en welke auto’s je kunt zien als alternatieven.

Ontdek hier Mercedes-Benz A-Klasse.

Mercedes-Benz A-Klasse: meer dan een instapper

De Mercedes-Benz A-Klasse is het basismodel binnen de Mercedes-Benz familie. Maar de auto is zeker geen instapper. Het is een premium auto met genoeg sterke punten. De auto heeft een lengte van ongeveer 4,3 meter, wat zorgt voor voldoende ruimte.

Door een Mercedes-Benz A-Klasse te leasen, haal je een goede auto voor jezelf of je bedrijf binnen. De auto is een kleine sportieve auto. De nieuwste versie van de auto is uitgebracht in 2018. Deze is uitgerust met een motor van minimaal 136 pk. Daarmee trek je in 9,2 seconden op van 0 naar 100 kilometer per uur. Maar het is ook mogelijk om voor meer kracht te kiezen. 

Met een plug-in hybride model zit je al snel op een vermogen van 272 pk. Optrekken van 0 naar 100 kilometer per uur doe je daarmee in 7,4 seconden. En dan is er nog de AMG-versie. Met een vermogen van 421 pk heb je daarmee echt een kleine krachtpatser te pakken. 

Zo herken je de Mercedes-Benz A-Klasse

De Mercedes-Benz A-Klasse is een mooie gestroomlijnde auto met een grille waarop het logo trots in het midden prijkt. De koplampen zijn modern in het design verwerkt en aan de achterkant loopt de auto strak af. Daarmee straalt de auto snelheid uit, ook wanneer hij stil staat. De auto is een mooi visitekaartje 

3 redenen waarom een Mercedes-Benz A-Klasse voor jou geschikt is

Wil je een Mercedes-Benz A-Klasse leasen? Dit zijn een paar belangrijke voordelen van de auto. 

Compact

Met de Mercedes-Benz A-Klasse heb je een compacte auto die je zakelijk gaat leasen. Met een lengte van 4,3 meter is het de kleinste Mercedes-Benz. Zeker wanneer je voor je klant regelmatig in de stad bent is dat handig. Met een kleinere auto is het vinden van een parkeerplaats makkelijker.

Krachtig

Ondanks dat de Mercedes-Benz A-Klasse een compacte auto is, is het model krachtig. Ook bij het instapmodel. In elk geval heb je een motor die binnen de tien seconden optrekt van 0 naar 100 kilometer per uur. Dit maakt de reis naar je klant comfortabel.

Design

De Mercedes-Benz A-Klasse is een auto waarmee je gezien wilt worden. Het is een model dat er heel goed uitziet. Het design is strak en modern en is echt een auto die je even nakijkt. Zeker met het Mercedes-Benz logo erop.

3 alternatieven voor de Mercedes-Benz A-Klasse

Toch iets anders dan een Mercedes-Benz A-Klasse leasen? Er zijn een aantal goede alternatieven om te overwegen.

Mini Countryman

Het eerste alternatief voor de Mercedes-Benz A-Klasse is de Mini Countryman. De auto is qua kracht redelijk vergelijkbaar. En ook qua lengte zijn er overeenkomsten. Toch verschilt de Countryman qua stijl aanzienlijk. Het is echt een grote Mini met een dak dat opvalt. Betrouwbaar en comfortabel zijn bekende kenmerken voor deze auto.

Ontdek hier meer over de Mini Countryman.

Audi A3

De Audi A3 is ook een bekend alternatief voor de Mercedes-Benz A-Klasse. Een krachtig model met een mooi design, maar qua prijs iets scherper in de markt gezet. Daardoor heb je met dit model vaak een lager maandbedrag. 

Ontdek hier meer over de Audi A3.

BMW 1-Serie

Liever een BMW? De BMW 1-Serie is een uitstekend alternatief. De auto heeft een iets minder krachtige standaardmotor, maar door zijn lage gewicht trekt hij alsnog snel op. De auto is voorzien van hoogwaardige materialen, wat bijdraagt aan zijn betrouwbaarheid.

Ontdek hier meer over de BMW 1-Serie.

Ontdek jouw Mercedes-Benz A-Klasse

Klaar om een Mercedes-Benz A-Klasse te leasen? In onze voorraad vind je honderden modellen om uit te kiezen. Heb je de juiste gevonden? Vraag dan gelijk een offerte aan. Binnen 24 uur komen we dan bij je terug en helpen we je op weg. Heb je nog verdere vragen? Neem dan direct contact met ons op  om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Onze klanten geven ons een
4.6
van de 5 sterren op

Veelgestelde vragen

 • Ik heb een auto gezien die niet op jullie website staat, kan deze bij jullie in de lease of financiering?

  Jazeker! Het is mogelijk om een auto die niet op onze website staat bij ons te leasen of financieren. Je kunt altijd gratis een offerte opvragen. Zelfs als je een aanbieding heeft ontvangen van een andere partij, kunnen wij je nog steeds een voorstel doen..

 • Zijn alle kosten inclusief in de maandtermijn?

  In de maandtermijn zitten alleen de kosten met betrekking tot de financiering. Daarnaast dien je zelf eventuele belasting, onderhoudskosten en verzekering van het object te regelen en te betalen.

 • Hoe lang duurt mijn leaseovereenkomst?

  Dat bepaal je helemaal zelf. Dat kan vanaf 12 maanden, maar ook voor een periode van 72 maanden. Bij een langere periode van leasen is je maandbedrag lager dan wanneer je voor een kortere periode kiest. Met shortlease duurt de leasetermijn minimaal een maand. Daarna is het dagelijks opzegbaar.

 • Kan ik operational lease gebruiken bij een occasion?

  Ja, operational lease is ook mogelijk bij een occasion. Bekijk onze voorraad en vind daar de auto die bij je past.

 • Voor wie is operational lease interessant?

  Met operational lease kun je zonder hoge investeringskosten in de auto rijden. Ook hoef je je geen zorgen te maken over hoge verzekeringskosten wanneer je schadevrije jaren laag zijn.

 • Toon meer

Hulp nodig?

We staan voor je klaar

employee