Mercedes-Benz leasen

Mercedes-Benz is een bekend Duits automerk. De auto’s zijn voorzien van luxe elementen en je bent met de auto altijd verzekerd van een krachtige motor. Daardoor zijn het populaire auto’s. We gaan hier in op de geschiedenis en de populairste Mercedes-Benz modellen die je nu kunt leasen.

Ontdek hier jouw Mercedes-Benz.

De geschiedenis van Mercedes-Benz

Mercedes-Benz is in 1926 ontstaan door de fusie tussen de bedrijven Daimler en Benz. Bij Daimler werden de auto’s Mercedes genoemd. Daar komt de uiteindelijke naam Mercedes-Benz vandaan. 

Na de Tweede Wereldoorlog duurde het een tijd voordat het bedrijf goed begon te draaien en met de zwarte bladzijde uit die tijd kon omslaan. Vanaf de jaren zestig begon het bedrijf met het maken van luxe auto’s voor de Europese en Amerikaanse markt. In de jaren daarna waren het ook de sportieve auto's die zorgden voor hogere verkoopcijfers. De oliecrisis van de jaren zeventig hakte er bij het bedrijf erin. 

In de jaren daarop werd er een slag gemaakt met nieuwe technologie. Daardoor was het Duitse bedrijf een pionier op het gebied van nieuwe technologieën. Dat zien we in de hedendaagse auto’s verder terugkomen. Veel van de modellen zijn beschikbaar als plug-in hybride, waardoor de auto’s zuinig en krachtig rijden.

Zo herken je een Mercedes-Benz

Het eerste waaraan je een Mercedes-Benz herkent, is natuurlijk het logo. Dat is zeer herkenbaar. Daarnaast zijn de modellen vaak mooi gestroomlijnd en hebben ze een luxe uitstraling. Grote stoere koplampen, een achterkant die strak afloopt en een grote gril. Zelfs een Mercedes-Benz die stilstaat, straalt snelheid uit. Door een Mercedes-Benz te leasen heb je gelijk een goed visitekaartje wanneer je bij je klant aankomt.

De voordelen van het rijden met een Mercedes-Benz

Rijden met een Mercedes-Benz levert veel voordelen op. We zetten de belangrijkste redenen om een Mercedes-Benz te leasen op een rij.

Luxe

Een Mercedes-Benz is een luxueuze auto. Aan de buitenkant zie je dat in een oogopslag. Ze zijn mooi om te zien. Aan de binnenkant zijn er veel hoogwaardige materialen gebruikt in de deuren en de zittingen. Je hebt altijd een modern en groot touchscreen, wat het navigeren naar je klant extra comfortabel maakt.

Krachtig

Een Mercedes-Benz heeft altijd een krachtige motor. Zelfs met het instapmodel met de standaardmotor kun je snel optrekken en hoge topsnelheden halen. Wanneer je voor een iets uitgebreider model kiest, vliegen de pk’s van de motor verder omhoog en wordt autorijden een groter feest.

Betrouwbaar

Doordat een Mercedes-Benz met veel kwaliteit in elkaar wordt gezet, is het een betrouwbaar model. De onderhoudskosten voor een Mercedes-Benz die je gaat leasen zijn laag. Daardoor houd je geld over om te ondernemen.

Een aantal populaire modellen

Klaar om je Mercedes-Benz te leasen? Dit zijn een paar van de populairste modellen om mee rond te rijden.

Mercedes-Benz A-Klasse

De Mercedes-Benz A-Klasse is het instapmodel in de Mercedes-Benz familie. Ondanks dat is het een auto met veel kracht en luxe. Het standaardmodel begint al met een motor van 136 pk. Optrekken van 0 naar 100 kilometer per uur haal je daarmee al in 9,7 seconden. Sportievere modellen gaan een stap verder. Uiteindelijk is er een model met een vermogen van 421 pk.

Ontdek hier meer over de Mercedes-Benz A-Klasse.

Mercedes-Benz C-Klasse

Voor iets meer ruimte en luxe is er de Mercedes-Benz C-Klasse. Met een lengte van 4,7 meter heb je genoeg ruimte om comfortabel te zitten en al je spullen mee te nemen. Het model begint met een motorvermogen van 170 pk en dat loopt al snel op naar meer kracht. Dit model is vaak als plug-in hybride beschikbaar. Daardoor verlaag je de verbruikskosten. 

Mercedes-Benz CLA-Klasse

De Mercedes-Benz CLA-Klasse is een ander populair Mercedes-Benz model om te leasen. Het model kwam zo’n tien jaar geleden op de markt. Het is een auto met een lengte van bijna 4,7 meter en heeft een voorwielaandrijving. Het model heeft veel overeenkomsten met de Mercedes-Benz A-Klasse, zoals de motoren. Het lichtste model heeft een 136 pk motor en dat loopt op tot een vermogen van 421 pk.

Mercedes-Benz Sprinter

De Mercedes-Benz Sprinter is een compleet ander model, maar zeer populair. Wanneer je een Mercedes-Benz bestelauto wil leasen, dan zit je bij de Sprinter aan het juiste adres. De auto is ruim, krachtig en heeft veel luxe elementen. Daardoor rijd je comfortabel naar je nieuwe klus toe.

Ontdek hier meer over de Mercedes-Benz Sprinter.

Ontdek wat er voor jou mogelijk is

Klaar om je Mercedes-Benz te leasen? Neem snel contact op met onze klantenservice om te ontdekken wat er voor jou mogelijk is. Of neem een kijkje in onze grote voorraad en vind daar zelf jouw ideale Mercedes-Benz.


Onze klanten geven ons een
4.6
van de 5 sterren op

Veelgestelde vragen

 • Kan ik een financiering krijgen met een negatieve BKR codering?

  Wanneer je een lopende negatieve BKR codering hebt op een lopende lening, is het helaas niet mogelijk om een nieuwe financiering aan te gaan. Heb je een negatieve codering gehad in het verleden met een herstelcode daarop, dan kunnen we de aanvraag in ieder geval in behandeling voor je nemen.

 • Kan ik als startend ondernemer of zzp'er ook leasen via DTC Lease?

  Voor het aanvragen van een Equipment Lease hebben wij alleen een KVK-nummer in combinatie met onderpand nodig. Afhankelijk van je onderneming en de investering zal de bank het voorstel afgeven. Je bent dus niet verplicht om cijfers te hebben of eigen middelen in te zetten.

 • Wat houdt het slottermijn in?

  Een slottermijn is een laatste termijn die je dient te voldoen aan het einde van de looptijd van het lease- of financieringscontract. Het opnemen van een slottermijn in het leasecontract betekent dat je maandlasten lager uit zullen vallen. Voor het opnemen van het slottermijn betaal je binnen het maandbedrag namelijk wel rente, maar geen aflossing.

 • Welke informatie hebben jullie nodig?

  In eerste instantie hebben wij alleen je KVK-nummer nodig en een kopie van de offerte. Dit mag je mailen naar info@dtc-lease.nl.

 • Wat is het verschil tussen een marge en btw-auto?

  Over een btw-auto kun je als ondernemer de btw terugvorderen. Over een marge-auto niet. De btw van een marge-auto is namelijk al eerder betaald door bijvoorbeeld een particulier, waardoor deze niet nogmaals betaald hoeft te worden. Een marge-auto is dus btw-vrij.

 • Toon meer

Hulp nodig?

We staan voor je klaar

employee