Kia Picanto leasen

De Kia Picanto is een compacte auto van het Zuid-Koreaans merk. Met een lengte van net geen 3,6 meter is het een geschikte auto om in de stad te gebruiken. Vanwege de lage verbruikskosten en de wendbaarheid is het slim om een Kia Picanto te leasen. Als je een auto zoekt om van A naar B te komen, dan is deze auto een goede keuze.

Ontdek hier jouw Kia Picanto.

De Kia Picanto is compact en voordelig

De Kia Picanto werd geïntroduceerd in 2003. Op dat moment was de markt voor kleine stadsauto’s booming. Veel automerken brachten hun eigen compacte en zuinige auto uit. Met een gemiddeld verbruik van 1 op 18 is het een zuinige auto. Bovendien heeft de auto standaard elementen zoals een airco, een navigatiesysteem en een USB-aansluiting. Dat zijn elementen die niet elke stadsauto heeft.

De motor van de Kia Picanto is lichtgewicht. De nieuwste modellen zijn voorzien van een 67 pk motor. Hiermee rijd je voornamelijk zuinig. Er is ook de keuze voor een automaat, waardoor je iets soepeler rijdt. Optrekken gaat in vergelijking met de sportievere modellen minder snel. Maar als je voornamelijk ritten in de stad maakt, is dat geen enkel probleem. Bijkomend voordeel van de Kia Picanto is dat het een lichte auto is. Hierdoor betaal je minder wegenbelasting.

Zo herken je de Kia Picanto

De Kia Picanto is een kleine stadsauto, maar heeft wel zijn eigen look. De auto heeft een speels design. Tussen de twee lampen bevindt zich een grille die de auto direct herkenbaar maakt. Hierdoor straalt de auto iets sportiefs uit. Dat loopt door in het gestroomlijnde design van de auto. Verder is het een auto die in de kofferbak heel wat ruimte heeft. Met een inhoud van 255 liter kun je heel wat spullen meenemen.

3 redenen waarom de Kia Picanto voor jou geschikt is

Heb je nog iets meer overtuiging nodig waarom het leasen van een Kia Picanto een goed idee is? Dit zijn drie goede redenen.

Zuinig

Door te kiezen om een Kia Picanto te leasen, heb je een zuinige auto in huis. Daardoor hoef je je nooit zorgen te maken over benzineprijzen die stijgen. Met een gemiddeld verbruik van 1 op 18 merk je daar in de praktijk simpelweg minder van. En ook als de prijzen hetzelfde blijven, profiteer je, doordat je minder vaak de tank vol hoeft te gooien.

Scherpe leaseprijs

Een Kia Picanto is een compacte stadsauto en dat zie je terug aan de leaseprijs. Deze is laag, omdat het simpelweg een goedkoper model is. Een ideale keuze als je een auto zoekt die je van A naar B brengt.

Lage onderhoudskosten

Het derde voordeel van het leasen van een Kia Picanto heeft ook een financieel voordeel. Kia staat erom bekend zeer betrouwbaar te zijn. Daardoor zijn de onderhoudskosten laag en is de kans dat je met pech aan de zijkant van de weg staat klein.

3 alternatieven voor de Kia Picanto

De Kia Picanto is een compacte stadsauto. In die categorie is er veel keuze. Dit zijn drie alternatieven voor het leasen van een Kia Picanto.

Fiat 500

Het eerste alternatief is de Fiat 500. Een auto met een unieke look. Deze kleine stadsauto herken je al op grote afstand. De unieke look maakt hem gewild en daardoor is de auto zeer waardevast. Een leuke auto om in rond te rijden.

Volkswagen Up!

Een ander goed alternatief is de Volkswagen Up! Deze auto is klein en compact, maar rijdt niet als een typische kleine stadsauto. Het model heeft hetzelfde onderstel als bijvoorbeeld de Volkswagen Golf, waardoor je meer grip in de bochten hebt. De vering is ook een sterk pluspunt van deze auto.

Hyundai i10

Een derde alternatief is de Hyundai i10. Deze auto is net als de Kia Picanto compact en zuinig. Standaard krijg je op een nieuw model 5 jaar garantie. Hyundai straalt daarmee vertrouwen uit als het gaat om betrouwbaarheid. Met een navigatiesysteem en rijassistentie rijd je veilig rond.

Ontdek jouw Kia Picanto

Klaar om een Kia Picanto te leasen? In onze voorraad vind je honderden modellen om uit te kiezen. Heb je de juiste gevonden? Vraag dan meteen een offerte aan. Binnen 24 uur komen we dan bij je terug en helpen we je op weg. Heb je nog andere vragen? Neem dan direct contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Liever een grotere auto? Kijk dan eens naar de Kia Niro.

Onze klanten geven ons een
4.6
van de 5 sterren op

Veelgestelde vragen

 • Wat is een BKR toetsing?

  Een BKR toetsing is het controleren van jouw eventuele leningen bij het Bureau Krediet Registratie. In dit overzicht is zichtbaar of je andere leningen en/of kredieten heeft. Dit overzicht is nodig om te bepalen of er voldoende ruimte is voor het aangaan van een nieuwe lening.

 • Kan ik een financiering krijgen met een negatieve BKR codering?

  Wanneer je een lopende negatieve BKR codering hebt op een lopende lening, is het helaas niet mogelijk om een nieuwe financiering aan te gaan. Heb je een negatieve codering gehad in het verleden met een herstelcode daarop, dan kunnen we de aanvraag in ieder geval in behandeling voor je nemen.

 • Hoe lang duurt mijn leaseovereenkomst?

  Dat bepaal je helemaal zelf. Dat kan vanaf 12 maanden, maar ook voor een periode van 72 maanden. Bij een langere periode van leasen is je maandbedrag lager dan wanneer je voor een kortere periode kiest. Met shortlease duurt de leasetermijn minimaal een maand. Daarna is het dagelijks opzegbaar.

 • Ik ben een starter, kan ik ook financieren?

  Een groot voordeel van leasen bij DTC Lease is dat wij ook een financial lease kunnen regelen voor starters. Wel moet de investering in verhouding staan tot je toekomstige resultaat. En er kan een aanbetaling gevraagd worden van 20% van de investering ex. de btw.

 • Wat houdt het slottermijn in?

  Een slottermijn is een laatste termijn die je dient te voldoen aan het einde van de looptijd van het lease- of financieringscontract. Het opnemen van een slottermijn in het leasecontract betekent dat je maandlasten lager uit zullen vallen. Voor het opnemen van het slottermijn betaal je binnen het maandbedrag namelijk wel rente, maar geen aflossing.

 • Toon meer

Hulp nodig?

We staan voor je klaar

employee