Hyundai Kona Hybrid

De Hyundai Kona is een auto die in 2017 werd uitgebracht. Vanaf het begin had je een Hyundai Kona Hybrid om mee weg te rijden. Later kwam er ook nog een volledig elektrische auto. Ben je op zoek naar een auto met het beste van beide werelden? Je kunt de Hyundai Kona Hybrid leasen. Hier ontdek je de voordelen van deze auto. 

Ontdek hier je Hyundai Kona Hybrid.

De Hyundai Kona Hybrid is ruim en zuinig

De Hyundai Kona Hybrid is een auto met een lengte van ongeveer 4,3 meter. Daarmee is hij een slag groter dan een stadsauto, maar niet zo groot dat het moeilijk wordt om een parkeerplek te vinden. De eerste versie van de auto wordt sinds 2017 gemaakt. In 2022 werd de tweede generatie van de auto onthuld. Deze is net iets groter en heeft achterin meer ruimte. De auto werd in eerste instantie ontwikkeld als een puur elektrische auto, maar door de hoge vraag bij consumenten kwam er ook een Hyundai Kona Hybrid.

De Hyundai Kona Hybrid wint tijdens het rijden energie. Door bijvoorbeeld te remmen. Deze energie wordt opgeslagen in de batterij en daarmee wordt de elektromotor aangestuurd. Hierdoor kan je met name in de stad grote stukken op de elektromotor rijden. Daar rem je vaak en zo wordt de batterij opgeladen. En wanneer je buiten de stad rijdt, helpt de elektromotor de brandstofmotor met sneller optrekken en andere voordelen. Hierdoor rijdt de auto zuinig. In de praktijk heb je met deze auto een verbruik van 1 op 18. Dat is goed voor een auto van deze lengte.

Zo herken je de Hyundai Kona Hybrid 

De Hyundai Kona is een auto met een stoere uitstraling. Aan de voorkant heeft hij een grote gril met een extra set lampen op de voorklep. Daaronder heb je de  gewone lampen. Dat geeft de auto gelijk iets futuristisch. Het lijnenspel geeft de Hyundai Kona Hybrid een sportieve look. Het is een auto om mee gezien te worden.

Binnen zit je ruim. Het dashboard is vaak digitaal. Daardoor krijg je alle informatie die je nodig hebt. Daarnaast heb je een touchscreen waarmee je navigeert. Een achteruitkijkcamera is vaak te vinden bij het model. Daardoor heb je ook het overzicht als je naar achteren rijdt.

3 redenen waarom een Hyundai Kona Hybrid voor jou geschikt is

Sta je op het punt een Hyundai Kona Hybrid te leasen? Dit zijn de drie belangrijkste voordelen van de auto.

Benzine- en elektrisch rijden

Twijfel je nog of elektrisch rijden voor je te doen is? Met de Hyundai Kona Hybrid rijd je voor een deel elektrisch. Door te remmen komt er energie vrij en die wordt in de batterij opgeslagen. Daarmee rijd je met name in de stad grote delen elektrisch. Zo verlaag je je verbruik.

Ruim genoeg

Hyundai Kona Hybrid is een auto die een slag groter is dan stadsauto’s en auto’s die daarboven zitten. Maar ook weer niet zo groot dat je het gevoel hebt in een grote auto rond te rijden. Hij zit er tussenin. Met een lengte van 4,3 meter heb je heel wat ruimte voor je spullen achterin. En wanneer je achterin zit, is er ook de ruimte die je zoekt.

Veel aanbod

De Hyundai Kona is één van de modellen die in het verleden massaal werd aangeschaft vanwege het belastingvoordeel. Dat voordeel is er nu niet meer, maar wanneer je een Hyundai Kona Hybrid wilt leasen, vind je hierdoor wel snel een model dat bij je wensen past.

3 alternatieven voor de Hyundai Kona Hybrid

Toch iets anders dan de Hyundai Kona Hybrid leasen? Er zijn gelukkig heel wat alternatieven. Aan deze drie modellen kun je denken.

Toyota Yaris

Wanneer je net iets anders wilt dan de Hyundai Kona Hybrid, dan kun je uitkomen bij de Toyota Yaris Deze auto is net een slag kleiner. De auto heeft een lengte van 4,1 meter. Wel heeft hij het voordeel dat hij door deze lengte net wat zuiniger is. Zo heb je een bereik van ongeveer 1 op 22. Zo bespaar je extra op je benzinekosten. 

Renault Captur

Ook de Renault Captur is een goede hybride auto om te leasen. De auto heeft sinds 2019 een hybride model. In dit geval is het een plug-in hybride. Deze kan je dan ook bij een laadpaal opladen. Met een volle opgeladen batterij kun je zo’n 45 kilometer volledig elektrisch rijden. Tijdens het rijden laadt de batterij alsnog op wanneer je remt.

Opel Astra

Als derde alternatief kun je kijken naar de Opel Astra. In 2021 werd het model met een hybride onthuld. Net als bij de Renault Captur gaat het hier om een plug-in hybride auto. Deze heeft zelfs een bereik van 60 kilometer wanneer je met een volle batterij rondrijdt. Zo kun je nog meer kilometers volledig elektrisch rijden. En wanneer het nodig is, schakel je over op de brandstofmotor.

Ontdek jouw Hyundai Kona Hybrid

Klaar om een Hyundai Kona Hybrid te leasen? In onze voorraad vind je honderden modellen om uit te kiezen. Heb je de juiste gevonden? Vraag dan gelijk een offerte aan. Binnen 24 uur komen we dan bij je terug en helpen we je op weg. Heb je nog verdere vragen? Neem dan direct contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Onze klanten geven ons een
4.6
van de 5 sterren op

Veelgestelde vragen

 • Wat is het verschil tussen een marge en btw-auto?

  Over een btw-auto kun je als ondernemer de btw terugvorderen. Over een marge-auto niet. De btw van een marge-auto is namelijk al eerder betaald door bijvoorbeeld een particulier, waardoor deze niet nogmaals betaald hoeft te worden. Een marge-auto is dus btw-vrij.

 • Hoeveel bijtelling betaal ik?

  Wil je een zakelijke auto privé rijden? Dan moet je bijtelling betalen. Rijd je in een volledig elektrische auto? Dan valt de auto in een lagere bijtellingscategorie. Je betaalt dan 4% bijtelling (over het catalogusbedrag tot € 50.000). Rijd je in een auto die meer dan 0 gram CO₂-uitstoot? Dan betaal je 22% bijtelling.

 • Mag ik ook een aanbetaling doen?

  Het is mogelijk om een aanbetaling te doen. Hiermee wordt de gehele kredietsom minder en kun je jouw maandlasten verlagen. Een aanbetaling zorgt er ook voor dat je een betere score zult krijgen van de bank. Dit is uitsluitend positief voor het voorstel!

 • Wat is financial lease?

  Met financial lease kies je voor een zakelijke financiering waarbij je verzekerd bent van vaste maandbedragen. Je kan de aanschafwaarde van het object exclusief btw volledig financieren. De btw betaal je als zakelijke klant altijd aan. Je bent direct economisch eigenaar en betaalt de wegenbelasting en verzekering zelf. Voordeel: Je hoeft de auto niet in één keer te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. 

 • Kan ik de financiering van mijn auto vroegtijdig inlossen?

  Je kunt vroegtijdig inlossen door extra maandtermijnen te betalen. Ook kun je het gehele openstaande saldo betalen. Deze mogelijkheden zijn wel afhankelijk van de bank waar jouw financiële leaseovereenkomst is ondergebracht, maar regelmatig boetevrij!

 • Toon meer

Hulp nodig?

We staan voor je klaar

Neem contact op
employee