Hyundai Ioniq leasen

De Hyundai Ioniq is een succesvolle hybride auto, die ook vaak als een elektrisch model beschikbaar is. Wil je een Hyundai Ioniq leasen? Ontdek snel wat er mogelijk is. 

De Hyundai Ioniq is zuinig en modern

De Hyundai Ioniq is één van de eerste Hyundai modellen die van het begin af aan als een hybride auto is geproduceerd. Daarbij heb je de keuze uit een ‘gewone’ of een plug-in hybride. Met die laatste kun je de batterij extern opladen. Zo kun je ongeveer 60 kilometer volledig elektrisch rijden. Tijdens het rijden wordt er energie teruggewonnen waarmee de batterij weer wordt opgeladen.

De Hyundai Ioniq is geproduceerd tot en met 2022. Daarom vind je het model enkel als een occasion. De auto heeft twee opvolgers. Je hebt de elektrische Hyundai Ioniq 5 en de Hyundai Ioniq 6. Heb je niet altijd de mogelijkheid om de batterij op te laden, dan is de hybride-variant van de ‘gewone’ Hyundai Ioniq een goed alternatief. Daarmee rijd je zuinig, maar heb je alsnog een groot bereik.

Met een lengte van 4,4 meter is de Hyundai Ioniq een ruime auto. Zo heb je altijd genoeg ruimte achterin om wat spullen mee te nemen naar je klant. De auto is krachtig met een gecombineerd motorvermogen van 137 pk. Door deze kracht trek je in iets meer dan 10 seconden op van 0 naar 100 kilometer per uur. 

Zo herken je de Hyundai Ioniq

De Hyundai Ioniq is een moderne auto en dat is dan ook de uitstraling aan de buitenkant. Het design is strak met een mooi laag dak. Hierdoor straalt de auto gelijk snelheid uit. Ook de lampen geven de auto een zeer moderne uitstraling en dat wordt versterkt door het lijnenspel. Daarmee is de Hyundai Ioniq een mooie verschijning op de weg. 

3 redenen waarom een Hyundai Ioniq voor jou geschikt is

Sta je op het punt een Hyundai Ioniq te leasen? Dit zijn drie goede redenen waarom je de auto kunt gebruiken.

Zuinig

Een groot voordeel van de Hyundai Ioniq: de auto is zuinig. Dit model is altijd als hybride beschikbaar. Met een volle batterij kun je een heel stuk volledig elektrisch rijden. Door die combinatie heeft de auto een gemiddeld verbruik van 1 op 22. Zo bespaar je op je verbruikskosten.

Modern

De Hyundai Ioniq is een nieuw model. En dat zie je onder andere terug aan de binnenkant van de auto. Er is een zeer moderne uitstraling met een groot touchscreen. Navigeren naar de klant is zo een stuk fijner. Ook ondersteunt de auto vaak Apple CarPlay en Android Auto.

Krachtig genoeg

De Hyundai Ioniq is niet zo sportief als een BMW, Mercedes-Benz of Audi. Maar de auto is krachtig genoeg. De combinatie tussen de standaard verbrandingsmotor en de elektromotor zorgt ervoor dat je genoeg vermogen hebt om snel op te trekken.

3 alternatieven voor de Hyundai Ioniq

Liever toch iets anders dan de Hyundai Ioniq? Dit zijn drie goede alternatieven als je iets anders dan een Hyundai Ioniq wil leasen.

Kia Niro

Het eerste goede alternatief op de Hyundai Ioniq is de Kia Niro. Net als Hyundai van Zuid-Koreaanse makelij. De auto is met een lengte van 4,3 meter net iets kleiner en de auto is met een vermogen van 139 pk ook iets lichter. Door het hybride karakter is hij minstens zo zuinig.

Ontdek hier meer over de Kia Niro.

Toyota Prius

De Toyota Prius is een bekend hybride model. Eén van de eerste grote hybride successen kun je het ook wel noemen. Het aanbod is iets minder groot omdat het model al wat ouder is. maar je hebt wel weer het voordeel dat de maandlasten daarvan lager zijn. Zou houd je meer geld over voor andere dingen.

Honda Insight

Een ander alternatief is de Honda Insight. Het is net als de Toyota Prius een hybride model dat al iets langer meegaat. Daardoor is het niet het meest moderne model. Maar net als de Prius heb je daardoor het voordeel dat je een model leaset voor een lage prijs. Door de lage verbruikskosten ben je ook tijdens het rijden voordelig uit. 

Ontdek jouw Hyundai Ioniq

Klaar om een Hyundai Ioniq te leasen? In onze voorraad vind je honderden modellen om uit te kiezen. Heb je de juiste gevonden? Vraag dan gelijk een offerte aan. Binnen 24 uur komen we dan bij je terug en helpen we je op weg. Heb je nog verdere vragen? Neem dan direct contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Onze klanten geven ons een
4.6
van de 5 sterren op

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik een klacht indienen?

  Wat vervelend dat je niet tevreden bent over onze manier van handelen. We horen graag wat er precies is misgegaan en hoe we je kunnen helpen. Je kunt je klacht per e-mail of per post bij ons melden. Lees hier hoe je dat het best kunt doen.  

  Als je niet tevreden bent met de behandeling van je klacht, kun je contact opnemen met het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KIFID).

 • Hoe doe ik een aanvraag?

  Bij de auto van je keus staat een aanvraagformulier. Heb je nog geen keus kunnen maken? Via “bereken je maandtermijn” kun je via het aanvraagformulier een aanvraag doen voor een bepaald bedrag en looptijd en natuurlijk telefonisch op 030 - 760 5000.

 • Wat houdt het slottermijn in?
  • Een slottermijn is een laatste termijn die je moet betalen aan het einde van de looptijd van het lease- of financieringscontract. Het opnemen van een slottermijn in het leasecontract betekent dat jouw maandlasten lager uit zullen vallen. Voor het opnemen van het slottermijn betaal je binnen het maandbedrag namelijk wel rente, maar geen aflossing.
 • Kan ik een financiering aanvragen met een uitkering?

  Wij onderzoeken graag de mogelijkheden voor een financiering, ook als je inkomen ontvangt uit een uitkering. Het zal afhankelijk zijn van het soort uitkering en de verdere persoonlijke situatie of er mogelijkheden zijn voor een financiering.

 • Hoelang duurt het voordat er wordt uitbetaald?

  Nadat wij een financieringsvoorstel met je hebben besproken, vragen wij je om het voorstel te ondertekenen en eventueel benodigde documenten toe te sturen. Na ontvangst duurt de verwerking zo'n 2 tot 3 werkdagen en wordt het voorstel uitbetaald. (De documenten worden zorgvuldig gecontroleerd, afhankelijk daarvan kan er wel nog enige vertraging optreden).

 • Toon meer

Hulp nodig?

We staan voor je klaar

employee