Hyundai i10 leasen

Wil je een goede en compacte auto met een laag verbruik? Met de Hyundai i10 zit je goed. Ontdek snel meer over dit model en de vele voordelen die je ermee pakt.

De Hyundai i10 is compact en zuinig

De Hyundai i10 is het instapmodel van het Zuid-Koreaanse bedrijf. Het is een echte stadsauto. Veel automerken zijn gestopt met het produceren van stadsauto's. Maar Hyundai doet daar niet aan mee. In 2019 werd de meest recente update van de Hyundai i10 uitgebracht. Met een lengte van 3,6 meter is het een compact model. Een parkeerplek is altijd gemakkelijk te vinden.

Door een Hyundai i10 te leasen haal je een goedkope en compacte auto in huis. Het maandbedrag voor het leasen van deze auto is daardoor erg laag. Ook helpt het dat de auto zuinig rijdt. De Hyundai i10 rijdt volledig op benzine. De motor is licht en heeft een vermogen van 67 pk. Optrekken gaat daardoor niet heel erg snel. In 15,2 seconden kun je optrekken van 0 naar 100 kilometer per uur. De maximumsnelheid ligt op 156 kilometer per uur.

Maar met een gemiddeld verbruik van 1 op 19 heb je niet heel erg veel last van wisselende prijzen bij de pomp. Zelfs bij een grote stijging merk je dat door het zuinige karakter van de auto niet heel erg in je portemonnee.

Zo herken je de Hyundai i10

De Hyundai i10 is een compacte stadsauto. Dat is in eerste instantie waar je hem aan herkent. Het is gewoon een kleine Hyundai. En één die vooral op de markt is gebracht voor hen die een klein budget beschikbaar hebben. Aan de buitenkant vind je een speels karakter met gespierde oppervlakken en dynamische looks.  

Aan de binnenkant vind je bij de nieuwere modellen een redelijk groot touchscreen. Dat ontbreekt bij veel andere stadsauto's. Navigeren naar je klant is met zo’n touchscreen makkelijker. 

3 redenen waarom een Hyundai i10 voor jou geschikt is

Wil je een Hyundai i10 leasen? Dit zijn drie goede redenen om daarmee te beginnen.

Scherpe prijs

De Hyundai i10 is een kleine stadsauto en heeft daarmee als bijkomend voordeel dat hij scherp is geprijsd. Het leasen van dit model betekent dat je te maken krijgt met lage maandlasten. Zo houd je meer geld over voor andere zaken.

Zuinig

De motor van de Hyundai i10 is niet de krachtigste, maar daardoor heb je wel het voordeel dat ze zuinig zijn. In de praktijk heb je een gemiddeld verbruik van 1 op 19. En als je rustig optrekt en geen hoge snelheden maakt, kan dit zelfs oplopen naar een verbruik van 1 op 20 of zelfs 1 op 21. Daarmee druk je de verbruikskosten.

Compact

Vaak in de stad? Een auto met een lengte van 4,8 meter is minder handig. Een parkeerplek met de Hyundai i10 vinden is een eitje. Zelfs op een volle gracht met weinig ruimte kun je met dit model alsnog parkeren.

3 alternatieven voor de Hyundai i10

Liever een andere auto dan een Hyundai i10 leasen? Dit zijn drie goede alternatieven.

Kia Picanto

Het eerste alternatief op de Hyundai i10 is de Kia Picanto. Een kleine en compacte auto die net als de Hyundai i10 scherp geprijsd is en een laag verbruik heeft. De auto staat daarnaast bekend om zijn betrouwbaarheid, zodat je er met een gerust hart mee kunt rondrijden.

Ontdek hier meer over een Kia Picanto leasen.

Toyota Aygo

Of kies voor de Toyota Aygo. Een auto die uit dezelfde familie komt als de Peugeot 108 en de Citroën C1. Een kleine en compacte auto, die laag in verbruik en gewicht is. Daardoor zijn de onderhoudskosten echt minimaal en is het vinden van een parkeerplek geen enkel probleem.

Volkswagen Up!

Ook de Volkswagen Up! is een goed alternatief. Klein en compact, maar rijdt niet als een typische kleine stadsauto. Het model heeft hetzelfde onderstel als bijvoorbeeld de Volkswagen Golf, waardoor je meer grip in de bochten hebt. De vering is ook een sterk pluspunt van deze auto.

Ontdek jouw Hyundai i10

Klaar om een Hyundai i10 te leasen? In onze voorraad vind je honderden modellen om uit te kiezen. Heb je de juiste gevonden? Vraag dan gelijk een offerte aan. Binnen 24 uur komen we dan bij je terug en helpen we je op weg. Heb je nog verdere vragen? Neem dan direct contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Onze klanten geven ons een
4.6
van de 5 sterren op

Veelgestelde vragen

 • Wat is financial lease?

  Met financial lease kies je voor een zakelijke financiering waarbij je verzekerd bent van vaste maandbedragen. Je kan de aanschafwaarde van het object exclusief btw volledig financieren. De btw betaal je als zakelijke klant altijd aan. Je bent direct economisch eigenaar en betaalt de wegenbelasting en verzekering zelf. Voordeel: Je hoeft de auto niet in één keer te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. 

 • Zijn alle kosten inclusief in de maandtermijn?

  In de maandtermijn zitten alleen de kosten met betrekking tot de financiering. Daarnaast dien je zelf eventuele belasting, onderhoudskosten en verzekering van het object te regelen en te betalen.

 • Hoe lang duurt mijn leaseovereenkomst?

  Dat bepaal je helemaal zelf. Dat kan vanaf 12 maanden, maar ook voor een periode van 72 maanden. Bij een langere periode van leasen is je maandbedrag lager dan wanneer je voor een kortere periode kiest. Met shortlease duurt de leasetermijn minimaal een maand. Daarna is het dagelijks opzegbaar.

 • Wat is het voordeel van financial lease?

  Met financial lease ben je gelijk de eigenaar van de auto zonder dat je een groot aankoopbedrag betaalt. Daarmee profiteer je van verschillende aftrekposten en behoud je de financiële vrijheid om je bedrijf verder te laten groeien.

 • Wat houdt het slottermijn in?

  Een slottermijn is een laatste termijn die je dient te voldoen aan het einde van de looptijd van het lease- of financieringscontract. Het opnemen van een slottermijn in het leasecontract betekent dat je maandlasten lager uit zullen vallen. Voor het opnemen van het slottermijn betaal je binnen het maandbedrag namelijk wel rente, maar geen aflossing.

 • Toon meer

Hulp nodig?

We staan voor je klaar

employee