Honda lease

Honda is een bekend Japans automerk. De auto’s van Honda zijn erg zuinig en goed geprijsd. De betrouwbare modellen zijn zowel zakelijk als privé aantrekkelijk. Denk je erover na om een Honda te leasen? Lees verder en ontdek alles over de geschiedenis, de voordelen en de populairste modellen.

Ontdek hier jouw Honda.

De geschiedenis van Honda

Honda is een bedrijf dat in 1937 werd opgericht. Destijds heette het bedrijf Tokai Seiki. Eerst maakte het bedrijf onderdelen voor motoren van Toyota-voertuigen.Na de Tweede Wereldoorlog begon het bedrijf met het maken van zijn eerste racemotoren. Deze motoren op twee wielen waren succesvol voor het bedrijf en er werd meegedaan met wedstrijden. In 1964 was Honda het grootste bedrijf ter wereld dat motoren maakte.

Later begin het bedrijf ook auto’s te maken. In de jaren tachtig en negentig had het bedrijf succes in de Verenigde Staten. De Acura en de Honda NSX deden het met name goed. Ook was het bedrijf behoorlijk vroeg met hybride auto’s. In 2001 was de Civic een van de eerste auto's met een hybride motor.

En de auto’s die Honda maakt, staan er om bekend zeer zuinig te zijn. Daarmee bespaar je op je verbruikskosten. Je hebt minder last van hoge benzineprijzen. Ook zijn de auto’s vaak licht gemaakt. Daardoor is je wegenbelasting bij een Honda leasen laag.

Zo herken je een Honda

Een Honda herken je in eerste instantie aan het logo. De H van het logo is simpel, maar wel heel duidelijk. Daarnaast heeft de gemiddelde Honda een stoer uiterlijk. Het zijn auto's die met veel stijl zijn ontworpen. De grote koplampen en grille maken het een opvallende verschijning. 

De voordelen van het rijden met een Honda

Het leasen van een Honda biedt verschillende voordelen. Hierbij kun je denken aan:

Zuinig

Eén van de grote voordelen van het rijden in een Honda is dat deze zuinig is. Je verbruik is erg laag en daarmee bespaar je op je kosten. Ook helpt het dat veel van de Honda-modellen als hybride beschikbaar zijn. Daarmee is je toch al zuinige auto nog iets zuiniger en kom je per liter benzine een stuk verder.

Betrouwbaar

Honda hoort al vele jaren tot de meest betrouwbare automerken ter wereld. Het heeft alles te maken met de Japanse zoektocht naar perfectie. Hierdoor is de kans dat je met problemen aan de kant van de weg komt te staan klein. Ook je onderhoudskosten zijn hierdoor lager. Je hoeft minder vaak iets te repareren aan je auto.

Krachtig

Ondanks de zuinigheid en betrouwbaarheid is een Honda vaak krachtig. Zo heeft een Honda CR-V een motor met een vermogen van 184 pk. Daarmee trek je snel op. In 9 seconden ga je van stilstand naar 100 kilometer per uur. De topsnelheid ligt ook hoog, namelijk op 194 kilometer per uur.

Een aantal populaire modellen

Bij een Honda lease heb je de keuze uit verschillende modellen. Dit zijn een paar van de populairste modellen.

Honda Civic

De Honda Civic is een klassieke Honda om te leasen. In de jaren zeventig van de vorige werd het eerste model uitgebracht. Sindsdien zijn er heel wat updates geweest. In 2021 verscheen de elfde generatie. Met een lengte van 4,6 meter is het een ruime auto. Dit model is standaard een hybride. Daarmee rijd je nog zuiniger rond. 

Honda CR-V

De Honda CR-V is een ruime SUV. In 1995 werd het eerste model uitgebracht. De vijfde generatie is de Honda die je nu kan leasen. Eind dit jaar komt ook de zesde generatie uit. Met een lengte van 4,7 meter is de auto zeer ruim. Daardoor kun je er alles in vervoeren. Of je neemt je collega’s mee naar werk. Die zitten er dan ook ruim bij.

Honda HR-V

Iets minder ruimte nodig, maar wel een Honda leasen? De Honda HR-V is een goede keuze. Het is een compacte crossover SUV met een lengte van 4,3 meter. De auto kreeg een derde generatie in 2021. Dit model is vaak als hybride verkrijgbaar. Hiermee rijd je in de stad lange afstanden puur op de elektromotor.

Ontdek wat er voor jou mogelijk is

Klaar om je Honda te leasen? Neem snel contact op met onze klantenservice om te ontdekken wat er voor jou mogelijk is. Of neem een kijkje in onze grote voorraad en vind daar zelf jouw ideale Honda.

Veelgestelde vragen

 • Hoe doe ik een aanvraag?

  Bij de auto van je keus staat een aanvraagformulier. Heb je nog geen keus kunnen maken? Via “bereken je maandtermijn” kun je via het aanvraagformulier een aanvraag doen voor een bepaald bedrag en looptijd en natuurlijk telefonisch op 030 - 760 5000.

 • Hoe oud moet ik zijn om een financiering aan te vragen?

  Om een financiering aan te vragen, is de minimale leeftijd 18 jaar.

 • Wat is een persoonlijke lening?

  Een persoonlijke lening is een bankterm voor een consumptief krediet waarbij het geleende bedrag in één keer wordt uitbetaald en daarna door de lener in een vaststaand aantal termijnen wordt terugbetaald. Elke termijn bevat een aflossingscomponent en rente over de restschuld.

 • Ik heb een auto gezien die niet op jullie website staat, kan deze bij jullie in de lease of financiering?

  Jazeker! Het is mogelijk om een auto die niet op onze website staat bij ons te leasen of financieren. Je kunt altijd gratis een offerte opvragen. Zelfs als je een aanbieding heeft ontvangen van een andere partij, kunnen wij je nog steeds een voorstel doen..

 • Zijn alle kosten inclusief in de maandtermijn?

  In de maandtermijn zitten alleen de kosten met betrekking tot de financiering. Daarnaast dien je zelf eventuele belasting, onderhoudskosten en verzekering van het object te regelen en te betalen.

 • Toon meer

Hulp nodig?

We staan voor je klaar

Neem contact op
employee