Ford Fiesta leasen

De Ford Fiesta is één van de compactere auto’s van Ford. Sta jij op het punt een Ford Fiesta te leasen? We vertellen je alles over het model en de voordelen waarvan je dan profiteert.

De Ford Fiesta is compact en betrouwbaar

De Ford Fiesta is een auto die tussen 1976 en 2023 is gemaakt. Daarmee is het een absolute klassieker op de weg. In 2017 werd de zevende en laatste generatie van de auto gemaakt. Ford is gestopt met de Fiesta omdat deze in hetzelfde segment zat als de Puma. Die laatste kreeg de voorkeur.

Toch kun je nog heel goed een Ford Fiesta leasen. Het aanbod occasion is groot en daardoor vind je makkelijk een model die goed bij jouw wensen past. De auto heeft een lengte van iets meer dan 4 meter en is daarmee een compacte auto. Maar dan wel één die een slag groter is dan de stadsauto. Zo heb je tijdens het rijden genoeg ruimte en comfort en is een parkeerplek zo gevonden. 

De Ford Fiesta is een model met een lichte motor. Hij begint met een vermogen van rond de 70 pk. Wil je iets meer kracht? Dat kan, want het model loopt uiteindelijk op tot 200 pk. De meeste occasions vind je echter met een lichtere motor. Daarmee heb je het voordeel dat het verbruik ook wat lager is. 

Zo herken je de Ford Fiesta

De Ford Fiesta is een typische compacte auto met een keurig design. Aan de voorkant een ruime grille waar het logo van het merk op staat. De lampen hebben een moderne uitstraling, terwijl het lijnenspel niet heel erg spannend is. Aan de achterkant loopt de auto strak af. Aan de binnenkant is er genoeg ruimte. Met een groot touchscreen navigeer je gemakkelijk naar je klanten toe. Zo weet je altijd hoe laat je aankomt.

3 redenen waarom een Ford Fiesta voor jou geschikt is

Als je een Ford Fiesta gaat leasen, dan profiteer je van deze belangrijke voordelen.

Betrouwbaar

De Ford Fiesta is een betrouwbare auto. De kans dat je met deze auto aan de kant van de weg komt te staan is klein. Daarnaast is de auto zeer veilig. In de crashtests van de Europese NCAP werd de auto met de hoogste score beoordeeld. 

Compact

De Ford Fiesta is een compacte auto van iets meer dan 4 meter. Daarmee heb je het voordeel dat je altijd makkelijk een parkeerplek vindt. Tegelijkertijd is de auto een slag groter dan de standaard stadsauto. Daardoor zit je net wat ruimer en kun je ook anderen meenemen.

Comfortabel

Door de lengte zit je comfortabel aan  de binnenkant. Ook de motor van de Ford Fiesta is vaak krachtig genoeg om snel mee op te trekken, zonder dat deze gelijk hoge toeren maakt. Hierdoor is het een model waar je makkelijk je kilometers mee maakt.

3 alternatieven voor de Ford Fiesta

Liever iets anders dan een Ford Fiesta leasen? Dat kan! Er zijn veel goede alternatieven om naar te kijken. Denk bijvoorbeeld aan deze modellen.

Opel Corsa

De Opel Corsa is het eerste alternatief voor de Ford Fiesta. Waar Ford gestopt is met de productie, wordt de Opel Corsa nog altijd gemaakt. Deze auto is qua lengte vergelijkbaar met de Fiesta. Standaard begint de auto met 76 pk en dat loopt op tot 132 pk. Er is daarmee iets minder keuze, maar de Duitse degelijkheid straalt er vanaf.

Kia Rio

Ook de Kia Rio kun je kiezen als een alternatief op een Ford Fiesta leasen. Is betrouwbaarheid belangrijk? Met dit model zit je zeker aan het goede adres. Standaard krijg je lang garantie. Ook is de auto net als de Ford Fiesta zeer veilig. Je gaat met een gerust hart de weg op.

Seat Ibiza

De Seat Ibiza is het derde goede alternatief op de Ford Fiesta. Een model dat dezelfde lengte heeft en ook qua motor nagenoeg hetzelfde is. De nieuwere modellen zijn echter wat moderner. Een groot touchscreen en rijhulp technieken zorgen ervoor dat je comfortabel en sportief rondrijdt. 

Ontdek jouw Ford Fiesta

Klaar om een Ford Fiesta te leasen? In onze voorraad vind je honderden modellen om uit te kiezen. Heb je de juiste gevonden? Vraag dan gelijk een offerte aan. Binnen 24 uur komen we dan bij je terug en helpen we je op weg. Heb je nog verdere vragen? Neem dan direct contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Onze klanten geven ons een
4.6
van de 5 sterren op

Veelgestelde vragen

 • Wat is een BKR toetsing?

  Een BKR toetsing is het controleren van jouw eventuele leningen bij het Bureau Krediet Registratie. In dit overzicht is zichtbaar of je andere leningen en/of kredieten heeft. Dit overzicht is nodig om te bepalen of er voldoende ruimte is voor het aangaan van een nieuwe lening.

 • Kan ik een financiering krijgen met een negatieve BKR codering?

  Wanneer je een lopende negatieve BKR codering heeft op een lopende lening, is het helaas niet mogelijk om een nieuwe financiering aan te gaan. Heb je een negatieve codering gehad in het verleden met daarop een herstelcode, dan kunnen we de aanvraag in ieder geval in behandeling nemen.

 • Kan ik bij jullie boetevrij vervroegd aflossen?

  Bij ons kun je jouw financiering boetevrij, vervroegd aflossen. Neem in dit geval contact op met onze binnendienst 030 – 7605000, zodat wij voor je het juiste inlossaldo kunnen opvragen.

 • Zijn alle kosten inclusief in de maandtermijn?

  In de maandtermijn zitten alleen de kosten met betrekking tot de financiering. Daarnaast dien je zelf eventuele belasting, onderhoudskosten en verzekering van het object te regelen en te betalen.

 • Welke informatie hebben jullie van mij nodig voor een persoonlijke financiering?

  Voor het doen van een persoonlijke financieringsaanvraag hebben wij de volgende informatie nodig:

  1. Kopie geldig paspoort of ander legitimatiebewijs (Let op! Sommige banken accepteren geen rijbewijs als legitimatiebewijs)
  2. Kopie recente loonstrook of uitkeringsspecificatie
  3. Kopie arbeidscontract (indien tijdelijk dienstverband)
  4. Kopie bankafschrift van een volledige maand
 • Toon meer

Hulp nodig?

We staan voor je klaar

employee