Financiering via Hiltermann Consumentenfinancieringen

Bij Hiltermann Consumentenfinancieringen begrijpen ze dat het afsluiten van een lening een grote stap is. Geld lenen voor een auto is geen alledaagse beslissing. Je gaat namelijk een langdurige, financiële verbintenis aan en daar wil je natuurlijk een betrouwbare partij voor.

Hiltermann Consumentenfinancieringen is onderdeel van Hiltermann Lease Groep Holding, een vooraanstaande speler in zowel de automotive als de kapitaalmarkt. Ze hebben al meer dan 20 jaar ervaring en zijn gespecialiseerd in autofinancieringen. Dat biedt vertrouwen en zekerheid.

Eenvoudig digitaal aanvraagproces

Het aanvraagproces bij Hiltermann Consumentenfinancieringen verloopt volledig digitaal, zonder gedoe met papierwerk. Je hoeft geen documenten te printen of op te sturen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar garandeert ook maximale veiligheid en bescherming tegen fraude.Hiltermann Consumentenfinancieringen is geregistreerd bij zowel De Nederlandsche Bank als de Autoriteit Financiële Markten en hanteert de hoogste normen voor betalingsverkeer en gegevensbescherming.

Een lening afsluiten in 5 simpele stappen:

 1. Bepaal het leenbedrag: Kies de auto, het gewenste leenbedrag en de looptijd.
 2. Identificeer jezelf: Verifieer je identiteit via je eigen bank-app met iDIN.
 3. Controle van financiële gegevens: We controleren je digitale bankafschriften veilig via een beveiligde PSD2-verbinding.
 4. Onderteken de offerte: Na goedkeuring van je lening aanvraag ontvang je de overeenkomst per e-mail, die je digitaal kunt ondertekenen.
 5. Directe betaling aan de verkoper: Zodra wij de getekende overeenkomst ontvangen, betalen wij het aankoopbedrag rechtstreeks aan de dealer. De auto kan rijklaar gemaakt worden voor jou.

Ontdek wat er voor jou mogelijk is

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder.

Onze klanten geven ons een
4.6
van de 5 sterren op

Veelgestelde vragen

 • Welke kosten maak ik zelf?

  Naast het maandbedrag betaal je bij financial lease voor je verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatiekosten. Wil je enkel een vast bedrag per maand betalen? Dan is operational lease een goed alternatief.

 • Wat is het voordeel van financial lease?

  Met financial lease ben je gelijk de eigenaar van de auto zonder dat je een groot aankoopbedrag betaalt. Daarmee profiteer je van verschillende aftrekposten en behoud je de financiële vrijheid om je bedrijf verder te laten groeien.

 • Geeft de calculator het daadwerkelijke maandtermijn weer?

  De prijzen die op onze site staan aangegeven zijn schattingen van de financiering, wij gaan hierbij uit van een gangbaar tarief. Dit kan voordeliger uitpakken. Vraag vrijblijvend naar een financiering op maat.

 • Welke informatie hebben jullie van mij nodig?

  Voor het doen van een leaseaanvraag hebben wij de volgende informatie nodig:

  1. Jouw ondernemingsgegevens (zoals KVK-nummer).
  2. De gegevens van het te leasen product.

  Het is dus niet vereist om jaarcijfers toe te sturen, echter kan er door de bank wel om worden gevraagd. Dit kan te maken hebben met de activiteiten, investering of klantscores.

 • Wat houdt het slottermijn in?

  Een slottermijn is een laatste termijn die je dient te voldoen aan het einde van de looptijd van het lease- of financieringscontract. Het opnemen van een slottermijn in het leasecontract betekent dat je maandlasten lager uit zullen vallen. Voor het opnemen van het slottermijn betaal je binnen het maandbedrag namelijk wel rente, maar geen aflossing.

 • Toon meer

Hulp nodig?

We staan voor je klaar

employee