BMW GS leasen

Een motor kun je zakelijk leasen. Zo ook de populaire BMW GS. De motoren worden sinds de jaren tachtig gemaakt. Bij BMW vallen ze in de zogenaamde ‘Adventure’ categorie, maar ze zijn ook ideaal om zakelijk mee te rijden. Ontdek snel meer over de mogelijkheid om een BMW GS te leasen.

Ontdek hier jouw BMW GS

De BMW GS is van alle markten thuis

De BMW GS is een allroad motor. Deze modellen zijn zowel geschikt voor offroad als asfalt. GS is de afkorting voor de Duitse woorden Gelände/Straße. Dat betekent onverharde weg en asfalt. De motoren zijn in de jaren tachtig uitgebracht en worden nog altijd gemaakt. 

Volgens BMW staat de BMW GS al vier decennia lang voor de zucht naar avontuur en de nieuwsgierigheid. De motoren zijn er om elke dag nieuwe dingen te beleven. Elk ritje is daardoor een avontuur. Of je nu op de snelweg rijdt of over de kleine landwegen kilometers afsnijdt om sneller bij je klant te komen. De aandrijving is altijd krachtig en de motoren zijn voorzien van moderne technieken. Daardoor rijdt je op elk moment veilig. Ook wanneer het met bakken uit de hemel valt.

De motoren zijn voor de liefhebber duidelijk te herkennen. Een BMW GS heeft een voorkant als geen ander en een opvallende flyline. Een motor zakelijk leasen is geen probleem.

De verschillende modellen

De BMW GS is er in verschillende modellen. We zetten de belangrijkste varianten voor je op een rij.

BMW GS 310

De BMW GS 310 is het instapmodel in de serie. De motor heeft een motor met 34 pk, die krachtig genoeg is om snel mee op te trekken. Hij heeft de kenmerkende elementen van een GS en tegelijkertijd moderne functies, zoals een LED-koplamp en richtingaanwijzers. De motor is compact, maar met zijn 19-inch grote voorwiel en lange veeruitslag levert de motor een strak rijgedrag op.

BMW GS 850

Liever een krachtiger model? Kijk eens naar de BMW GS 850. Het parallelle 2-cilinder blok heeft 05 pk vermogen. Bovendien heeft deze motor een groot bereik. Er is een tankinhoud van 23 liter en de BMW GS 850 heeft een gemiddeld verbruik van 4,1 liter per 100 kilometer. Daardoor kun je er heel wat kilometers mee rijden voordat je de motor moet vol gooien. ABS en ASC zijn standaard en met de modi Rain en Road pas je de motor aan op de weersomstandigheden. 

BMW GS 1250

Tot slot heb je nog de keuze om de BMW 1250 GS te leasen. Dit is de krachtigste motor van BMW in deze lijn. Met 136 pk vermogen en een motorinhoud van 1.254 cc heb je veel kracht aan boord. Daarmee is deze motor tegen elke uitdaging bestand. Of je nu in de regen over de snelweg rijdt of in het buitenland een stuk off road pakt. Deze motor is standaard uitgerust met MSR, adaptive bochtverlichting en seatverwarming. Door zijn ergonomische design rijd je extra comfortabel.

3 redenen waarom een BMW GS voor jou geschikt is

Twijfel je nog om een BMW GS te leasen? We zetten drie redenen op een rij waarom deze motor voor jou geschikt is.

Van meerdere markten thuis

Het grote voordeel van een BMW GS is dat deze van meerdere markten thuis is. Wanneer je hem zakelijk gaat leasen, is het een model waarmee je makkelijk je kilometers maakt. De motoren zijn vaak zuinig, waardoor je honderden kilometers achter elkaar maakt. Maar wanneer je in het weekend meer het avontuur wil opzoeken, zijn de offroad mogelijkheden divers. Hou wel even rekening met de bijtelling, omdat je de motor privé gebruikt.

Comfortabele rij-ervaring

BMW vindt het als bedrijf belangrijk om veel techniek in hun auto’s en ook in hun motoren te verwerken. Daar profiteer je van. Standaard zijn de BMW GS motoren voorzien van diverse rijhulpmiddelen, zodat je veilig en comfortabel rondrijdt. Ook bij zware weersomstandigheden.

Krachtige motoren

Een ander sterk punt van de BMW GS is dat deze standaard voorzien is van een krachtige motor. Zelfs bij de lichtste motor heb je genoeg kracht om snel mee op te trekken. Ga je voor een luxer model? Je krijgt in dat geval helemaal een krachtige motor voorgeschoteld. Bij het offroad rijden komt dit helemaal tot zijn recht. Helemaal klaar ervoor? Ontdek hier wat leasen is.

Ontdek jouw BMW GS

Klaar om een BMW GS  te leasen? In onze voorraad vind je veel modellen om uit te kiezen. Heb je de juiste gevonden? Vraag dan gelijk een offerte aan. Binnen 24 uur komen we dan bij je terug en helpen we je op weg. Heb je nog verdere vragen? Neem dan direct contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Liever een BMW met vier wielen? Ontdek hier alles over een BMW leasen.

Onze klanten geven ons een
4.6
van de 5 sterren op

Veelgestelde vragen

 • Welke informatie hebben jullie nodig?

  In eerste instantie hebben wij alleen je KVK-nummer nodig en een kopie van de offerte. Dit mag je mailen naar info@dtc-lease.nl.

 • Mag ik de btw meefinancieren?

  Nee helaas, de btw dient altijd bij een financiering aanbetaald te worden bij de dealer. 

 • Staat de rente vast?

  Ja, zowel de rente als de overeengekomen maandlasten staan gedurende de gehele looptijd van je financieringsperiode vast. Hierdoor weet je elke maand precies waar je aan toe bent. Deze rente wordt door de bank vastgesteld en zul je in de volledige looptijd terugbetalen.

 • Wat is financial lease?

  Met financial lease kies je voor een zakelijke financiering waarbij je verzekerd bent van vaste maandbedragen. Je kan de aanschafwaarde van het object exclusief btw volledig financieren. De btw betaal je als zakelijke klant altijd aan. Je bent direct economisch eigenaar en betaalt de wegenbelasting en verzekering zelf. Voordeel: Je hoeft de auto niet in één keer te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. 

 • Zijn alle kosten inclusief in de maandtermijn?

  In de maandtermijn zitten alleen de kosten met betrekking tot de financiering. Daarnaast dien je zelf eventuele belasting, onderhoudskosten en verzekering van het object te regelen en te betalen.

 • Toon meer

Hulp nodig?

We staan voor je klaar

Neem contact op
employee