BMW leasen

Rijden in een BMW is een ervaring op zich. De combinatie tussen luxe en kracht spreekt aan. Door een BMW te leasen komt de auto dichtbij. We duiken in de geschiedenis, wat het merk zo aantrekkelijk maakt en wat een paar populaire modellen zijn.

Alle BMW modellen om te leasen

De geschiedenis van BMW

BMW is in 1910 ontstaan en in 1922 hernoemd naar de Bayerische Motoren Werke. Daarmee is het één van de oudste Duitse automerken. Na de Tweede Wereldoorlog duurde het een tijdje voordat de productie op gang kwam. En ook het succes liet op zich wachten. BMW produceerde vooral luxe auto’s en na de oorlog was de vraag naar dit soort modellen klein.

Pas in de jaren zeventig werd BMW een grote speler in de automarkt. Toen bracht het bedrijf de BMW 5-serie uit. Deze werd snel gevolgd door de BMW 3-, de BMW 6- en BMW 7-Serie. Daarmee had het bedrijf een aantal luxe en krachtige auto’s in hun assortiment. Niet voor het grote publiek, waardoor de auto ook een statussymbool kreeg.

Wanneer je nu een BMW wil leasen, is er veel keuze. Je hebt natuurlijk modellen met een traditionele verbrandingsmotor. Maar BMW heeft de laatste jaren niet stilgezeten. Daardoor heb je nu ook hybride modellen of modellen die volledig elektrisch zijn. Zo vind je nog makkelijker een model dat bij jouw wensen past.

Zo herken je een BMW 

Een BMW is een luxe en sportieve auto. Dat is dan ook de uitstraling van elk model dat je vindt. Vaak heeft de voorkant een dubbele grill, die de auto een speels karakter geeft. De auto’s zijn aerodynamisch en zeer strak afgewerkt. Het is het rijplezier dat de BMW een typische BMW maakt.

Welke BMW je ook wilt leasen: je hebt altijd een krachtige motor. De compacte BMW 1-Serie heeft een motor met een minimaal vermogen van 109 pk. Daarmee trek je in 10,6 seconden op van stilstand naar 100 kilometer per uur. Bij luxere modellen wordt die kracht alleen maar groter. Bovendien is de wegligging zeer comfortabel, zodat je altijd de controle houdt.

De auto’s van BMW zijn voorzien van hoogwaardige materialen, waardoor ze zeer betrouwbaar zijn. Daarmee bespaar je ook op de onderhoudskosten en houd je na de financial lease periode vaak een hoge restwaarde over.

Voordelen van het rijden met een BMW

Rijden met een BMW levert een bepaald gevoel op. Het zijn mooie auto’s, waardoor je gaat merken dat mensen je nakijken in je bak. Maar dat is natuurlijk niet het enige voordeel van een BMW leasen. We zetten er nog drie op een rij.

Altijd een krachtige motor

Wanneer het op kracht aankomt, heeft BMW het juiste model voor je. Met een BMW heb je altijd een krachtige motor. Zelfs bij de BMW 1-Serie trek je snel op. Kies je voor een groter model, dan neemt die kracht toe. En nog meer op het moment dat je een sportieve versie BMW gaat leasen. 

Moderne rijhulp technieken

BMW is een automerk dat naast kracht ook voorop loopt in techniek. Veel van de modellen van het bedrijf zijn hybride of volledig elektrisch. Ook op het gebied van rijhulp is er veel om van te profiteren. Via de verschillende sensoren in de auto word je op tijd gewaarschuwd wanneer iemand te dicht op je zit of je tijdens het parkeren bijna tegen een ander object aanrijdt. En als er iemand opeens oversteekt, remt de auto automatisch. Zo voorkom je een botsing.

Betrouwbaar

De Duitse degelijkheid komt bij BMW naar voren. De auto’s zijn zeer betrouwbaar. Vooral ook omdat er standaard hoogwaardige materialen in de auto’s zitten. De kans dat je aan de kant met pech komt te staan is zeer klein.

Een aantal populaire modellen

Er zijn veel modellen BMW om te leasen. Dit zijn drie van de meest populaire modellen, waarvan we er ook veel op voorraad hebben.

BMW 3-Serie

De BMW 3-Serie is één van de eerste grote successen voor BMW. In 1975 kwam het eerste model uit en door de vernieuwingen blijft de auto in het hogere segment zeer populair. De auto is krachtig, aan de binnenkant met hoogwaardige materialen afgewerkt en aan de buitenkant strak vormgegeven. Een feest om mee te rijden en prachtig om in gezien te worden. En als je een iets kleiner model wilt, kun je ook een BMW 1-Serie leasen.

Ontdek hier meer over de BMW 3-Serie.

BMW 5-Serie

De BMW 5-Serie is een slag groter. Met een lengte van 4,9 meter zit je in deze sedan extra ruim. Hierdoor is rondrijden een zeer luxe ervaring. De auto ligt strak op de weg, heeft een groot touchscreen, een driving assistant en sensoren die je tijdens het rijden veilig houden.

BMW X1

Liever een iets stoerdere BMW leasen? Met de BMW X1 haal je een stoere compacte SUV in huis. Het is de kleinste SUV die BMW aanbiedt, maar met een lengte van 4,5 meter is de auto nog altijd ruim. Standaard voorzien van een krachtige motor, waarmee je in 7,1 seconden optrekt van stilstand naar 100 kilometer per uur.

Ontdek wat er voor jou mogelijk is

Klaar om je BMW te leasen? Neem snel contact op met onze klantenservice om te ontdekken wat er voor jou mogelijk is. Of neem een kijkje in onze grote voorraad en vind daar zelf jouw ideale BMW. Het is zelfs mogelijk om een motor zoals de BMW GS te leasen. Of je gaat voor iets anders en kiest ervoor om een Volkswagen te leasen.

Onze klanten geven ons een
4.6
van de 5 sterren op

Veelgestelde vragen

 • Welke kosten maak ik zelf?

  Naast het maandbedrag betaal je bij financial lease voor je verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatiekosten. Wil je enkel een vast bedrag per maand betalen? Dan is operational lease een goed alternatief.

 • Wat is het voordeel van financial lease?

  Met financial lease ben je gelijk de eigenaar van de auto zonder dat je een groot aankoopbedrag betaalt. Daarmee profiteer je van verschillende aftrekposten en behoud je de financiële vrijheid om je bedrijf verder te laten groeien.

 • Welke informatie hebben jullie van mij nodig?

  Voor het doen van een leaseaanvraag hebben wij de volgende informatie nodig:

  1. Jouw ondernemingsgegevens (zoals KVK-nummer).
  2. De gegevens van het te leasen product.

  Het is dus niet vereist om jaarcijfers toe te sturen, echter kan er door de bank wel om worden gevraagd. Dit kan te maken hebben met de activiteiten, investering of klantscores.

 • Kan ik als startend ondernemer of zzp'er ook leasen via DTC Lease?

  Voor het aanvragen van een Equipment Lease hebben wij alleen een KVK-nummer in combinatie met onderpand nodig. Afhankelijk van je onderneming en de investering zal de bank het voorstel afgeven. Je bent dus niet verplicht om cijfers te hebben of eigen middelen in te zetten.

 • Wat houdt het slottermijn in?

  Een slottermijn is een laatste termijn die je dient te voldoen aan het einde van de looptijd van het lease- of financieringscontract. Het opnemen van een slottermijn in het leasecontract betekent dat je maandlasten lager uit zullen vallen. Voor het opnemen van het slottermijn betaal je binnen het maandbedrag namelijk wel rente, maar geen aflossing.

 • Toon meer

Hulp nodig?

We staan voor je klaar

Neem contact op
employee