Audi A4 leasen

De Audi A4 leasen is een populaire keuze. Het is een sportieve auto met een goede wegligging en een aantal andere voordelen. We vertellen je alles dat je moet weten over dit model en waarom hij voor jou geschikt is.

Ontdek hier de Audi A4.

De Audi A4 is een krachtige auto

De eerste Audi A4 werd in 1995 gemaakt. Als onderdeel van de Volkswagen groep wilde het bedrijf een goed alternatief neerzetten tegenover de sportieve modellen van de andere Duitse autofabrikanten. De auto viel op met zijn krachtige motor. Iets dat altijd de basis is geweest voor de modellen die later op de markt kwamen.

De recentste update van de Audi A4 werd in 2016 uitgebracht. Dit is de vijfde generatie van auto. Dit nieuwste model is met 4,7 meter net wat groter dan het model  dat daarvoor uitkwam. Daardoor heb je zowel voor- als achterin veel ruimte om te zitten en spullen mee te nemen. Ondanks dat dit nieuwste model groter is, is hij ook iets lichter. Daarmee bespaar je dus op de wegenbelasting.

Een Audi A4 is een krachtige auto. De lichtste motor, een dieselmotor, heeft een vermogen van 134 pk. Bij een benzinemotor begin je met minimaal 148 pk. Optrekken van 0 tot 100 kilometer per uur kan al in 8,6 seconden. Er zijn ook krachtigere varianten. De auto loopt op tot een motor van 444 pk. Daarmee trek je al in 4,1 seconden op van stilstand naar 100 kilometer per uur.

Zo herken je de Audi A4

De Audi A4 is een grote auto met een strak laag dak, dat mooi doorloopt. Aan de voorkant zit een grote grille, waarin het nummerbord mooi is verwerkt. Onder de lamp vind je een soort aerodynamische happer, die de auto een sportieve look geeft.  Aan de binnenkant heb je een groot touchscreen, waardoor je makkelijk navigeert.

3 redenen waarom een Audi A4 voor jou geschikt is

Sta je op het punt om een Audi A4 te leasen? Dit zijn 3 redenen waarom dat een goed idee is.

Scherper geprijsd

De Audi A4 is een sportieve Duitse auto. De auto wordt vaak vergeleken met de BMW 3-Serie en Mercedes-Benz C-Klasse. Die vergelijking maken we in dit artikel ook. Het belangrijkste verschil? De Audi A4 is een stuk scherper geprijsd. Voor een lager leasebedrag kun je zo een goed alternatief binnenhalen.

Rijdt heerlijk

Rijden in de Audi A4 is een klein feestje. De motoren zijn krachtig en door de strakke vering heb je tijdens het rijden veel controle. Kleine hobbels worden goed opgevangen, waardoor je ook op een weg die iets minder goed is aangelegd altijd veel controle hebt.

Betrouwbaar

De Audi A4 is een betrouwbare auto. De bekende Duitse degelijkheid komt goed naar voren. Dat komt ook doordat er hoogwaardige materialen in de auto zijn verwerkt. Daardoor is de kans klein dat je met pech aan de kant van de weg belandt. Zo kun je blijven ondernemen en kom je snel bij je klant.

3 alternatieven voor de Audi A4

Toch iets anders dan de Audi A4 leasen? Dit zijn drie goede alternatieven om naar te kijken. 

BMW 3-Serie

We hebben de BMW 3-Serie al even genoemd als een alternatief op de Audi A4. De overeenkomst is het sportieve karakter en de lengte. De BMW 3-Serie heeft wel wat meer verschillende soorten modellen, waardoor je ook een variant vindt met meer kracht. Wel is het model iets prijziger

Ontdek hier meer over de BMW 3-Serie leasen.

Volvo S90

De Volvo S90 zit in ongeveer dezelfde prijsklasse. Zo heb je een sportieve auto zonder de absolute hoofdprijs te betalen. De auto heeft een krachtige motor, een laag dak en een strak design. Een auto waar je zeker in gezien wilt worden.

Mercedes-Benz C-Klasse

Net als de BMW 3-Serie is de Mercedes-Benz C-Klasse een goed alternatief, maar dan wel één uit het iets hogere segment. Dit is echt een premium auto, waar je comfortabel mee rond rijdt en altijd een krachtige motor hebt. De auto is ruim, waardoor je altijd comfortabel zit.

Ontdek hier meer over de Mercedes-Benz C-Klasse leasen.

Ontdek jouw Audi A4

Klaar om een Audi A4 te leasen? In onze voorraad vind je honderden modellen om uit te kiezen. Heb je de juiste gevonden? Vraag dan gelijk een offerte aan. Binnen 24 uur komen we dan bij je terug en helpen we je op weg. Heb je nog verdere vragen? Neem dan direct contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Toch een andere Audi? Hier vind je alles over een Audi leasen. En als je echt iets anders zoekt, kun je ook nog kijken naar de Mini Countryman.

Onze klanten geven ons een
4.6
van de 5 sterren op

Veelgestelde vragen

 • Kan ik als startend ondernemer of zzp'er ook leasen via DTC Lease?

  Voor het aanvragen van een Equipment Lease hebben wij alleen een KVK-nummer in combinatie met onderpand nodig. Afhankelijk van je onderneming en de investering zal de bank het voorstel afgeven. Je bent dus niet verplicht om cijfers te hebben of eigen middelen in te zetten.

 • Wat houdt het slottermijn in?

  Een slottermijn is een laatste termijn die je dient te voldoen aan het einde van de looptijd van het lease- of financieringscontract. Het opnemen van een slottermijn in het leasecontract betekent dat je maandlasten lager uit zullen vallen. Voor het opnemen van het slottermijn betaal je binnen het maandbedrag namelijk wel rente, maar geen aflossing.

 • Ik ben een starter, kan ik ook financieren?

  Een groot voordeel van leasen bij DTC Lease is dat wij ook een financial lease kunnen regelen voor starters. Wel moet de investering in verhouding staan tot je toekomstige resultaat. En er kan een aanbetaling gevraagd worden van 20% van de investering ex. de btw.

 • Mag ik de btw meefinancieren?

  Nee helaas, de btw dient altijd bij een financiering aanbetaald te worden bij de dealer. 

 • Welke informatie hebben jullie nodig?

  In eerste instantie hebben wij alleen je KVK-nummer nodig en een kopie van de offerte. Dit mag je mailen naar info@dtc-lease.nl.

 • Toon meer

Hulp nodig?

We staan voor je klaar

Neem contact op
employee