Websites en social media


Hoe is je privacy geregeld bij websites waar wij naar verwijzen? Of als je bijvoorbeeld contact met ons opneemt via social media?

Om onze klanten te helpen, gebruiken wij informatie op andere websites en in social media. Ook vinden we het prettig als klanten zelf kunnen kiezen op welke manier ze met ons contact op willen nemen. Social media horen daar bij. Wat gebeurt er dan met je gegevens? En wie is er verantwoordelijk voor de privacy van je gegevens?

Als wij verwijzen naar andere partijen

Op onze websites en apps staan links naar andere partijen, zoals social media aanbieders. Als je deze links volgt, verlaat je onze websites. Ons privacy statement is dan niet meer van toepassing. Het gebruik van deze websites en social media is je eigen verantwoordelijkheid. Wil je meer informatie over hoe deze partijen met je gegevens omgaan, dan kun je terecht bij die partijen zelf. Wij zorgen er wel voor dat het duidelijk is als je onze website verlaat.

Als je via social media contact met ons zoekt

Stel je ons een vraag via social media? Of log je met je social media profiel in op onze online diensten? Dan kunnen er gegevens met ons worden gedeeld. Wij ontvangen dan bijvoorbeeld je naam, geboortedatum en interesses. Wat we van je ontvangen en hoeveel, kun je voor een belangrijk deel zelf instellen bij de social media aanbieder. Kijk hiervoor en hoe zij met je gegevens omgaan op de website van de social media aanbieder.