Telefoniste voor de zaterdag

Zin in een weekendbaan? Wij zoeken een telefonist(e) voor de zaterdag. Als één van de vooraanstaande bemiddelaars in Nederland op het gebied van consumptieve kredieten, financieringen en verzekeringen groeien we gestaag. Daarom hebben we jouw hulp nodig!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als telefonist(e) bij Dealer Totaal Concept (DTC) ben je de eerste stem die onze klanten en dealers horen wanneer ze contact met ons opnemen. Naast het beantwoorden van inkomende telefoontjes, ondersteun je ook je collega's op diverse afdelingen met administratieve taken. Het opvangen van de telefoon van onze klanten en dealers heeft daarbij de hoogste prioriteit.

Binnen DTC kom je te werken in een enthousiast, behulpzaam en informeel team. Als telefoniste ben jij het visitekaartje van onze organisatie. Met jouw hands-on aanpak zul je je snel thuis voelen. Ben jij een echte beller én houd je van orde en netheid? Dan is deze functie absoluut iets voor jou!

Wat wij van jou verwachten

Je bent communicatief sterk, klantgericht en professioneel. Je kunt zelfstandig werken, maar je functioneert ook goed als onderdeel van een team. Onze ideale telefonist(e) blinkt uit in verschillende vaardigheden, waaronder:

Luisteren: Je pikt belangrijke informatie op uit zowel verbale als non-verbale communicatie, stelt gerichte vragen en reageert adequaat.
Sociaal vaardig: Je stapt makkelijk op anderen af en voelt je op je gemak in diverse sociale situaties.
Nauwkeurig: Je doet je werk heel precies en let goed op de details om fouten te vermijden. En ja, een foutje maken op z’n tijd hoort er natuurlijk ook gewoon bij.

Alles op een rijtje

 • Het klantgericht beantwoorden en doorverbinden van inkomende telefoontjes naar de juiste personen of afdelingen.
 • Het tijdig en nauwkeurig afhandelen van aanvullende administratieve taken.
 • Een gezellige werkomgeving waarin teamwork centraal staat.
 • Enthousiast, vriendelijk en behulpzaam team om mee samen te werken.
 • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een groeiende organisatie.

Kortom, je bent niet alleen het vriendelijke stemgeluid aan de andere kant van de lijn, maar ook een belangrijke schakel in ons team.

Wat je krijgt

 • Een salaris van minimaal  € 2389,44 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week als je 23 jaar of ouder bent. Ook als je jonger bent mag je uiteraard solliciteren en is het salaris in overleg.
 • Winstdelingsregeling.
 • 8% vakantiegeld.
 • Een pensioenregeling met een eigen bijdrage van slechts 30%. DTC betaalt 70%.
 • WGA gat verzekering volledig vergoed door DTC.
 • Korting op verzekeringen
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur).
 • Kom je met het OV dan vergoeden we jouw volledige reiskosten.
 • Kom je met de auto en woon je buiten IJsselstein, dan ontvang je 23 cent per kilometer (tot max 25km enkele reis).
 • We vergeten je niet met je verjaardag en met de feestdagen.
 • Naast onze vrijdagmiddagborrel organiseren we regelmatig leuke evenementen en ook Kerst en oud & nieuw laten wij niet zomaar voorbijgaan.
 • Last, but not least: jouw eigen ontwikkeling is voor ons beiden van belang. Als jij de motivatie en capaciteiten hebt, helpen wij jou graag om te groeien!

Dit zijn wij

Bij Dealer Totaal Concept (DTC) in IJsselstein ben je meer dan een werknemer; je wordt onderdeel van een hechte familie. Ons bedrijf staat bekend om het gezellige DTC Café, waar collega's samenkomen voor koffie, lunch en borrels. Een platte organisatiestructuur en open communicatie creëren een informele sfeer waarin collegialiteit centraal staat. We moedigen persoonlijk contact aan en bieden ruimte om vragen te stellen en van elkaar te leren. Onze focus ligt op de ontwikkeling van medewerkers, met diverse opleidingsmogelijkheden en kansen voor persoonlijke groei. Of je nu horizontaal of verticaal wilt groeien, bij DTC zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Kortom, DTC biedt een unieke werkplek waar je je thuis voelt en waar jouw succes voorop staat. Sluit je aan bij ons bijzondere bedrijf en groei met ons mee!

Ben jij enthousiast? 

Leuk, we zien dan graag jouw reactie tegemoet! Mail dan je motivatie en CV naar hr@dealertotaalconcept.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wij geloven in onze eigen krachten en kwaliteiten en stellen acquisitie n.a.v. onze vacatures niet op prijs.