Student Flexmedewerker

Op zoek naar een leuke bijbaan naast je studie? Bij Dealer Totaal Concept, het gezelligste leasebedrijf van Nederland, zijn we op zoek naar enthousiaste studenten zoals jij. Ben jij beschikbaar voor 8 tot 24 uur per week? Dan zoeken wij jou!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als Flexwerker bij Dealer Totaal Concept (DTC) ga je deskundige advisering geven aan onze zakelijke of particuliere klanten. Wij leveren financieringsoplossingen met zorg en persoonlijke aandacht, perfect op maat gemaakt voor elke situatie. Bij ons kun je jezelf ontpoppen tot een echte specialist op het gebied van leasing en financieringen.

Binnen DTC kom je te werken in een enthousiast, behulpzaam en informeel team. Met jouw hands-on aanpak zul je je snel thuis voelen. Ben jij een echte beller én houd je van orde, netheid en gezelligheid? Dan is deze flexxe bijbaan zeker iets voor jou!

Wat wij van jou verwachten

Je bent in ieder geval beschikbaar op zaterdag van 10.00 -17.00 uur. Het is daarnaast belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken, het leuk vindt om een beetje te bellen en goed kunt samenwerken in een team. Het is een pré als je al in het bezit van het diploma WFT Basis. Heb jij dat nog niet? Geen probleem! Dan mag jij deze opleiding bij ons uiteraard op onze kosten gaan doen. Hier krijg jij ruimte voor in 'de baas z'n tijd'! Of krijg je je studie-uren voor vergoed.

Jouw voordelen als Flexmedewerker:

  • Een prima loon wat past bij je leeftijd en ervaring.
  • Winstdelingsregeling.
  • Vast werk met flexibele werktijden die perfect passen naast je studie.
  • Een gezellig team van collega's om mee samen te werken.
  • We vergeten je niet met je verjaardag en met de feestdagen.
  • Naast onze vrijdagmiddagborrel organiseren we regelmatig leuke evenementen en ook Kerst en oud & nieuw laten wij niet zomaar voorbijgaan.
  • Geen een dag is hetzelfde

Dit zijn wij

Bij Dealer Totaal Concept (DTC) in IJsselstein ben je meer dan een werknemer; je wordt onderdeel van een hechte familie. Ons bedrijf staat bekend om het gezellige DTC Café, waar collega's samenkomen voor koffie, lunch en borrels. Een platte organisatiestructuur en open communicatie creëren een informele sfeer waarin collegialiteit centraal staat. We moedigen persoonlijk contact aan en bieden ruimte om vragen te stellen en van elkaar te leren. Onze focus ligt op de ontwikkeling van medewerkers, met diverse opleidingsmogelijkheden en kansen voor persoonlijke groei. Of je nu horizontaal of verticaal wilt groeien, bij DTC zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Kortom, DTC biedt een unieke werkplek waar je je thuis voelt en waar jouw succes voorop staat. Sluit je aan bij ons bijzondere bedrijf en groei met ons mee! Maar tevreden medewerkers kijken ook naar onderstaande punten, want je krijgt bij ons: 

Ben jij enthousiast? 

Leuk, we zien dan graag jouw reactie tegemoet! Mail dan je motivatie en CV naar hr@dealertotaalconcept.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wij geloven in onze eigen krachten en kwaliteiten en stellen acquisitie n.a.v. onze vacatures niet op prijs.