Backoffice medewerker Consumptief Krediet     

Door de enorme groei van het aantal aanvragen voor particuliere financieringen zijn er vacatures ontstaan in ons gezellige team Backoffice consumptief krediet. Het team bestaat uit 8 bevlogen en toffe collega's! Als backoffice medewerker ligt jouw verantwoordelijkheid bij het opstellen, verwerken, controleren en bewaken van alle documenten. Samen met je collega’s heb je veel contact met autodealers, banken en onze klanten en ontwikkel jij je tot een ware specialist.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als intermediair inventariseren wij bij Dealer Totaal Concept de leenbehoefte van de klant en pluizen we de financiële situatie en daarbij behorende risico’s uit. Als de klant in aanmerking komt voor een lening, zal jij het financieringscontract opmaken en versturen naar de klant. Dealer Totaal Concept werkt samen met maar liefst acht verschillende banken, die allemaal een eigen acceptatiebeleid hanteren. Aan jou de taak om na het ontvangen van het ondertekende contract, en de benodigde documenten te controleren en te beoordelen of deze voldoen aan het beleid van de gekozen specifieke bank. Of dit nu het controleren of analyseren is van een loonstrook, bankafschriften, een arbeidsovereenkomst of pensioenoverzichten zijn. Jij past jouw kennis toe om tot het juiste oordeel te komen! In deze veelzijdige en verantwoordelijke baan heb je niet alleen contact met klanten. Nee, ook het sparren met de banken en het corresponderen en informeren van de verkopers bij de autobedrijven is onderdeel van jouw functie!

Je kunt wekelijks tussen de 28 en 40 uur aan de slag van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-17.30 uur en gemiddeld één keer in de twee maanden op  zaterdag van 14.00 -17.00 uur.

Wat wij van jou verwachten

Een vereiste is dat je zeer accuraat kunt werken, een prettige telefoonstem hebt en goed in teamverband werkt. Je bent communicatief sterk, klantgericht en professioneel. Je leert snel en ach, dat je dan nog geen ervaring hebt met financiering of leasing is helemaal niet erg, dat leren wij jou graag!

Diploma WFT in bezit hebben is een pré om hier te kunnen werken. Heb jij dat diploma nog niet, dan mag jij dat bij ons uiteraard op onze kosten gaan halen. Hier krijg jij ruimte voor in de baas z’n tijd.

Alles op een rijtje

 • Je bent bezit van een MBO diploma.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.
 • Je bent proactief, flexibel, service- en klantgericht.
 • Je bent een enthousiaste en leergierige teamspeler.
 • Je denkt in oplossingen en niet in problemen.
 • Mogelijkheid op een vast dienstverband na 7 maanden.

Dit zijn wij

Bij Dealer Totaal Concept (DTC) in IJsselstein ben je meer dan een werknemer; je wordt onderdeel van een hechte familie. Ons bedrijf staat bekend om het gezellige DTC Café, waar collega's samenkomen voor koffie, lunch en borrels. Een platte organisatiestructuur en open communicatie creëren een informele sfeer waarin collegialiteit centraal staat. We moedigen persoonlijk contact aan en bieden ruimte om vragen te stellen en van elkaar te leren. Onze focus ligt op de ontwikkeling van medewerkers, met diverse opleidingsmogelijkheden en kansen voor persoonlijke groei. Of je nu horizontaal of verticaal wilt groeien, bij DTC zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Kortom, DTC biedt een unieke werkplek waar je je thuis voelt en waar jouw succes voorop staat. Sluit je aan bij ons bijzondere bedrijf en groei met ons mee! Maar tevreden medewerkers kijken ook naar onderstaande punten, want je krijgt bij ons:    

Wat je krijgt

 • Een salaris dat past bij jouw ervaring en zeker recht doet aan de inhoud van je functie, tussen de € 2389,44 en € 2.750,- bruto per maand o.b.v. 40 uur
 • Winstdeling aan het eind van het jaar
 • 8% vakantiegeld
 • Een pensioenregeling met een eigen bijdrage van slechts 30%. DTC betaalt 70%
 • WGA gat verzekering volledig vergoed door DTC
 • Collectieve zorgverzekering
 • 25 vrije dagen o.b.v. 40 uur
 • Met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Kom je met het OV dan vergoeden we jouw volledige reiskosten
 • Kom je met de auto en is de reisafstand meer dan 10 kilometer, dan ontvang je 23 cent per kilometer (tot max 25 km enkele reis)
 • Een thuiswerkvergoeding
 • We vergeten je niet met je verjaardag en met de feestdagen
 • Naast onze vrijdagmiddagborrel organiseren we regelmatig leuke evenementen. En ook Kerst en oud & nieuw laten wij niet zomaar voorbijgaan
 • Last, but not least: jouw eigen ontwikkeling is voor ons beide van belang. Als jij de motivatie en capaciteiten hebt, helpen wij jou graag om te groeien!

Ben jij enthousiast? 

Leuk, we zien dan graag jouw reactie tegemoet! Mail dan je motivatie en CV naar hr@dealertotaalconcept.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wij geloven in onze eigen krachten en kwaliteiten en stellen acquisitie n.a.v. onze vacatures niet op prijs.