Accountmanager regio Noord

Als accountmanager voor regio Noord, maak je deel uit van een gedreven team van 5 accountmanagers. Jij bent de onmisbare schakel tussen ons bedrijf en de dealers, waarbij jouw rol als ogen en oren in de buitenwereld ervoor zorgt dat waardevolle marktinformatie naar onze binnendienst stroomt. In deze rol staat zelfstandigheid en een proactieve houding voorop.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als accountmanager stap je elke dag vol energie de deur uit, je stapt in je auto (die je van ons krijgt) en gaat op weg om het beste uit je dag te halen. Je hebt één missie: het versterken van de band met bestaande relaties en het vinden van nieuwe samenwerkingen. Jouw passie voor succes motiveert je om kansen te benutten, zelfs als je een dealer tegenkomt die je nog niet kent. Dan denk je: "Waarom niet even stoppen om mezelf voor te stellen?" Als dat jouw aanpak is, dan ben jij degene die we zoeken. 

Of het nu zonnig is of regenachtig, jouw enthousiasme is je kompas. Je navigeert door de markt, legt contacten en bouwt waardevolle relaties op. Je bent voor onze dealers zowel een sparringpartner als een baken van kennis. Je weet zaken goed samen te vatten en naar relevantie te delen met de binnendienst. Je zit eigenlijk op een soort wip, met aan de ene kant de autodealer en aan de andere kant onze binnendienst. Jij bent het midden. 

Het hebben van kennis over financiële producten zou een mooie bonus zijn, maar het is geen must. Het draait erom dat jij in staat bent om de oplossingen te vinden die onze klanten nodig hebben. Of dat nu financieringen, verzekeringen of leasing betreft, jij hebt het antwoord altijd klaarliggen. 

Wat wij van jou verwachten

Wij zoeken een kandidaat met een (sterke) passie voor de automotive en/of financiële branche. Met jouw ondernemende instelling en aanstekelijke enthousiasme omarm je elke uitdaging. Je bent gewend om een accountplan te maken en kickt er op om je doelstelling te behalen. Jouw sociale vaardigheden maken je bedreven in het begrijpen van behoeften en het hierop inspelen – iets waar jij energie uit haalt. Deze rol biedt een uitdagend speelveld met volop kansen voor succes en persoonlijke groei. Bij ons ben je geen anonieme schakel, maar een cruciale speler binnen een gedreven en professioneel team. Sluit je aan bij onze snel groeiende financiële dienstverlening met een cultuur die draait om directe communicatie, kwaliteit en klanttevredenheid.

Jij hebt al waardevolle ervaring opgedaan in een buitendienstfunctie in de zakelijke B2B-markt. Je staat bekend om je sterke communicatievaardigheden, klantgerichte aanpak, gedrevenheid en je vermogen om te netwerken. Zelfstandig werken is voor jou een tweede natuur, en je hecht veel waarde aan zorgvuldige administratie.

Alles op een rijtje

 • Je hebt ervaring in een buitendienstfunctie in de zakelijke B2B markt 
 • Je bent communicatief sterk, klantgericht, gedreven en een echte netwerker
 • Je kan zelfstandig werken en houdt ervan om alles goed te administreren
 • Je hebt (enige) kennis van financiële producten (leasing, financieringen en verzekeringen)
 • Het is een pré als je in bezit bent van WFT-diploma’s
 • Beschikt over HBO werk- en denkniveau

Dit zijn wij

Bij Dealer Totaal Concept (DTC) in IJsselstein ben je meer dan een werknemer; je wordt onderdeel van een hechte familie. Ons bedrijf staat bekend om het gezellige DTC Café, waar collega's samenkomen voor koffie, lunch en borrels. Een platte organisatiestructuur en open communicatie creëren een informele sfeer waarin collegialiteit centraal staat. We moedigen persoonlijk contact aan en bieden ruimte om vragen te stellen en van elkaar te leren. Onze focus ligt op de ontwikkeling van medewerkers, met diverse opleidingsmogelijkheden en kansen voor persoonlijke groei. Of je nu horizontaal of verticaal wilt groeien, bij DTC zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Kortom, DTC biedt een unieke werkplek waar je je thuis voelt en waar jouw succes voorop staat. Sluit je aan bij ons bijzondere bedrijf en groei met ons mee! Maar tevreden medewerkers kijken ook naar onderstaande punten.

Wat je krijgt

 • Een salaris dat aanlsuit op jouw ervaring en zeker recht doet aan de inhoud van je functie, 
  tussen de € 3.500,- en € 4.500,- bruto per maand o.b.v. 40 uur + variabele bonusregeling
 • Winstdeling aan het eind van het jaar 
 • 8% vakantiegeld
 • Auto van de zaak
 • Een pensioenregeling met een eigen bijdrage van slechts 30%. DTC betaalt 70%
 • WGA gat verzekering volledig vergoed door DTC
 • Collectieve zorgverzekering
 • 25 vrije dagen o.b.v. 40 uur
 • We vergeten je niet met je verjaardag en met de feestdagen
 • Naast onze vrijdagmiddagborrel organiseren we regelmatig leuke evenementen
  En ook Kerst en oud & nieuw laten wij niet zomaar voorbijgaan
 • Last, but not least: jouw eigen ontwikkeling is voor ons beide van belang
  Als jij de motivatie en capaciteiten hebt, helpen wij jou graag om te groeien!

Ben jij enthousiast? 

Leuk, we zien dan graag jouw reactie tegemoet! Mail dan je motivatie en CV naar hr@dealertotaalconcept.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wij geloven in onze eigen krachten en kwaliteiten en stellen acquisitie n.a.v. onze vacatures niet op prijs.