Over ons

Over ons

Bij DTC Lease kunt u terecht voor zowel particuliere als zakelijke financieringen, van nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens van alle merken.

 

DTC is al 15 jaar gespecialiseerd in deskundige advisering en het verstrekken van financieringen. Zo staan er de gediplomeerde adviseurs consumptief krediet tot uw beschikking voor de particuliere financieringen. Voor de zakelijke financieringen staan de financial lease adviseurs tot uw dienst. Alle financieringen worden met zorg, en met oog voor uw persoonlijke situatie, op maat geleverd. DTC biedt alle kredietvormen aan én de aantrekkelijkste verzekeringsvoorwaarden. De gediplomeerde verzekeringsadviseur kan u hier als geen ander over adviseren.

Met een dealernetwerk van meer dan 1500 autobedrijven en een maandelijkse omzet van meer dan 1000 krediet- en verzekeringsaanvragen, is DTC een ervaren en betrouwbare partij voor uw financieringen en verzekeringen. 

Hoe werkt het?

Op www.dtc-lease.nl heeft u keuze uit ruim 50.000 nieuwe en gebruikte personenauto’s en bestelauto’s. U kunt direct online uw aanvraag indienen voor de gewenste auto. Aanvragen duurt 7 minuten en u hoeft geen bijlagen toe te voegen. Uw aanvraag wordt beoordeeld en u ontvangt binnen enkele uren een vrijblijvende offerte. De offerte bevat ook het contract, daarmee kunt u direct de gewenste auto aanschaffen. U kunt doorgaans binnen 24 uur over uw nieuwe auto beschikken.

Auto elders gezien?
Heeft u ergens anders een auto gevonden die u wilt leasen? Zoals op marktplaats of bij een autobedrijf? Geen probleem. Bel ons op telefoonnummer 030 – 760 5000 of dien hier uw aanvraag in en wij nemen contact op met de dealer om de financiering rond te maken.  

Particulier
Particuliere klanten krijgen op basis van een persoonlijke lening het geld om de auto aan te schaffen. Dit bedrag betaalt u af in maandelijkse termijnen. U kunt kiezen uit een looptijd van 12 tot 120 maanden. Het is ook mogelijk om een voordelige autoverzekering af te sluiten naast uw financiering.

Zakelijk
Zakelijke klanten krijgen op basis van Financial Lease een financiering om de auto aan te schaffen. Dit bedrag betaalt u af in maandelijkse termijnen. U kunt kiezen uit een looptijd van 12 tot 60 maanden. Ook bij Financial Lease is het mogelijk om een voordelige autoverzekering af te sluiten bij DTC.

Bent u een startende ondernemer? Geen probleem. U kunt hier uw aanvraag indienen of telefonisch via 030 – 760 5000

Particulier

Als particulier kunt u bij DTC uw auto laten financieren en verzekeren. DTC zal hiervoor altijd passende producten aanbieden die aansluiten bij uw persoonlijke situatie. Omdat het een particuliere financiering betreft zitten extra’s zoals wegenbelasting, onderhoud en verzekeringen niet inbegrepen bij deze kredietvorm. Bij deze financiering wordt u wel direct eigenaar van de auto. DTC biedt daarnaast de mogelijkheid om een autoverzekering af te sluiten bij uw financiering.

Persoonlijke lening
Een lening afgestemd op uw persoonlijke situatie. Duidelijk en transparant. De persoonlijke lening is een populaire financieringsvorm. U bepaalt vooraf de gewenste looptijd, die kan variëren tussen 12 en 120 maanden. Bij een lange looptijd zijn de maandlasten laag en bij een korte looptijd liggen die hoger, maar is de lening sneller voldaan. De rente wordt bij het afsluiten bepaald en blijft onveranderd, zo komt u niet voor onverwachte verassingen te staan. Uiteindelijk betaalt u iedere maand een vast bedrag en weet u precies waar u aan toe bent. Daarnaast kunt u boetevrij aflossen.

Lager maandbedrag?
Wilt u graag een persoonlijke lening afsluiten, maar vind u het maandbedrag te hoog? Door een slottermijn op te nemen in het contract, betaalt u aan het einde van de looptijd een deel van het gefinancierde bedrag. Er wordt tijdens de looptijd geen aflossing berekend op dit deel van de financiering waardoor de maandbedragen een stuk lager uitvallen. Een slottermijn is alleen mogelijk bij een financiering met een looptijd van maximaal 60 maanden.

Aan het einde van de looptijd kunt u kiezen uit drie mogelijkheden:

 1. U ruilt de auto in tegen een nieuwe en sluit een nieuwe financiering af.
 2. U behoudt de auto en betaalt het slottermijn in een keer af.
 3. U behoudt de auto en financiert het slottermijn tegen een gunstig tarief.

Om in uw persoonlijke situatie, de best passende persoonlijke lening af te sluiten, wordt er goed beoordeeld of de aflossing overeenkomt met de verwachte gebruiksduur van de auto. Zo eindigt u met een heldere financiering volledig op maat!

Zakelijk

U wilt investeren in een goede bedrijfsauto? Dat is mogelijk met Financial Lease. DTC biedt u de best passende financiering en autoverzekering. Daarnaast behoudt u investeringsruimte voor uw kernactiviteiten.

Wat is Financial Lease?
Financial Lease is een zakelijke financiering waarmee uw onderneming een auto aanschaft. Kortom, u kiest een auto en DTC Lease betaalt namens u de aanschafprijs. De BTW betaalt u zelf, dit kunt u terugvorderen bij de belastingdienst.

Kiest u voor Financial Lease dan kiest u voor een duidelijke, transparante kredietvorm. U kunt kiezen uit een looptijd van 12 tot maximaal 60 maanden, afhankelijk van de leeftijd van de auto en uw wensen. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt over een eventuele aanbetaling of slottermijn waardoor de uiteindelijke maandlasten lager uitvallen. Zo betaalt u maandelijks hetzelfde bedrag en weet u precies waar u aan toe bent.

Financial lease is ook fiscaal een aantrekkelijke financiering.  U wordt direct eigenaar van de nieuwe auto, waardoor het een investering wordt dat niet drukt op de liquiditeit. U kunt namelijk de auto op de balans activeren.

Bent u een startende ondernemer? Geen probleem. U kunt hier uw aanvraag indienen of telefonisch via 030 – 760 5000

De voordelen van Financial Lease:

 • 100% financiering
 • Nieuwe en gebruikte auto’s
 • Alle merken en modellen
 • Autodealer naar keuze
 • U wordt eigenaar van de auto
 • Lage investering en behoud van liquiditeit
 • Renteaftrek en investeringsaftrek levert u een fiscaal voordeel op
 • U betaalt een vast bedrag per maand aan rente en aflossing
 • Lager maandbedrag dankzij slottermijn of aanbetaling mogelijk

Autoverzekering

Bij de auto van uw dromen of de perfecte bedrijfsauto hoort natuurlijk niet alleen een gunstige financiering, maar ook een verzekering die perfect op uw wensen aansluit. Bij DTC is de premie vaak nog lager dan bij een collectieve autoverzekering!

DTC levert, bij iedere financieringsaanvraag standaard en vrijblijvend, een op maat gemaakte offerte van de beste verzekeringsvoorwaarden.

Een aantal voordelen en mogelijkheden voor de beste voorwaarden tegen voordelige tarieven:

 • Goedkope Allrisk verzekering
 • 3 jaar nieuwwaarde dekking
 • 3 jaar aanschafwaarde dekking
 • Gratis vervangend vervoer
 • Geen eigen risico